saol balım aldım gitti valla
evet tacdı canım aynı ürünlerden ama sen indirimli aldın ben 150 ye aldım iyimi :)))) hatta şu an o kadar kötü fikirliyimki o 2 taneyi satıp aynısından yine alp 100 tl kara geçesim var
haha iyi yapmışsınnn güle güle kullan modeli nee merak ettim :))
güzelmiş :))) bnde alcaktım bundan ama vazcaydım güle güle kullan =))) karar verdin sonunda yaneal al resimlerini koy bura emi merak ederm :)
canım Terry Cotton grubundan sunset pembe cosmos mavi aldım hosuma gitti baya resim koyamıyorum :S ama tatlılar bana göre :))) belli canım in 2012 eylülde senin bellimi :) sanırım senin sevdiğinde asker doğrumu :)
kızlar sizce günlük olarak bu yatak örtüsü nasıl ? gerçekte aslında daha canlı ferah ama nettte pek belli değil.
bu yatak örtüsünü sadece yazın kullabilirim sanırım değil mi?
cook tatli, günlük icinde ideal bence
ama neden kisin kullanamayacaksin onu anlamadim
ne bileyim sanki renkleri felan daha yazlık işi gibi :26:
bide şu ikisi var;
oy bunlada cok tatli. benimde yatak örtüsü almam lazim daha. bi türlü kendime uygun bisey bulamiyorum
renkleri cok tatli bence, kisla yazla alakasi olmaz ki
mühim olan evini´n tarzina ve rengine uymasi
kızlar sizce günlük olarak bu yatak örtüsü nasıl ? gerçekte aslında daha canlı ferah ama nettte pek belli değil.
bu yatak örtüsünü sadece yazın kullabilirim sanırım değil mi?
ne bileyim sanki renkleri felan daha yazlık işi gibi :26:
bide şu ikisi var;
cnm zevker ve renkler tartışılmaz ama bence 3üde çok canlı değil.illee birini alcam diyorsan kelebekli olan diğerlrine göredaha hoş duruyor.
cnm fikir verdiğin için teşekkür ederim
aslında pembeli olan gerçekte daha canlı ve ferah bi örtü ilk burda bi çeyizcide görüp beğendim ama patchwork hiç aklımda olmayan bişeydi o yüzden tereddtüteyim alıp almamakta.
diğer ikiside daha sade ve şık geliyor gözüme. öf şu kararsızlık :88:
rica ederm cnm, peki farklı modeller baksan? pembe renk için değlde günlük kullanım için fazla teferruatlı gibi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?