Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet tacdı canım aynı ürünlerden ama sen indirimli aldın ben 150 ye aldım iyimi :)))) hatta şu an o kadar kötü fikirliyimki o 2 taneyi satıp aynısından yine alp 100 tl kara geçesim var

haha iyi yapmışsınnn güle güle kullan modeli nee merak ettim :))

aslında tek kişilik almıyacaktım ammaa hadi dedim indirimden faydalanayım bende :97:

bugünde belki bornoz takımı ve hamam seti alabilirim burda bi çeyiz dükkanından :78:

güzelmiş :))) bnde alcaktım bundan ama vazcaydım güle güle kullan =))) karar verdin sonunda yane al al resimlerini koy bura emi merak ederm :)

canım Terry Cotton grubundan sunset pembe cosmos mavi aldım hosuma gitti baya resim koyamıyorum :S ama tatlılar bana göre :))) belli canım in 2012 eylülde senin bellimi :) sanırım senin sevdiğinde asker doğrumu :)

kızlar benm kargom gelmiş bu gün taçtan:) yoğunluk nedeniyle sizinkiler geçikmiş olabilir, ayrıca nette gördüğmden çok çok çok güzel nevresimim bayıldım

canım Terry Cotton grubundan sunset pembe cosmos mavi aldım hosuma gitti baya resim koyamıyorum :S ama tatlılar bana göre :))) belli canım in 2012 eylülde senin bellimi :) sanırım senin sevdiğinde asker doğrumu :)

evet nişanlım asker son 81 günümüz kaldı allahın izniyle.
bizimde aklımızdan geçen tarih 2012 eylül :78:

kızlar sizce günlük olarak bu yatak örtüsü nasıl ? gerçekte aslında daha canlı ferah ama nettte pek belli değil.
bu yatak örtüsünü sadece yazın kullabilirim sanırım değil mi?

kızlar sizce günlük olarak bu yatak örtüsü nasıl ? gerçekte aslında daha canlı ferah ama nettte pek belli değil.

cook tatli, günlük icinde ideal bence
ama neden kisin kullanamayacaksin onu anlamadim

ne bileyim sanki renkleri felan daha yazlık işi gibi :26:

bide şu ikisi var;

oy bunlada cok tatli. benimde yatak örtüsü almam lazim daha. bi türlü kendime uygun bisey bulamiyorum
renkleri cok tatli bence, kisla yazla alakasi olmaz ki
mühim olan evini´n tarzina ve rengine uymasi

oy bunlada cok tatli. benimde yatak örtüsü almam lazim daha. bi türlü kendime uygun bisey bulamiyorum
renkleri cok tatli bence, kisla yazla alakasi olmaz ki
mühim olan evini´n tarzina ve rengine uymasi

pembeli çok tatlı görünüyor ama her mobilya ile uyum sağlarmı o düşşündürüyor. diğerli daha uyum sağlayacak gibi.

ne bileyim sanki renkleri felan daha yazlık işi gibi :26:

bide şu ikisi var;

cnm zevker ve renkler tartışılmaz ama bence 3üde çok canlı değil. illee birini alcam diyorsan kelebekli olan diğerlrine göredaha hoş duruyor.

cnm zevker ve renkler tartışılmaz ama bence 3üde çok canlı değil. illee birini alcam diyorsan kelebekli olan diğerlrine göredaha hoş duruyor.

cnm fikir verdiğin için teşekkür ederim

aslında pembeli olan gerçekte daha canlı ve ferah bi örtü ilk burda bi çeyizcide görüp beğendim ama patchwork hiç aklımda olmayan bişeydi o yüzden tereddtüteyim alıp almamakta.

diğer ikiside daha sade ve şık geliyor gözüme. öf şu kararsızlık :88:

rica ederm cnm, peki farklı modeller baksan? pembe renk için değlde günlük kullanım için fazla teferruatlı gibi:44:

Son düzenleme:
rica ederm cnm, peki farklı modeller baksan? pembe renk için değlde günlük kullanım için fazla teferruatlı gibi:44:

daha sade mi olmalı diyosun cnm?
mesela senin beğendiklerin var mı almayı düşündüğün yada aldığın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…