Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

valla canım benim için önemli intden alıcaktımda ilk önce net fiyatını öğreneyim dedim sağol :)

hehe adet değil cnm ama benm için önemli baya çünkü şıp şıp yere basmak hoş olmuyor ayrıca hem duştan sonra hemde el ayak yıkanmasndan sonra çok iyi oluyor.. sanırım çoğu kimse almayacak :) ben sipariş vereyim bari tanesi 7,50

bende alırım ayak havlusuda ne bileyim sen öyle önemli felan demişsin ya acaba dedim bilmediğim bi önemi mi var

nerden alıcan hangi siteden?

ay kızlar farkında msnız artk dışarı çıkmıorz bile alışveriş yapmak için, hemen hangi siteden:) valla ben havluları dokanmadan almamıycam sanırmya ince gelirse ya ii su çekmezse fln die güvenemiorm yahu
yine de bende soruym belki alırm, hangi sitedenn

hergün farklı sitelerde kampanyası oluyor dün limangoda vardı

haha canlarım limangodaki özdilek özdileğide kimse önermiyor ayrıca ayak havlusu yoktu onda duygum ben baktım :) evim.net de var havlu baya kaliteli duruyor ama vazgeçtim :S annem bana bi azar çekti korktum mübarek bu ara ne alsam tip tip bakıp sonrada niye acele ediyon hele bi o zmn gelsin diyor ya sanki çok var topu topu 1 sene nişan düğün ooo bir sürü zaman kaybı olcak ben bitsin diyorm annem bekle diyor :S delircem yahu

duygum buldum cnm da bişe sorcam Fackelmann alman markası fln mı çok andırıyo :S ayrıca hiç görmedim ben :SS cahel ben

evet cnm alman markasıymış internettte bi çok alışveriş sitesinde satılan ürünleri var. bi ara markafonide de satılmıştı.

deneyip görücez valla çeyizime ilk kez sokuyorum bu markayı :)

ben aldım canım salona erkek arkaşımda oturma odasına alıcak..hiç bi sakıncası yok hemmmm

evlendikten sonra alalım diyorum ben yaa zaten elektronik ürünler nerden baksan 10bin tutuyor. valla düğünü yapsam bu kadar masrafım gitmezdi heralde

Son düzenleme:

evlendikten sonra alalım diyorum ben yaa zaten elektronik ürünler nerden baksan 10bin tutuyor. valla düğünü yapsam bu kadar masrafım gitmezdi heralde

DDD tatlım ben sözlü veya nişanlı değilim mesela 4.5 yıllık bir ilişkim var.kendimizi toprladığımız zaman evlinecez kısmetse oyüzden ben şimdiden alayım borcu bitsin dedim.2 tasitini ödedim kaldı 10 taksit:) sonuçta alıcak bişey

tabii cnm alınca öle yada böle ödeniyor ama buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi fırın ocak davlumbaz
bunları bitirim o zaman karar vereyim bende

tabii cnm alınca öle yada böle ödeniyor ama buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi fırın ocak davlumbaz
bunları bitirim o zaman karar vereyim bende

hımmm beyaz eşyayı senmi alıcan ölemi anlaştınız bende alıcamda tatlım

hımmm beyaz eşyayı senmi alıcan ölemi anlaştınız bende alıcamda tatlım

yok bebem biz öle bişe hiç konuşmadık ama ben kız tarafınız yatak odası almasını oldum olası tuaf bulurum. beyaz eşyaları ben alırım o da eşek değil ya alsın yatak odasını filan

yok bebem biz öle bişe hiç konuşmadık ama ben kız tarafınız yatak odası almasını oldum olası tuaf bulurum. beyaz eşyaları ben alırım o da eşek değil ya alsın yatak odasını filan

hımmm bende beyaz eşyayı kendim alıyım diyorum yatak odasını almam herhalde bende valla beyaz eşyalar ateş pahası bir buzdolabı olmuş 2.500 çamaşır makinesi 1.800 felan of of dedim vallla sen baktınmı markalara fiyat en fazla nekadarlık düşünüyosun..???

----------------------------------------------

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…