Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bence harika. ben bu nevresim takimini ariyorum heryerde
hangi markanin ki?

Almayı hedeflediğim nevresim takımı bence çok hoşşşDediğin gibi yatak örtüsü olarakta kullanılabilir.
Yataşın diğer takımlarıda çok güzel ama,özellikle pudra renkli nevresim takımları harika

kızlar uzun zamndır bornoz takımı araştırması yapıorm ama şöyle hoşuma giden bi takım da olmadı, beğendiğim bi kaç takımında fiyatı baya tuzlu, bu gün limangoda polonun banyo grubunda indirm var acaba bunlar tek tek alınsa aynı markanın havlularndan bi takım oluşturulmaz mı? illede dallı güllü takımlardan alıp öyle mi konulmalı çeyize:26: ayrıca bunlar tek tek 85 tl havlularıyla fln en fazla 250ye gelir banabi takım alsam da bundan aşağı deil sonuçta:S

Son düzenleme:

bornoz takımları kac lırakı takım

cnm en az 280-300 arası iyi markaların, arada bir indirime giriolar sitelerde ama onlara da ben denk gelemiorm, bu şekilde almayı düşünüorm bende

İlla takım almak zorunda değilsin tabi beğendiysen böyle kaçırma indirimi.Ama 250ye de takım bulabilirsin canım çok içine sinmediyse alma.

ben buna bayildimmmmmmmmmm

ama bi de mavi yesil bi sey paylasmistin umarim onu almamissindir onu ben begenmedim ama bu sahane

altinbasak sitesindeyim ama bulamiyorum yardimci olabilir misin acaba

tesekkurlerrrrrrrr

hyr cnm henüz almamıstm yeşilli olanı daha sade bişiler bakıorm, nette ucuzluk sitesindeydi cnm o takım
ismi creasoft natura

Son düzenleme:
hyr cnm henüz almamıstm yeşilli olanı daha sade bişiler bakıorm, nette ucuzluk sitesindeydi cnm o takım
ismi creasoft natura

creasoft yok ama creaforce var altınbasakta onda da kalmamıs sanırım bu beyazdan yok neyse saglık olsun kolay gelsın not:yesılı almadıgına cok sevındım:)

cnm angelanil

ben bornozlarımı geçen hafta aldım lakin bi türlü fotolarını çekemedim nette bayanı buldum gerçi onu eklerim. Jua markasının bay bayan olarak ayrı ayrı aldım. Hem tek tek satılanlarda bayan terliği diğerleri gibi otel terliğinden ziyade daha kalın bi tabana sahip. Jua markasının avantajı ise bornozların bedenli olması yani şöyle söyliyeyim bi başka markanın bayan bedeninin içinde kaybolurken Jua markasının S/M olan bedeni gayet üzeerime göre oldu. Eğer sende bornozun içide kaybolmak istemiyorsan JUA ya bi göz atabilirsin

http://ceyizkiz.blogspot.com

Son düzenleme:
cnm nasıl olmaz smdi baktm var ama normal çarsaflısı kalmamıs, strech çarşaflısı var hem daha ii bence,
ev tekstili bölümünden nevresm takımlarına ordan çift kişiliği seçiosn yukrda altınbaşak var ona tıkla ilk sayfada biraz aşağılarda sağ sutünün sondan 8.si

hemen bakıorm pisscym zaten kendi bedenm konusunda tereddütten bekliorm görmeden hatta söyle kabaca da olsa üstümde denemeden almamak için, çok mersi

Son düzenleme:

canım sorun ben de o zamna ya ben hala goremıyorum neysekı creasoft buldum ama o beyazlıyı bulamadım lınk vereyım ben bı

ALTINBASAK HOME COLLECTION.. Ev Tekstil Ürünleri, Nevresim, Bornoz, Havlu, Çarşaf, Masa Örtüsü, Uyku Seti, Yastık Yorgan, Pijama Takımları ve Çeyizlik Ürünler

kızlarrrrrr
ya az önce baktm ykmnin kenwood indirimi bitmiş sanırm yaa, hesap kesim tarihimi beklerken bu fırsatı kaçırdığıma inanamıorm tam da istediğim ürünler indirimdeydi o kırmızı seriden istiodm ama ben
ay ortasında bu indirimler hep oluomu ykmde eğer tekrar indirime fln girerse bi yerlerde paylaşalm burda ya off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…