Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaaa verdm verdm fikir olsn die soruormmm
alırsam da taksit yaptırırm ki zaten:26:
off bilmiorm alma diyin almıym bende zorla masraf yaptırmayn bana

bence alma ya da al
al ama alma

şaka bi yana ben yatak örtüsünü en sona bırakıcam sanırım. az da olsa perdelerimle ve halılarımla uyumlu olsun istiyorum. şu an ütü arayışı içersindeyim

Son düzenleme:
benm ütüm belli ama şu an almak istemiorm hem fiyatı daha da düşer hemde garantisi başlamasn die
philips öneriolar genelde, bende gc 4870i alcam galiba

benm ütüm belli ama şu an almak istemiorm hem fiyatı daha da düşer hemde garantisi başlamasn die
philips öneriolar genelde, bende gc 4870i alcam galiba

yaa inanmıyorum sana bugün gün boyu bu ütüyü araştırdım dur bakalım sanırım ütülerimiz aynı olcak

hehe:)
ya ben araştrdm diğerleriyle de karşılaştrdm en iyisi bu içlerinde yalnız biraz ağır gibi eline aldığında
anneme göre de ütü dediğin biraz ağır olurmus, bazı sitelerde 215e kdr var ama normalde fiyatları340 fln, bilemiorm bende biraz bkleme kararı aldm

ağırlığı 1,6 kg buhar kazanlı olmadığı için gayet normal ağırlığı ben pek rengini beğenmiyorum ama bakalım anneler gününe kadar beklersek ucuzlar belki:44:

ee sen ne zaman açıcan çeyiz sayfanıııı

yuppi beğenenler çıkıo bi 4 kişi daha beğenirse alırm la la la la laaayyy
thirtyfour ve pissy nerelerdesiniz sizin zevkinize de çok güveniorm muhakkak yorum yapın gelnce:)

yettim garriii canım bnm nevresim takımı çok hoşmuş ama bunu sadece kışın yatak örtüsü olarak kullanabilirsin. ama bana kalırsa sen şık yatak örtülerinden de alırsın bende nevresim takımlarımı hem sade hem şık aldım üzerine yatak örtüsü sermeme gerek kalmaz düşüncesiyle ama günlük yatak örtüsüde aldım biliyosun. Zaten o fransız dantelli olanları alsanda hergün kullanmıyacaksın misafir geldiğinde doğum yaptığında falan kullanılıyor. ve ayrıca asla bi yatak örtüsüne astronomik rakamlarda para vermem! 1200Tl verip alan var ya günah vallahi.
hem illa ki dantelli kıvırcık marul gibi olan yatak örtülerinden alman gerekmiyor. Pepper home markasının çok güzel örtüleri var o markaya bakabilirsin sende. Hatta ben burda bi çeyizcide bir model beğendim kampanyadaymış şuanda o model hoşuma gitti, cumartesi günü annemle gidicem bakalım bi pazarlık yapıcam istediğim fiyata bırakırsa alırım.

tekrar nevresim takımına gelecek olursam nevresim takımına ihtiyacın varsa al güzel bir model ama ihtiyacın yoksa alma çünkü alacak başka şeyler çıkar yarın öbür güne.

Son düzenleme:
haklısn cnm yine her zmanki gibi:)
aslında nevresm takımım 3 tane var bi kaç tane daha alsam fena olmazdı, 3ü de saten tarzı böle dantelimsi deil, içlernde alırsam farklı olur die düşündm, şık bi yatak örtüsü de bulabilirm haklısn, biraz daha beklemek de fayda var kaçmıo ya olmadı bunu alırm
kıvrcık marul benzetmesne bittim
bnde bakm bakalm su pepper markasına nasılmıs

Son düzenleme:

bencede bekleyelm kesin yarı fiyatına düşer:)
tek tek aldklarmı eklemiştm cnm bende zaten hepsini gördünüz sayılır:) şmdlk sayfa açıcak kdr çok çeyizm de yokama toplu olması açısından bi sayfa açabilirm de bende hatta açtm gitti:)

Son düzenleme:

hep satan pamuk tarzı aldıysan böyle ranforce olanlardanda 1-2 tane alabilirsin tabi

ama hakkaten öyle değil mi ya yatak örtülerinin o marul gibi kıvrık kıvrım olayını hiç sevmiyorum

hayırlı olsunnnn cnmm takipteyimm

sanalreyonum sitesinden sipariş verdiğim tost makinesi, şarjlı el süpürgesi ve tartım gönderilmedi. stoklarında yokmuş

bende ii ki iptal edilmiş dedim çünkü arzumun bu modelini çok beğendimmm

sizce nasıl

özellikleri :
4,8 V
Şarjlı
Özel tasarım şarj ve muhafaza standı
Açma kapama düğmesi ve şarj göstergesi
30 W emiş gücü
Yıkanabilir filtre ve filtre haznesi
Küçük fırça sayesinde perde, jaluzi vb. yüzeyleri temizleme imkanı
Köşelere rahat ve rahat ulaşan ince toz toplama aparatı sayesinde rahat ve kolay temizlik
Şarj ve muhafaza standının altında aksesuar muhafaza edebilme imkanı
Renk: Gümüş, Kırmızı, Beyaz, Siyah

öbür beğendiğim arzum eternoydu
9,6 v gücündeydi bundan çok daha iyiydi emiş gücü ama düşündüm el süpürgesiyle maximum kırıntı temizleyeceksin. o kadar çok emiş gücü gerektiren yerlere zaten elektril süpürgemi kullanıırm ama yanlış mı düşündüm acaba fikirlerinize ihtiyacım var

duygucm bence bu çok güzel yaa kesinlkle beğendiysn almalısın dediğin gibi ultra emiş gücü fln olması gerekmezki küçük şeyleri çekicek zaten, dizaynı da çok güzel beyazı da çok hoşmuş:)
bu arada aşk olsn senden gizli bişi alırmıym bu gün aldığım ufak tefek şeyleri ekledm resm bölümüne

evet evettt gördümmm nerden aldın çok tatlılarmışş hemencik beendim zatii

burdaki migrosta 3-4 tane daha vardı hmde farklı konseptlerde ama biz sevgilmle nette tanıştığımız için esprili olur die bunu aldm

Son düzenleme:

tasarımı ne ciciymiş öyle
bende şarjlı süpürge şimdiden alsam mı almasam mı çok düşündüm ama beyaz eşyaları aldığımız yerden şarjlı süpürgeyi belki kendime hediye ettirtirim diye düşünerek almadım şimiden
Allah nasip ederse beyaz eşyaları bosch almak istiyoruz bosch'unda şarjlı süpürgelerini beğeniyorum. İşte bu tarz şarjlı süpürgelerde ki sorun şarj olayının çabucak bozulması.Yani ilk etapta gayet güzel oluyo ama sonra şarj süreleri eskisi gibi olmuyor.

haklısın cnm yaa fikir verdiğin için tşk ederim bende biraz bekliyim gidip yerinde göreyimm süpürgeyi ondan sonra karar vereyim o zaman. şu sıralar uyku seti araştırıyorum zatenn

kızlar sizce bu nasıl bi takım,çok mu fazla otantik, başta bana öle geldi ama zamnla da gözüm alıştı yoksa daha sorft renkler mi tercih etmeli, yorumlarınızı bekliorm, normalde nevresm ama bence yatak örtüsü de olur bundan:97:

Eklentiler

• $ytk.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…