Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ekledim ya çisil
esmy şuan oturduğumuz ev 170 mtkre ama gittiğim ev biraz küçük o yüzden yatağım bazalı ve kocaman bir portmantom var bunları yerleştirmek için gardropta büyük sayılır kıyafetlerim sığmicak diye tedirginim ama çoğunu götürmicem zaten sorun olmaz herhalde

burcu sizde de mi var bu sabah oynaşmaları
bizde sabah 7 de telefon çalar
7:20 ye kadar oramızı buramızı kaşırız ahahahhaha
genelde ben sırt üstü yatarım yarı uyur yarı uyanık
benimkide sırtımı okşar kaşır saçlarımı oynar ayyy bayılıom saçımla oynanmasına
sonracığıma öpüşe koklaşa zar zor kalkarım

ayyyy size onu dicektim
kızlar benim bi sıkıntım var acaba neden
her akşam yemekten sonra
bir yorgunluk bi uyku hali bi halsizlik
böyle elimi koyduğum ayağımı koyduğum yerde kalıo ,
koltukta kesinlikle oturamıyorum
hele tv asla izleyemiorum özellikle şu 3 gündür
anında uykuya dalıyorum
ama abartı yani nasıl diim insan tv nin karşısına oturunca ne yapar en azından 1 saat tv izler sonra uykusu gelir benim öyle değil oturduğum anda rüya görüyorum ve o akşama dair hiç birşey hatırlamıyorum ne zaman oturdum ne zaman uykuya daldım ve saat daha henüz 9:00 ben resmen horul horul uyuyorum benimki sabah yalvarıo resmen lütfen akşam erken uyuma die ama elimde değil eyvahedigeldismile

evet istioruzzz:)
saol canım güzel yazıymış

haha benimde önceki aslandı
buda aslan

uygun bence

ay avatarım ne kadar iğrenç demi kızlarr zemuszemus
haha evet

havadandır kuzum bence

valla 3 gündür o bendede var
yemekten sora koltuktan kalkamıyorum
ki ben asla gündüz ve akşam uykusu istesemde uyuyamayan bi insanım
akşam saat 11-12 olacak ozmn yatarsam uyurum
yoksa imkansız yani
ama 3 gündür feci uyku ağırlık var mirmirmirmir mirmirmirmir

bende pek sevmem aslan burcunu ama ne yazıkki yükselenim aslan ama erkeği gerçekden iğrenç oluyor kötü tecrübe dayanarakdan ..
/COLOR]

bna uygun geldi valla cok beğenmiştim ben densen min resimlerinde de

aynen tiksiniyorum resmen ondan :bbo:
inşallah canım bizimde öyle olur inşallah eyvahedigeldismileopuyorumnanaktanbayanssulusmile

ben atlatacağına eminimmmopuyorumnanaktanzaten dualarımızda seninle olacak o gün :1hug:

kızım kaburgalarıma vuruo şu an kaydirigubbakcemile3

ay dikkatetsede kırmasa barikaydirigubbakcemile3

ay serhatta bu günlerde .çok yorgun düşüyor dün gece çıktık gezdik geldik eve döndük saat 9:30 dizlerimde uyuyakaldı. düşün geniş aileyi bile izleyemedi... akannehir

evet sabah oynaşmalarımız meşurrrropuyorumnanaktan
birde benimkisi oramı bramı kontrol eder. şöyleki dur bakim pompinler yerinde mi yoksa gece gitmiş mi der yoklar hahahahhaahahahahahahah:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ne hikmetse hep yerinde çıkar. sonra ohh burdalarmış kimse çalmamış der kaydirigubbakcemile3

hilalll maşallah yawrum
ay kendi çeyizlerim feldi aklıma böyle topluyken aman allahım yaa ne günlerdi nasıl geldi nasıl yerleşti onca şey. şaka gibi vede üstünden 9 ay geçti. darısı başınıaza kuzucuklar

sinay hamiş misin yoksaaa
haydeee başa sardık
ahahhaha
yok kız hamiş olsam bu kadar çabuk mu olur geçen hafta adetim bitti
neyse ne olur şu hamiş olayına girmeyelim psikolojim bozulo eyvahedigeldismile

sinayy geçen eczanede supradyn in sandozunu gördüm onu bi sorarmısın eczacına sana yararmı?

evet gülay geçen sana da söyledim ya
ama bi dr'a gidiyim diorum önce oofff artık bıktım valla sosyal hayat adına bişi kalmadı
resmen mal gibi oldum sabah işe git akşam eve gel ye iç yat :gitme:

amiinn burcu yav yerleşmicek diye korkuyorum bende düzene girmicekmiş gibi gelio ama siz örnek olunca rahatlıorm

çöp torbalarım annem almış yok diyorum koymam ben bunları çeyize bilmişlik yapma ben ne dersem o dio

fibulaa canım benim aldıklarımın en pahalısı o iki katlı olan oda 8 tl
diğer o kırmızlı beyazlı siyahlı olanlar 2 2,5 ve 3 tl
ama dışardaki fiyatları daha pahalı tabi o yüzden hepsi diil ama büyük olanlardan alabilirsin o fiyata bence yerimseniben

hilal çok kibarımdır biliyosun
beni çizgimden çıkardın ama
ohayınız ve çüşünüz diyorum sana :1closedeyes:

neyse tek ben değilmişim...
bahar yorgunluğu kızlar sinaycığım aynısı bende oluyor yemekden sonra direk yatış ezelin sadece 10dk izleyebilkmişim gözlerimi açtığımda saat 22:00di hop kalk uykuya yatak da devam hatta artık annem dr götürecek duruma getirdi olayı.. anlamıyorda bahar tranvası işde... işe bile gelmek istemiyorum dün bi rahattım nikah işlemleri için evdeydim ya gerçi koştur koştur yine yoruldum akşam 8 de yine uyuya kalmışım muz ve bol bol patates haşlaması yiyin

saol canım benim iiki varsınız biliomusun ailemden çok vakit geçirip daha çok şey paylaşıorum sizlerle opuyorumnanaktan

aklıma takıldın zaten eczanede görünce aklıma ilk sen geldin yoğun iş temposu olanlar yorgun hissedenler için falan yazıodu ama yinede bi dr a git değerlerine baktır bitanem bi vitaminin bile eksikliği insanda çok şey yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…