kızlarrrr televizyonu kız çeyizinde mi gider erkek mi alır???
kızlar ayak havluları fiyat hakkında bilginiz var mı ???
valla canım benim için önemli intden alıcaktımda ilk önce net fiyatını öğreneyim dedim sağol :)
hehe adet değil cnm ama benm için önemli baya çünkü şıp şıp yere basmak hoş olmuyor ayrıca hem duştan sonra hemde el ayak yıkanmasndan sonra çok iyi oluyor.. sanırım çoğu kimse almayacak :) ben sipariş vereyim bari tanesi 7,50
kızlarrrr televizyonu kız çeyizinde mi gider erkek mi alır???
ben aldım canım salona erkek arkaşımda oturma odasına alıcak..hiç bi sakıncası yok hemmmm
evlendikten sonra alalım diyorum ben yaa zaten elektronik ürünler nerden baksan 10bin tutuyor. valla düğünü yapsam bu kadar masrafım gitmezdi heralde
DDD tatlım ben sözlü veya nişanlı değilim mesela 4.5 yıllık bir ilişkim var.kendimizi toprladığımız zaman evlinecez kısmetse oyüzden ben şimdiden alayım borcu bitsin dedim.2 tasitini ödedim kaldı 10 taksit:) sonuçta alıcak bişey
tabii cnm alınca öle yada böle ödeniyor ama buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi fırın ocak davlumbaz
bunları bitirim o zaman karar vereyim bende
DDD tatlım ben sözlü veya nişanlı değilim mesela 4.5 yıllık bir ilişkim var.kendimizi toprladığımız zaman evlinecez kısmetse oyüzden ben şimdiden alayım borcu bitsin dedim.2 tasitini ödedim kaldı 10 taksit:) sonuçta alıcak bişey
hımmm beyaz eşyayı senmi alıcan ölemi anlaştınız bende alıcamda tatlım
yok bebem biz öle bişe hiç konuşmadık ama ben kız tarafınız yatak odası almasını oldum olası tuaf bulurum. beyaz eşyaları ben alırım o da eşek değil ya alsın yatak odasını filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?