Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım valla benim hiç yatak örtüm yok ilk gün hani güzel ağır birşey dursun dyorm ayrıca pikeler berbat ötesi incecik kumaş nevresimlerde sıkıntım yok ama işte :s hatta tek kişiliğin bi tanesini unutmuşlar yane tamamen sorun herşey.. bu sonrada eklediğim nasıl aslında içime sinmedi bu halleriyle cibinli,k yaptırcam daha şık durucak :)) inş hangi mağazalrda vardır acaba yatak örtüleri bilgin varmı canım

ay bilemiorm pissy saydıklarının çoğunu ben hisardan almayı düşünüorm tearend çaydanlığı beğendm mesela runner yada masa örtülerini de ev tekstili üreticilerinden almayı tercih ederm, kadeh takımı ve saklama kabıylada 1200ü dolduramam:))))))
çok kararsızım anlıcan saol fikirlerin için çok mersi:) sizde olmasanız ben naparım seviorm ki sizi

ay cnm neden beğenmedn istediğin gibi deillermiydi çok mu ince geldi ki, ne kdr süren var bide değiştirmek için acele etme 170 de az para deil yani, güzel bişi alırsn merak etme yatak örtülerine bak bencede, liz güzel gibi diğer modellere de bakıcam ben simdi, üzüldüm simdi yaa

bu yatak örtülerinden alıp cibinlik diktiricem diyorsan o zaman uyguna gelmiş olur.
bence ilk gösterdiğin örtü daha şık. Hem mbilyaların ne renk olacak var mı aklında olan bir renk. ona göre yatak örtünü alırsan daha güzel olur

ben bi girdim bernardo'ya hediye çekiyle baya bi alınacaklarımı aldım çıktım. Benim bahsettiğim çay setinde çaydanlık yok çay tepsisi tabakları kaşıkları felan. eğer acelen yok ise biraz daha bekleyebilirsin ama çokta düşünme işin içinden çıkamazsın ve ağrılar girer başına. ben öyle oldum şahsen ama şimdi daha iyiyim. hem 2 yıl değiştrime garantileri var.

bu arada Yataş, İstikbal gibi mağazalardada çok şık yatak örtüleri var oralarada bak istersen.

pissy canım yatak odamı açık renk düşünüyorum ve şunuda söylim intden aldığım 2 adet pikeyi geri vericem ama onun yerine başka ürün seçmem lazım ondan taca bakıorm direk yoksa baktım oralardada güzel örtüler var

anladım cnm başka nerelerde var demişsin ya o yüzden o markaları söyledim.

Taç'ta şu iki takım güzel görünüyor;

Liz

Sempre

Ah canım çok sağol bende beğendim bu ürünleri ama hiç bir mağazada bulamadım gidip bakmak için çılgına döndüm ya bu kadar saçma bi firma görmedim :S mail attım ağzıma geleni yazdım sinirlendim :S :95:

Telefon ile mi arayıp soruyorsun cnm? Ya bazen böyle sıkıntılar oluyor ama olsun sen rahat ol biraz sinirlenme
dediğim gibi Liz modelini miracle07 nickli arkadaş almıştı. ona sorabilirsin.

canım şubeleri arıyorum intden valla aramadğm mağaza kalmadı diyebilirm o arkıda bulamadm hatırlıyorm ama :S

kızlar sanırm ben bu takımı alıcam yaa, baktkça içime sindi:) otantik göründü gözüme böyle osmanlı desenleri gibi, zaten misafirden misafire çıkartmıcaz mı hergn kullancak deilm

Eklentiler

• $1691.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 32
canım şubeleri arıyorum intden valla aramadğm mağaza kalmadı diyebilirm o arkıda bulamadm hatırlıyorm ama :S

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=208848

yukarda ki adresten profilinden msj atabilirsin cnm

kızlar sanırm ben bu takımı alıcam yaa, baktkça içime sindi:) otantik göründü gözüme böyle osmanlı desenleri gibi, zaten misafirden misafire çıkartmıcaz mı hergn kullancak deilm

bu takım kaç para canım? Karaca dimi?

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=208848

yukarda ki adresten profilinden msj atabilirsin cnm

bu takım kaç para canım? Karaca dimi?

var cnm şu an sözlü ya da nişanlı deilm ama hepsi ard arda olucak olunca o aralarda da beyaz eşya gibi büyük eşyaları almayı düşünürm böle ıvır zıvırla uraşmak istemiorm, şimdi her gün yeni bi model de çıkıo onlara yetişmenin imkanı yok sonuçta bir kez alınıcak bişi die düşünüorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…