- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
canım niye beğenmedin pikeleri ? benim nevresim çok güzel valla içime sindi çok şükür
eğer senle konuştuğumuz o dantelli yatak örtülerinden almıyacaksan Taç'tan bu örtüyü al derim ama yok ben diğerlerindende alıcam diyosan bence bunu alma.daha sade günlük bi örtü al. Bu gösterdiğin örtüden miracle07 diye bir arkadaşım var o almıştı.Ona msj atıp sorabilirsin kumaşını görünümü felan
bu arada ben Taç'ın Roseto kırmızı olan günlük yatak örtüsünü aldım.
sende bendensin desene
tam bir sıkıntı ama çokta düşünmeye gerek yok çünkü bunların sonu yok sürekli yeni farklı modeller çıkıyor.Kadeh takımı aldın mı yada alıcak mısın peki?
bernardo'da çatal bıçakta güzel modeller var ya niye beğenemedin kibide insan sürekli bakınca sıkılıyor beğendiği varsa bile beğenemiyor bi süre sonra.
hediye çekiyle kadeh takımı, masa örtüsü runner, çelik çay seti, saklama kabı vs alabilirsin eğer almadıysan.
canım valla benim hiç yatak örtüm yok ilk gün hani güzel ağır birşey dursun dyorm ayrıca pikeler berbat ötesi incecik kumaş nevresimlerde sıkıntım yok ama işte :s hatta tek kişiliğin bi tanesini unutmuşlar yane tamamen sorun herşey.. bu sonrada eklediğim nasıl aslında içime sinmedi bu halleriyle cibinli,k yaptırcam daha şık durucak :)) inş hangi mağazalrda vardır acaba yatak örtüleri bilgin varmı canım
canım valla benim hiç yatak örtüm yok ilk gün hani güzel ağır birşey dursun dyorm ayrıca pikeler berbat ötesi incecik kumaş nevresimlerde sıkıntım yok ama işte :s hatta tek kişiliğin bi tanesini unutmuşlar yane tamamen sorun herşey.. bu sonrada eklediğim nasıl aslında içime sinmedi bu halleriyle cibinli,k yaptırcam daha şık durucak :)) inş hangi mağazalrda vardır acaba yatak örtüleri bilgin varmı canım
ay bilemiorm pissysaydıklarının çoğunu ben hisardan almayı düşünüorm tearend çaydanlığı beğendm mesela runner yada masa örtülerini de ev tekstili üreticilerinden almayı tercih ederm, kadeh takımı ve saklama kabıylada 1200ü dolduramam:))))))
çok kararsızım anlıcan saol fikirlerin için çok mersi:) sizde olmasanız ben naparım seviorm ki sizi
pissy canım yatak odamı açık renk düşünüyorum ve şunuda söylim intden aldığım 2 adet pikeyi geri vericem ama onun yerine başka ürün seçmem lazım ondan taca bakıorm direk yoksa baktım oralardada güzel örtüler var
Ah canım çok sağol bende beğendim bu ürünleri ama hiç bir mağazada bulamadım gidip bakmak için çılgına döndüm ya bu kadar saçma bi firma görmedim :S mail attım ağzıma geleni yazdım sinirlendim :S :95:
canım şubeleri arıyorum intden valla aramadğm mağaza kalmadı diyebilirm o arkıda bulamadm hatırlıyorm ama :S
kızlar sanırm ben bu takımı alıcam yaa, baktkça içime sindi:) otantik göründü gözüme böyle osmanlı desenleri gibi, zaten misafirden misafire çıkartmıcaz mı hergn kullancak deilm
canım şubeleri arıyorum intden valla aramadğm mağaza kalmadı diyebilirm o arkıda bulamadm hatırlıyorm ama :S
kızlar sanırm ben bu takımı alıcam yaa, baktkça içime sindi:) otantik göründü gözüme böyle osmanlı desenleri gibi, zaten misafirden misafire çıkartmıcaz mı hergn kullancak deilm
599 yazıo cnm ama peşin alırsam 500 olurmus, ne diosn, çabık söyle her an çayabilirm:)
selam bayanlardün emsandan yemektakımı, tencere ve çatal bıçak seti aldım. Bakalım beyencekmisiniz
Eki Görüntüle 225312 Eki Görüntüle 225313 Eki Görüntüle 225314
çok güzel ve kullanışlı görünüyorlar güle güle kullan eğr sorun olmazsa fiyatlarınıda yazarmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?