yaaa verdm verdm fikir olsn die soruormmm
alırsam da taksit yaptırırm ki zaten:26:
off bilmiorm alma diyin almıym bende zorla masraf yaptırmayn bana
benm ütüm belli ama şu an almak istemiorm hem fiyatı daha da düşer hemde garantisi başlamasn die
philips öneriolar genelde, bende gc 4870i alcam galiba
hehe:)
ya ben araştrdm diğerleriyle de karşılaştrdm en iyisi bu içlerinde yalnız biraz ağır gibi eline aldığında
anneme göre de ütü dediğin biraz ağır olurmus, bazı sitelerde 215e kdr var ama normalde fiyatları340 fln, bilemiorm bende biraz bkleme kararı aldm
yuppi beğenenler çıkıo bi 4 kişi daha beğenirse alırm la la la la laaayyy
thirtyfour ve pissy nerelerdesiniz sizin zevkinize de çok güveniorm muhakkak yorum yapın gelnce:)
ağırlığı 1,6 kg buhar kazanlı olmadığı için gayet normal ağırlığı ben pek rengini beğenmiyorum ama bakalım anneler gününe kadar beklersek ucuzlar belki:44:
ee sen ne zaman açıcan çeyiz sayfanıııı
haklısn cnm yine her zmanki gibi:)
aslında nevresm takımım 3 tane var bi kaç tane daha alsam fena olmazdı, 3ü de saten tarzı böle dantelimsi deil, içlernde alırsam farklı olur die düşündm, şık bi yatak örtüsü de bulabilirm haklısn, biraz daha beklemek de fayda var kaçmıo ya olmadı bunu alırm
kıvrcık marul benzetmesne bittim
bnde bakm bakalm su pepper markasına nasılmıs
bencede bekleyelm kesin yarı fiyatına düşer:)
tek tek aldklarmı eklemiştm cnm bende zaten hepsini gördünüz sayılır:) şmdlk sayfa açıcak kdr çok çeyizm de yokama toplu olması açısından bi sayfa açabilirm de bende hatta açtm gitti:)
angelcim o kupalari nerden aldin ögrenebilir miyim?
evet evettt gördümmm nerden aldın çok tatlılarmışş hemencik beendim zatii
sanalreyonum sitesinden sipariş verdiğim tost makinesi, şarjlı el süpürgesi ve tartım gönderilmedi. stoklarında yokmuş
bende ii ki iptal edilmiş dedim çünkü arzumun bu modelini çok beğendimmm
sizce nasıl
Eki Görüntüle 235476
özellikleri :
4,8 V
Şarjlı
Özel tasarım şarj ve muhafaza standı
Açma kapama düğmesi ve şarj göstergesi
30 W emiş gücü
Yıkanabilir filtre ve filtre haznesi
Küçük fırça sayesinde perde, jaluzi vb. yüzeyleri temizleme imkanı
Köşelere rahat ve rahat ulaşan ince toz toplama aparatı sayesinde rahat ve kolay temizlik
Şarj ve muhafaza standının altında aksesuar muhafaza edebilme imkanı
Renk: Gümüş, Kırmızı, Beyaz, Siyah
öbür beğendiğim arzum eternoydu
9,6 v gücündeydi bundan çok daha iyiydi emiş gücü ama düşündüm el süpürgesiyle maximum kırıntı temizleyeceksin. o kadar çok emiş gücü gerektiren yerlere zaten elektril süpürgemi kullanıırm ama yanlış mı düşündüm acaba fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?