arkadaşım internet sitelerinden aldığın eşyaları beğenmezsen yada kırık geldiyse 7 iş günü içerisinde hemen iade gönderiyorsun. Ve kontrol edip iade işlemlerini yapıyorlar paranı iade ediyorlar. Ben bu sitelerden çoook alışveriş yapıyorum aklında olsun
markafoni.com
limango.com
trendyol.com
evim.net
evimo.com
daybuyday.com
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
alamarka.com
bingomingo.com
dekoreko.com
dekorasyon.com
Çeyiz Kız
istanbul :) ama izmir de olur çünkü oraya taşınacağım
teşekkür ederim cidden çok değişmiş .. ben burdayken çeğ,iz hazırlığında olanlar bebek bekliyorlarmış meselamerhaba,
2 yıl aradan sonra bende tekrar siteye geldim. o zamanlardan kimler hala burda bilmiyorum, ama kk yı özlemişim..
kızlar size birşey danışmak istiyorum..
evlenirken mobilylarımı çok bilinen markalar yerıne,aynı modelleri guvendiğimiz bir yere yaptırsak nasıl olur? Diğer türlü bir köşe takımı 2.000 tl
bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var..:26:
Eki Görüntüle 255500
Kızlar bu yatak örtüsünü çok beğeniyorum nasıl sizce. Klasik yatak örtülerini hiç sevmiyorum. Bu çok modern görünüyor. Arzu Kaprol (linens e mağazada) 900 den 450 TL ye düşmüş. %100 ipek.
alsam mı almasam mı diye düşündüğüm bornozzzzzzzzzzzzzzz takımımızı aldım bayıldım resmen
sedoscum ben görmedm valla ama alıcak olsam o siteden alırdm resmi satış sitesi sanırm
bu arada benm evimnetten geldi sleepy nevresm hiç beğenmedm cnm ya iade edicem mail fln attm umarm sorun yaşamam:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?