fibulaa canım benim aldıklarımın en pahalısı o iki katlı olan oda 8 tl
diğer o kırmızlı beyazlı siyahlı olanlar 2 2,5 ve 3 tl
ama dışardaki fiyatları daha pahalı tabi o yüzden hepsi diil ama büyük olanlardan alabilirsin o fiyata bence yerimseniben
hilal çok kibarımdır biliyosun
beni çizgimden çıkardın ama
ohayınız ve çüşünüz diyorum sana :1closedeyes:
hahahahkaydirigubbakcemile3 ama kolileri açtıkça içlerinden köpük ıvır zıvır kağıt çıktıkça insan poşet arıyor biliyormusun a.s
saol canım benim iiki varsınız biliomusun ailemden çok vakit geçirip daha çok şey paylaşıorum sizlerle opuyorumnanaktan
aklıma takıldın zaten eczanede görünce aklıma ilk sen geldin yoğun iş temposu olanlar yorgun hissedenler için falan yazıodu ama yinede bi dr a git değerlerine baktır bitanem bi vitaminin bile eksikliği insanda çok şey yapıo
erken uykudan ziyadesinayyy odurum bende hep var erken uyuma yani hehhe
aynen önceden saat 2 de yatardım sabah 7 de pat die kalkardımvalla 3 gündür o bendede var
yemekten sora koltuktan kalkamıyorum
ki ben asla gündüz ve akşam uykusu istesemde uyuyamayan bi insanım
akşam saat 11-12 olacak ozmn yatarsam uyurum
yoksa imkansız yani
ama 3 gündür feci uyku ağırlık var mirmirmirmir mirmirmirmir
ahahhha benimkideay serhatta bu günlerde .çok yorgun düşüyor dün gece çıktık gezdik geldik eve döndük saat 9:30 dizlerimde uyuyakaldı. düşün geniş aileyi bile izleyemedi... akannehir
evet sabah oynaşmalarımız meşurrrropuyorumnanaktan
birde benimkisi oramı bramı kontrol eder. şöyleki dur bakim pompinler yerinde mi yoksa gece gitmiş mi der yoklar hahahahhaahahahahahahah:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ne hikmetse hep yerinde çıkar. sonra ohh burdalarmış kimse çalmamış der kaydirigubbakcemile3
amiinn burcu yav yerleşmicek diye korkuyorum bende düzene girmicekmiş gibi gelio ama siz örnek olunca rahatlıorm
Kızlar selam.Bende çeyiz almaya başladım.Önce nevresim mefruşatı bitireyim dedim.
Bir tane pike takımı, 3 tane çift kişilik nevresim takımı, bir tane tek kişilik nevresim takımı aldım şimdilik.
Daha neler almam lazım?
Kaç tane battaniye alayım mesela? Yatak örtüsüde bi tane yeter sanırım.Tek kişilik bikaç tane daha nevresim takımı almam lazım tabi.
Yaaa ben çok cahilim bu çeyiz konusunda.
canım benim 9 tane nevresim takımım var. 3 tanede battaniyem. 1 yorganım 1 uyku setim. 3 pike takımım. 2 tanede tek kişilik nevresimim var. ama tek kişilik yorganım yok diye kışın gelen annemlere çift kişilik yorgan verdim rahat rahat yattılar. sonra cuma 2 de yatak örtüm var bu kadar a.s 6 tanede yastığım var
ayyy kimleri görüyorum yaa
Şimdi diceksin bu da kim ya kaydirigubbakcemile3
Hemen kendimi tanıtiyim ben albümler bölümğnde senin düğün fotolarını görmüştüm veiçtenliğine bayılmıştımda
İşte seni bi konuda görünce yaziyim dedim hemenkaydirigubbakcemile5
Nasılsınn diyim bari hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?