buket bilemedin nohuta düşkün değil hayatım o erkekleri için geçerli kaydirigubbakcemile3
işte onlar öle ıstesede ablam gun paramla yapalım dıooo
yanı dısardada olabılır demek ıstedıgım
saol cnm benım amınn :Saruboceq: opuyorumnanaktan
yok kız cidden boğa kadını çok düşkündür öyle yazar heryerde :roflol:
ah canım aynen öyle babam ameliyatı çok stres yapmış çok panik biridir. nazlı tuzludurr. herhalde dediğin gibi bana o yansıyor canım çok haklısın opuyorumnanaktan ben gidince alırım onun stresinii güldürürüm bol bol babacığımı. ay açık kalp ameliyatıyla kıyaslanamaz bile... :teselli:
ama işte en nihayetinde o narkoza yatacak ya. korkuyorum. serhatın annesini 15 dakikalık anjioda kaybettik mafoldumben
ay canım bu arada arkadaşın içinde çok üzüldüm inan
aa hiç duymadım canım nasıl oluyor ki oCADIARZU
lahanammm vee asuşumm sizlerede teşekkür ediyorummm opuyorumnanaktan
ameliyat gününü yazarım zaten sizede dualarınızı bekliycem bol bol :1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende kpss ye girdim ama malesef yerleşemedim :1no2:
çok isterdim öyle rahat eşimle aynı saatte çıkmak flaan ama işte olmadı...
canım 7 hafta sona izne ayrılıorum 10 haftam var toplamda:) Allahın izniyle tabiay canım ya.geçmiş olsun arkadaşına.sana da sağlık versin allah.bebişini hayırlısıyla al kucağına.ne kadar kaldı?
dersaneler yokmu.gözetmen filan olablirsin.
ameliyat adı bile gerio insanı benimde doğumda genel anestezi olcak eşim çok korkuo bende biras korkuorum ne yalan söliim ama kızımı görcek olmanın mutluluğu çoğu şeyi silip götürüo opuyorumnanaktanah canım aynen öyle babam ameliyatı çok stres yapmış çok panik biridir. nazlı tuzludurr. herhalde dediğin gibi bana o yansıyor canım çok haklısın opuyorumnanaktan ben gidince alırım onun stresinii güldürürüm bol bol babacığımı. ay açık kalp ameliyatıyla kıyaslanamaz bile... :teselli:
ama işte en nihayetinde o narkoza yatacak ya. korkuyorum. serhatın annesini 15 dakikalık anjioda kaybettik mafoldumben
ay canım bu arada arkadaşın içinde çok üzüldüm inan
aa hiç duymadım canım nasıl oluyor ki oCADIARZU
lahanammm vee asuşumm sizlerede teşekkür ediyorummm opuyorumnanaktan
ameliyat gününü yazarım zaten sizede dualarınızı bekliycem bol bol :1hug:
burcu aslan erkeği nasıldır
oğlak kadını nasıldır
bu ikisi nasıl anlaşır:)))
burcu ben eşimden 1 saat sonra çıkıyorum ve ben cumarteside çalışıyorum eşim çalışmıo düşün sen ben ne durumdayım
burcu ben eşimden 1 saat sonra çıkıyorum ve ben cumarteside çalışıyorum eşim çalışmıo düşün sen ben ne durumdayım
bu arada bende sızle ılgılı bırsuru sey yasıyorum
daha yenı geldım aranıza ama nasıl bukadar alsıtım ya
çok mutluyum sızınle olmaktan
ama cok ısterım ben evlenırkende sızın burda olmasını beraber yapalım herseyı ısterım
umarım kısmet olur
lahana seni bi yerlere getirsek hani şöle baş bakan falan
bize o olanağı sağlar mısın kız
15 gün yat 15 gün çalış
rica ederim hayatim
hayatımcım
hadi 10. ayın kutlu mutlu olsun...
hayatim nice aylara yıllara canımbirlikte
allah sanada nasip etsin casnım :1hug:çatlak yaaa
hadi hayırlısı olsun canım
hmm üşütmüşündür yaa
apandist olsa çıkardı yanee
hayır olsun canım
bende geçende bi gece bi rüya gördüm
bi yerde yangın oluo
sora bi bakıorum babamı çıkartıolar
allam böle nasıl kötü oldum
uyandım kendime gelemedim:S
allah herkesin anne babasına sağlıklı uzun ömürler versin
oyyy ne güzel yazmışın kız
ayy çok özendim
özellikle beraber uyanma kısmına
benim sevgilimde uyandırıo beni ama telefonda
offf ben onu çok özledim yaaaa(((
herkese günaydınlar...
ayy ne biletyim astrologmuyum ben hahahah:roflol:burcu aslan erkeği nasıldır
oğlak kadını nasıldır
bu ikisi nasıl anlaşır:)))
zor durumdasın boshayallersmileburcu ben eşimden 1 saat sonra çıkıyorum ve ben cumarteside çalışıyorum eşim çalışmıo düşün sen ben ne durumdayım
alıntıda dikkatimi çekti.çok geçmiş olsun babana.allah tüm hastalara şifa versin.
canım sen ders veriyorum demiştinya.dersanelerde ilkokul çocukları için etüdler oluyodu galiba.sorman gerek.orda dersanedekilere yardımcı olabilirsin die düşündüm.bende bilmiyorum tam olarak.
sen en iyisini yapıyosun.kocacığının yanındasın.biraz keyif yap.büyükşehirlerden birine tayininiz çıkana dek .sonra iş bulursun büyük ihtimalle.
oğlak kadını detaycı,az mesafeli,kariyerine düşkün,birisini severse gerçekten sever eğer değilse yapmacık olamaz.yani hayatı kutuplardadır.beyaz ve siyah vardır onun için.ama değer verirsede herşeyi yapar çırpınır.
aslan erkerği rahatına düşkün,herşey benim için yaratılmış zaten benim için uğraşsınlar der.
ilişkide oğlak veren taraftır.aslansa hep alandır.
oğlağın en iyi anlaştığı burç başakmış.
:1hug: şimdi bide ona pazar günü kpss kursu ekle.oda ben oluyom.allah kocalarımıza sabır versin.
allah sanada nasip etsin casnım :1hug:
ayy ne biletyim astrologmuyum ben hahahah:roflol:
zor durumdasın boshayallersmile
hım tamam canım ben bunu bir araştırayım a.s sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?