Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu ben eşimden 1 saat sonra çıkıyorum ve ben cumarteside çalışıyorum eşim çalışmıo düşün sen ben ne durumdayım

alıntıda dikkatimi çekti.çok geçmiş olsun babana.allah tüm hastalara şifa versin.

canım sen ders veriyorum demiştinya.dersanelerde ilkokul çocukları için etüdler oluyodu galiba.sorman gerek.orda dersanedekilere yardımcı olabilirsin die düşündüm.bende bilmiyorum tam olarak.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende kpss ye girdim ama malesef yerleşemedim :1no2:
çok isterdim öyle rahat eşimle aynı saatte çıkmak flaan ama işte olmadı...

sen en iyisini yapıyosun.kocacığının yanındasın.biraz keyif yap.büyükşehirlerden birine tayininiz çıkana dek .sonra iş bulursun büyük ihtimalle.

benimde kızartma tavam böyle tefal gibi olamaz belkim ama teyzem bimden almış bilmiyorum artık nasıl olur kullanışlı bişiye benziyo

Son düzenleme:
ay canım ya.geçmiş olsun arkadaşına.sana da sağlık versin allah.bebişini hayırlısıyla al kucağına.ne kadar kaldı?

dersaneler yokmu.gözetmen filan olablirsin.
canım 7 hafta sona izne ayrılıorum 10 haftam var toplamda:) Allahın izniyle tabi
ameliyat adı bile gerio insanı benimde doğumda genel anestezi olcak eşim çok korkuo bende biras korkuorum ne yalan söliim ama kızımı görcek olmanın mutluluğu çoğu şeyi silip götürüo opuyorumnanaktan

hilal bence gayet kullanışlı
bende 15tlye pempe teflon tencere aldım onda yapıom ama fritöz almayı istiom çok

burcu aslan erkeği nasıldır
oğlak kadını nasıldır
bu ikisi nasıl anlaşır:)))

oğlak kadını detaycı,az mesafeli,kariyerine düşkün,birisini severse gerçekten sever eğer değilse yapmacık olamaz.yani hayatı kutuplardadır.beyaz ve siyah vardır onun için.ama değer verirsede herşeyi yapar çırpınır.

aslan erkerği rahatına düşkün,herşey benim için yaratılmış zaten benim için uğraşsınlar der.
ilişkide oğlak veren taraftır.aslansa hep alandır.

oğlağın en iyi anlaştığı burç başakmış.
burcu ben eşimden 1 saat sonra çıkıyorum ve ben cumarteside çalışıyorum eşim çalışmıo düşün sen ben ne durumdayım

:1hug: şimdi bide ona pazar günü kpss kursu ekle.oda ben oluyom.allah kocalarımıza sabır versin.

ben cmrtsi çalışıyo olsaydım evlendikten sora bırakırdım belki işi
memur değilim ama farkım yok
tek fark memurlardan 1 saat sora çıkıyorumboshayallersmile
çok şükür memnunum işimden. inş hep burda devam ederim:Saruboceq:

inşallah

lahana seni bi yerlere getirsek hani şöle baş bakan falan
bize o olanağı sağlar mısın kız
15 gün yat 15 gün çalış

rica ederim hayatim

napıyodum hatırlayamadım

hayatımcım
hadi 10. ayın kutlu mutlu olsun...

sağol

hayatim nice aylara yıllara canım birlikte

teşekkür denizcim

bu arada Arsi ve benim 10. ayımız düğündaşımı lütfen unutmayın :umursamaz:

allah sanada nasip etsin casnım :1hug:

burcu aslan erkeği nasıldır
oğlak kadını nasıldır
bu ikisi nasıl anlaşır:)))
ayy ne biletyim astrologmuyum ben hahahah:roflol:

zor durumdasın boshayallersmile

hım tamam canım ben bunu bir araştırayım a.s sağol

hmm anladım canım saolasın
evet ben sevdimmi çok severim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…