Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm bütün modeller kafamda belli

hatta paylaşayım hemen
profilo marka

Bulaşık Makinesi BM6284 1000 TL
Çamaşır Makinesi CM1221CGTR 1100 TL
Buzdolabı BD5772PNFI 1900 TL
Ocak + Fırın + Davlumbaz Set 1500 TL
Ocak OCA652
Fırın FRMA652
Davlumbaz DVA460

hepsi nakit 5500 tl tutuyor. taksitli fiyatları ne olur bilemem

bu arada bunlar benim ince eleyip sığ dokuyarak kampanyadan bulduğum fiyatlar.

normal satış fiyatları

bulaşık makinesi 1200 tl
çamaşır makinesi 1400 tl
buzdolabı 2120 tl
ankastre set 1742

6442 tl normal fiyatı aklımı seveyim yaaa resmen 1000 tl cepte

bravo ne diyimmm:) hepsini de model model beğenmişsin, baktm da hepsi birbiriden güzel senden kopyala yapıştır yapabilirm gibi gelio bana:)
yada evlenirken bana da böyle bi liste çıkar duygum
senin zevklerine güvenirm bennn

cnm benim ben uzun uzun araştırdım yani büyük ihtimal beyaz eşyalara ocak 2012 de başlarım ama modeller bunlar. çünkü neden bulaşık makinesi bundan 1 yıl sonra yine bulaşık yıkicak.çamaşırda yıkayan bulaşık makinası çıkmadığı sürece alcağım modeller bunlar

sen yeter ki evlen ben gelip evine kurulum bile yaparım balımmm

hehehe
gel cnm her zaman beklerimki burdaki herkese açık kapım, yeterki evimiz olsn
ben bu ara ara vermeyi düşünüorm şu çeyiz olaylarına her ay yarm altın fln alırdm onlar aksıo bakıorm da malum kredi kartları(
sizinkileri takip edip fikir alıcam artk napalm

haklısın aslında benim de ara vermem lazım yaa ama aynı zamanda çeyiz de yapmam lazım

kahvaltı takımımla blendır setimi de alim de az ara verim bari

Son düzenleme:
bak onlar alınabilir sonraya bırakmak zorunda deilsn eh süpürgeni de aldn zaten ohh:)
ben kahvaltı takımı yerine bernardonun camelia 6 kişilik günlk yemek takımını aldm çay fincanı vs var ayrıca aynı modelden ahşap kapaklı kahvaltılıiğını da aldm indirimdeydi 2 ay önce toplamda 400 tuttu ama hem günlk yemek takımı hem kahvaltılık aradn çıkmıs oldu, blendırmı da braun almıstm anneler gününde hala fiyatı aldığım fiyata düşmedi en ucuz sitede bile 170 fln

cnm yaa çok mantıklı bişe yapmışsınn

bi bakayım falez ve güral porselen kahvaltı takımları inanılmaz kullanışlı onları almaya karar verirsem bu ay alırım olmadı onlarada arar veririm bi süre.

eveettt elektrikli süpürgem eve teslim edilmiş bile

bernardonun da tek hatası online satış mağazasının olmaması sanırım bernardo duyyy beniii

bende aynen bernardo ve özellikle english home'un online alışverişlerinin tez vakit açılmasını bekliyorum.

tatlım günaydın beyaz eşyalarını beyazmı yoksa grmi yoksa inox mu alıcan...

tatlım sen grmi inoxmu yoksa beyazmı düşünüyosun eşyalarını.

cnm seçtiklerimin hepsi gri bi tek ocak ve fırınım gri siyah o da ocağım cam olduğu için

hımmm ben arçelik marka bulaşık makinesi aldımm 2 ay sonra tasiti bitiyor sonrada amaşı makinesi alıcam yada buzdolabı..artık hepsi birlkte almaya gücüm yok anlayacağın...

hımmm ben arçelik marka bulaşık makinesi aldımm 2 ay sonra tasiti bitiyor sonrada amaşı makinesi alıcam yada buzdolabı..artık hepsi birlkte almaya gücüm yok anlayacağın...

cnm tabiki hepsini kim alabilir bu devirde bende öyle yapıcam teker teker alıcam artık napimmm hepsini nasıl alalımm:2:

kızlaarrr sizce bu nevresm takımı nasıll
yatak örtüsü olarak da kullanmayı düşndm alırsam çünkü dnatel dantel yatak örtülernden nefret ediorm ama bu biraz daha kibar gibi, markası altınbaşak fakat kalitesini bilemiorm nasıldır, fiyatı 73tlcik
kullananlar varsa yorumlara açığım cvp yazarsanız çok sevincem

Son düzenleme:
yuppi beğenenler çıkıo bi 4 kişi daha beğenirse alırm la la la la laaayyy
thirtyfour ve pissy nerelerdesiniz sizin zevkinize de çok güveniorm muhakkak yorum yapın gelnce:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…