Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım evmanya.com, nevresimevi.com ve hepsiburada.com sitelerinede bakabilirsin özellikle hepsiburadanın kampanyaları elektronik eşyalar için çok ideal :)

istanbul :) ama izmir de olur çünkü oraya taşınacağım

ben de izmirdeyim.uzun zamandır günlük yemek takımı bakıyodum.günlük takımlar genelde 6 kişilik oluyor biliyorsunuz.fakat maas da uygun fiyata 12 kişilk yemek takımı buldum bugün aldım günlük olarak kullanıcam çünkü fiyatı 280 e düşmüş kampanyalı ürün.eğer ihtiyacın varsa bakabilirsin.maas ın sitesinden bakabilirsin oradaki bütün 12 kişilik yemek takımları 280 tl.ben izmirde özşanal mağazasından aldım.fakat heryerde mi indirimli yoksa mağazanın kendi kampanyasımı bilmiyorum.

Kızlar dün çeyizime yüzüklük ve kolyelik aldım yatak odama dizayn ederim diye...Sade siyahından . Elmadan da mumlar aldım=) Umarım beğenirsiniz.

Eklentiler

• $yüzklk.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $kolyelk.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 27
merhaba,
2 yıl aradan sonra bende tekrar siteye geldim. o zamanlardan kimler hala burda bilmiyorum, ama kk yı özlemişim..

tekrar hoş geldin cnm o halde:) 2 yıldan bu yana çok seyler değişmiştir heralde site bile günden güne değişio ne zaman açsam bi uygulama kaldırılmıs yada yeni bişi eklenmiş oluo, enteresan

kızlar herkese mrb, sonunda alıcam yemek takımına karar verdm fkt simdide hiç bi yerde bulamaz oldm
markası roy yada royal king bone china art modeli, bernardo mağzalarndakilerden farklıymıs onlar fine chine mi neymiş kaç modeli kaç markası var bunlarn anlayamadm gitti
forumdaki bi kaç ark ankaradaki bi mağzada oldunu söylemiş hemde su an indrmdeymiş 750cik ama online satışları yok ve kredi kartı numarasıyla telefondan satış yapıolar buna da ben güvenenemem, adam telefonda fiyatlarımız eylül sonrasında artabilir stoklarımız da az istoçtaki fuar nedeniyle gibi bişiler karıştırdı, acaba bu takımlar istoçta fln bulunabilir mi dedm adam öyle bi ihtimal yok ingiliz porseleni dışardan gelio bunlar die bişi karıştırdı ama inanmadm ben, ne dersiniz?? mubastore sitesnde buldm online satışıı var ama fiyatı 1350 lira, aradaki fiyat farkı çok fazla bi yerlerde gördüyseyniz bilginiz varsa paylaşırmısınız

Son düzenleme:
yoğun araştırmalarm sonucu istda ve izmirde bi kaç mağazada bulabildm kızlar
içlerinde en uygun fiyatlısı eminöünde bi züccaiyecideki 750-800 arası dediler ama kredi kartına vade farkı uygularlarmıs, nakitte de o kdr verilmez ki bi anda ama dimi

az önce teyzeme ısmarlamış olduğum plastik günlük kullanımlık için krem rengi ekmek sepetim geldi hemde 1 tl

kızlar size birşey danışmak istiyorum..

evlenirken mobilylarımı çok bilinen markalar yerıne,aynı modelleri guvendiğimiz bir yere yaptırsak nasıl olur? Diğer türlü bir köşe takımı 2.000 tl

bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var..:26:

Kalitesine güvendiğin bi yerse ve gerçekten daha hesaplıya geliyorsa bence süper :)

Kızlar bu yatak örtüsünü çok beğeniyorum nasıl sizce. Klasik yatak örtülerini hiç sevmiyorum. Bu çok modern görünüyor. Arzu Kaprol (linens e mağazada) 900 den 450 TL ye düşmüş. %100 ipek.

süperrrr ben diğerini de beğenmiştm cnm simsiyah olanı, bu da çok hoşmus, ama biraz pahalı gibi yine de indirmli olmaısna rağmen

alsam mı almasam mı diye düşündüğüm bornozzzzzzzzzzzzzzz takımımızı aldım bayıldım resmen

kızlar,canlar... birşey soracağım sizlere,cats by luyano ürünlerini çok beğeniorum kedicikli kedicikli,evimhayatım.com sitesi üzerinden satılıyor,daha önce bu siteden alışveriş yapmış olan var mı acaba,güvenilir midir? ya da dışarda züccaciye veya alışveriş merkezlerinde bu ürünlerden gördünüz mü?

sedoscum ben görmedm valla ama alıcak olsam o siteden alırdm resmi satış sitesi sanırm
bu arada benm evimnetten geldi sleepy nevresm hiç beğenmedm cnm ya iade edicem mail fln attm umarm sorun yaşamam:S

sedoscum ben görmedm valla ama alıcak olsam o siteden alırdm resmi satış sitesi sanırm
bu arada benm evimnetten geldi sleepy nevresm hiç beğenmedm cnm ya iade edicem mail fln attm umarm sorun yaşamam:S

bende öle anladım ama yerleri de denizlide ne bileyim güvenemedim gibi biraz.
bu arada canım benimkide geldi,kargo poşeti yırtıktı ve kendi poşetide yırtık-kesik gibi bişeydi kargo paketinin içindeki siyah boyalı kısım nevresimi boyamış almadım geri verdim adama,aradım sonra evim.neti böle böle oldu dedim yenisini göndereceğiz 1 hafta içinde dediler ama benimde içim soğudu,üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…