ben çeyiz dükkanından aldım cnm pazarlık yaptım
Jua'nın ürünlerini internette Acar Tekstil - Ev Tekstil rnleri: Bornoz Setleri - Aile Bornoz Setleri bu siteden bakabilirsin.
ayrıca kendi sitelerindedde güncel katalog eklediler
http://www.jua.com.tr/zip/JUA2011.pdf
canim ya nisanlimda ben de bu bornoz konusunda biraz teredutluyuz aslinda istedigimiz boyle hemen suyu emmesi ama ben pek anlamam bu tarz urunlerden dedigin marka boyle biseymi yumusacik ve emici bisey ariyorum ben yardimci olursan sevinirim
Eki Görüntüle 244504
kızlar bu kadehlerin yanına nasıl meşrubat bardakları gider bana biraz fikir verebilir misiniz, çok abartı sevmiorm ama yanına nasıl bi model gider onu da bilmiorm,
paşabahçe ve porlandın bardaklarına baktm ancak bunları bulabildm, acaba desenli fln mı almak gerekir
Eki Görüntüle 244505
Eki Görüntüle 244506
Eki Görüntüle 244507
Eki Görüntüle 244508
merhaba arkadaslar
ne zamandır yemek takımı arıyorum bernardo esse kutahya gural bakmadıgım yer kalmadı sadece bernardo da 1 takım begendım ama makınaya atılmıyormus malesef vazgectım simdide boyle ı sey buldum sızce nasıll sımdıden tesekkurler
Eki Görüntüle 244579
merhabalar bende takip ediyorum burayı 3 yıllık evliyim kayınvaldemle oturuyorum ve eve çıkıcaz ya yaza yada sömestr tatiline inşallah ve bir çok eksiğim bulunuyor .. ilk neyden başlamalıyım onu bile bilmiyorum .. tavalarımdan başlasammı diye düşünüyorum siz genelde internettenmi alışveriş yapıyorsunuz
Selam canım..ev eşyası almak kadar keyifli bişi yok valla...istediğin yerden başlayabilirsin, ben mesele mutfak malzemelerimden yemek takımımdan başladım.. elektrikli ev aletlerimi genelde internet sitesinden alıyorum daha uygun fiyata kampanyalar yakalayarak :)
ama sen yinede almadan önce gidip kendisini görüp bilgi sahibi ol sonra da netten uygun bulunca kap , bende daha bugün ütü aldım böyle :)
peki bu internet sitelerinden aldığımız şeylerin kırık çıkık gelme ihtimali olursa ne yapıcaz böyle bir şey yaşadınmı birde hangi siteler yazabilirmisin
yemek takımım çatal kaşıklarım fln var yalnız gündelik kullannım için yok .. ayrıca şöylede bir karar aldım eşimle ikimiz kendimize tabak almıştık yıllar önce yalnızken onları kullanıcam biri geldimi yemek takımını çıkarıcam diye düşündüm ..
yahu yok mu şöyle çeyiz yapmaya yeni başlayan, ucuz kaliteli çeşitli ürünleri dolanıp benle araştırmaya çıkacak kızlar
25 yaşındayım nişanlıyım
çeyiz derdindeyim
valla şekerim kendi şehrimde tüm çeyizcilerde nerede ne var sor söylerim sana ama sen neredesin ki
arkadaşım internet sitelerinden aldığın eşyaları beğenmezsen yada kırık geldiyse 7 iş günü içerisinde hemen iade gönderiyorsun. Ve kontrol edip iade işlemlerini yapıyorlar paranı iade ediyorlar. Ben bu sitelerden çoook alışveriş yapıyorum aklında olsun
markafoni.com
limango.com
trendyol.com
evim.net
evimo.com
daybuyday.com
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
alamarka.com
bingomingo.com
dekoreko.com
dekorasyon.com
Çeyiz Kız
istanbul :) ama izmir de olur çünkü oraya taşınacağım
yahu yok mu şöyle çeyiz yapmaya yeni başlayan, ucuz kaliteli çeşitli ürünleri dolanıp benle araştırmaya çıkacak kızlar
25 yaşındayım nişanlıyım
çeyiz derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?