Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

daha sade mi olmalı diyosun cnm?
mesela senin beğendiklerin var mı almayı düşündüğün yada aldığın?

hayır malesef cnm aklımda net bişe yok bnm de ama sade bişe düşünüyorum.

bunu örnek olarak gösterebilirim

evet nişanlım asker son 81 günümüz kaldı allahın izniyle.
bizimde aklımızdan geçen tarih 2012 eylül :78:

oh oh allah kavustursun canım bizimde daha üç yüz günümz var :)) çok az dimi ah ah mayısta gelecek in çok sabırsızm ben :S eylülü dört gözle bekliyor gibiyim :))) biz sizin yerinizde olsak ddaha erken evleniriz mayıstan anca hazırlık biter diye düsünddük biz :)

dduygummm güle güle kullan tatlım o rengi bende beğeniyorum ama hep nevresimlerim o renk gibi ddiye vazcaymstm bari o farklı olsun diye :)

bu arada bu yatak örtüsünde dikkatimi çekiyor herkes kararsız gelin yatağında ne serili olacak diye kafayı yicem ben :)) ama benm beğendiğim model var lilamor markalı pudra renginde harika ya bayıldımmmm ama parasıda ayıltan cinsten 850 TL cik :))

sizide allah hayırlısıyla tez vakitte kavuştursun cnm. senin askerin nerede yapıyor?
bende 300leri saydım geçti valla bazen zor bazen kolay geçiyor gibi hissediyor insan ama öyle yada böyle işte geçiyor
biz hemen evlenmiyeceğiz cnm ancak nişanlımın işe girme süreci hazırlanmamız 2012 yaz başı yaz sonunu bulur.

amin inş canım sağol bingölde yapıyor ama bu ara hasta ya ameliyat olma ihtimali var dua edin arkadaşlar nolur dünden beri ne uykum kaldı ne göz yaşım :S

dediğin gibi bazen zor bazen kolay geçiyor gibi ama geçiyor bi şekilde tabi yaşayan bilir nasıl geçtiğini sanki yıllar oldu görmeyeli.. allah sabır versin tüm askerlere ve asker bekleyenlerine..

hayırlısı olsun canım senin için resimlerini merakla bekliyor olacağım.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..

cnm gelmiş geçmiş olsun, ameliyat olursa hava değişimi verirler sanırım. sen içini ferah tut yeter ki.
askerlik gerçekten zor ama başlaması en zoru sonrası öyle böyle geliyor.

sen bizim şafak topiğie gel orda bol bol asker bekleyenler var

kızlar bu yemek takımını da beğeninize sunuyorum diğer gösterdiklerimi yernde gördüm iyikide görmüşüm hiç beğenmedm,heralde hiç bi konuda bu kdr kararsız kalmamıstm alt tarafı yemek takımı diorm sonrada şık bişi olsn diorm, bu gün de bunu beğendm sizce nasıl fazla mı ağır, mağazada altın yaldızlar bu kdr belirgn deildi daha da güzeldibi bone china antipatisi oluştu bende:) fiyattan mıdır nedir bunlar öyle deilmiş ama yine de elime aldım kaliteli, model karacanın fiyatı 599tl yazıo 1691 modeli, fikirlerinizi bekliorm, sevgiler

Son düzenleme:

ah ah o kararsızlık
ben yemek takımımı bernardo'dan aldım ama modeli değiştireceğim. 2 yıl değiştirme garantileri var.
senin bu beğendiğin takım güzel görünüyo ama sanırım makinede yıkanmaz bunlar. Satıcıya sordun mu bu durumu?

kızlar bu arada Taç'ın indirimden aldığım tek kişilik nevresim takımım geldi. tek kelime ile bayıldım!
bu kadar güzel beklemiyordum açıkçası. hemen fotosunu çektim :81:

harika görünüo cnm güle güle kulllan
siteden kahve tonunda olanı da gördm tekrar böle bi indrim olursa bende onu alıym bari çok hoşmus:)

Son düzenleme:

evt tatlım sordm yıkayabilirsiniz ama çok yüksek programında tutmamak gerekiomus yani bunun açıklaması ne demek kısaca makinede yıkanmaz demek, zaten pimpirikliyim biraz ben yıkanır deselerde yıkamam ya:) yaldızlar kabartmalı olmadığı için soyulur gibi durmuo zaten elde yıkarız artk alırsak napalım

cnm kalabalık misafir yemeğinde tabakları elde yıkamak bence zor olabilir:26:
ama yinede çok beğendiğin bir takım ise gülü seven dikenine katlanır misali elde yıkarsın

yok cnm henüz almaya karar verdiğim bi takım deil bi benzerini de bernardoda görmüştm ona benzediğini düşünüorm ama o da çok pahalı bi yemek takımına 1300 verilir mi??!! onunda resmi bu

Eklentiler

• $blackivy_D.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 21
yok cnm henüz almaya karar verdiğim bi takım deil bi benzerini de bernardoda görmüştm ona benzediğini düşünüorm ama o da çok pahalı bi yemek takımına 1300 verilir mi??!! onunda resmi bu

bu çok güzel bir takım ama servis tabağı benim hoşuma gitmemişti.

valla ben verdim o parayı ama şuandada kampanya var. yemek takımı ve çatal bıçağı aldığında toplan tutarın yarısını hediye çeki veriyorlar o hediye çekiylede diğer ihtiyaçlarını alabilirsin.

ben bütün alınacaklarımı bu kampanya sayesinde bernardo'dan aldım diyebilirim.
Ayrıca bernardo'nun mağazasına git bak internetten çok daha bol çeşit olduğunu göreceksin

Son düzenleme:
:) bernardodan çıkıomusn die bi sorsana
ben simdi tencere vs hepsini aldm yemek takımı ve çatal bıcağım kaldı onları bernardodan alsam en az 2300 fln tutar 1200lk hediye çekini harcamak için bişi bulamıorm işte, ordan alabilicem bi tek fissler düdüklüsü kaldı günlk yemek takımımı kahvaltı setimi geçen ay bernardodan neredeyse yarı fiyatına düşmüştü die aldım o zman da bu kampanya yoktu ama simdi ondan yararlanmamn hiç bi anlamı yok yani benm için hem bernardodaki yemek takımını beğensem çatal kaşıklarından birini beğenemedm bi türlü hisardan alıcam çatal kaşık takımını porseleni de krcdan istiorm ama şöyle beğenebildiğim bi yemek takımı da bulamadm off offf
bi tek bernardoda bi black ıvyyi beğenmiştim ama yine çok pahalı gelmişti tek alınınca onun benzerini de krcda görünce size de bi danışıym dedm

Son düzenleme:
kızlar sizin yardımınıza ihtiyacım var :S ben tacdan aldığım pike takımlarını hiç beğenmedim.. onları değiştiricem aynı fiyattan ikiside 170 tl tutuyo ne alabilrim tacdan o fiyata veya daha fazla ??

normal hazır yorganm yok ama kaz tüyü aldım ve yaptrmaya verdim
nevresim eksiğim yok..
battaniyem hiç yok ama ürünü nasıl bilmiyorm hem miktar olarak az

yatak örtüsü beğendim ondada kararsızım ay yardım edin

Liz

örtüde bu bakarmısınızz

yatak örtüsünün kalınlığı nasıl kumaşın bilmiyorum ayrıca nasıl duruyor rengi fln onuda bilmiyorum :))

sende bendensin desene
tam bir sıkıntı ama çokta düşünmeye gerek yok çünkü bunların sonu yok sürekli yeni farklı modeller çıkıyor.Kadeh takımı aldın mı yada alıcak mısın peki?
bernardo'da çatal bıçakta güzel modeller var ya niye beğenemedin ki bide insan sürekli bakınca sıkılıyor beğendiği varsa bile beğenemiyor bi süre sonra.
hediye çekiyle kadeh takımı, masa örtüsü runner, çelik çay seti, saklama kabı vs alabilirsin eğer almadıysan.

yatak örtüsünün kalınlığı nasıl kumaşın bilmiyorum ayrıca nasıl duruyor rengi fln onuda bilmiyorum :))

canım niye beğenmedin pikeleri ? benim nevresim çok güzel valla içime sindi çok şükür
eğer senle konuştuğumuz o dantelli yatak örtülerinden almıyacaksan Taç'tan bu örtüyü al derim ama yok ben diğerlerindende alıcam diyosan bence bunu alma.daha sade günlük bi örtü al. Bu gösterdiğin örtüden miracle07 diye bir arkadaşım var o almıştı.Ona msj atıp sorabilirsin kumaşını görünümü felan

bu arada ben Taç'ın Roseto kırmızı olan günlük yatak örtüsünü aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…