kocişin gelmesine 8 gün kalmış.:teytey:hihoyyyt
ay canım bak gamzede ne dedi insanı olağaanüstü bir güç bir rahatlık geliyormuş o an dert etme... :1hug:canım 7 hafta sona izne ayrılıorum 10 haftam var toplamda:) Allahın izniyle tabi
ameliyat adı bile gerio insanı benimde doğumda genel anestezi olcak eşim çok korkuo bende biras korkuorum ne yalan söliim ama kızımı görcek olmanın mutluluğu çoğu şeyi silip götürüo opuyorumnanaktan
hadi gözün aydınn kaydirigubbakcemile5kocişin gelmesine 8 gün kalmış.:teytey:hihoyyyt
amin canımmmm
sen bilirsin böle şeyleri die sordum len
güle güle kullan canım :1hug:
Kızlar dün densemin çok güzel tabaklarını görmüştükya.akşam iş çıkışı beğendiğe uğradım.ve ne göreyim.tabak çanak reyonunda densemin aldığı herşeyden vardı.aynı porselen firmasının galiba.uzun zeytinlikler,spiral zeytinlikler,kenarları dalgalı olan kuruyrmişlikler,3 lü yuvarlaklı kaseler,kalpli kaseler.gündüz burda görüp akşamda markette görünce çok şaşırdım.
hepsinin fiyatı 6.25'er tl idi..uygun mu sizce.?
ay canım bak gamzede ne dedi insanı olağaanüstü bir güç bir rahatlık geliyormuş o an dert etme... :1hug:
hadi gözün aydınn kaydirigubbakcemile5
kendikimlerimi tek araştırıyorummkaydirigubbakcemile3
amaa aslan erkeklerinden pek haz etmem.
serhattan önceki yalancı düzenbaz pislik adı bile yanlış çıkan herif aslan burcuydu guclubacismile
Kızlar dün densemin çok güzel tabaklarını görmüştükya.akşam iş çıkışı beğendiğe uğradım.ve ne göreyim.tabak çanak reyonunda densemin aldığı herşeyden vardı.aynı porselen firmasının galiba.uzun zeytinlikler,spiral zeytinlikler,kenarları dalgalı olan kuruyrmişlikler,3 lü yuvarlaklı kaseler,kalpli kaseler.gündüz burda görüp akşamda markette görünce çok şaşırdım.
hepsinin fiyatı 6.25'er tl idi..uygun mu sizce.?
inşallah canım bizimde öyle olur inşallah eyvahedigeldismileopuyorumnanaktanbayanssulusmileay canım bak gamzede ne dedi insanı olağaanüstü bir güç bir rahatlık geliyormuş o an dert etme... :1hug:
hadi gözün aydınn kaydirigubbakcemile5
kendikimlerimi tek araştırıyorummkaydirigubbakcemile3
amaa aslan erkeklerinden pek haz etmem.
serhattan önceki yalancı düzenbaz pislik adı bile yanlış çıkan herif aslan burcuydu guclubacismile
:1hug: şimdi bide ona pazar günü kpss kursu ekle.oda ben oluyom.allah kocalarımıza sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?