cnm bende ne kdr soğudum daha gelmeden biliosn tüm isteğim kaçtı annemler teslm almıslar dün içine de bakmamıslar, resmde yastk kılıflarının biri baska biri baskaydı öle daha çok sevmiştm nese bununkiler aynı yine sorun deil ama baskı hatası var birinin deseni daha uzun kumaşı da hiç kaliteli gelmedi mail attm bu gn ama saati geçmiş p.tesiye kaldı artk zaten geç geldi umarm sorun yaşamam diorm hayırlısıyla bi iade edebilseydm
bende çeyiz olduğu için o kdr dikkat ediorm cnm yoksa yastığın diğer tarafını çevirip de kullanırm ama neden orjinal halini kullanamıym ki, herkese taç ve sarevden şaşmayın drken ben nasıl böle bi hata yaptm anlamıorm, modeli beğendm ama kalitesini hiç düşünemedm işte, bu da ilk ve son oldu
8 tane nevresim,2 pike takımım,3 uyku setim,3 battaniyem var canım. bir de annem piko yaptıracak 1 nevresim ve 1 de pike takımım öle olacak.
yemek takımına gelince 1 tane günlük,1 tane misafir yemek takımım var bir de kahvaltı takımım,ayriyeten günlük kullanım için başka tabaklarımda var ama takım değiller.
hanımlar benim merak ettiğim bir şey var fikir verirseniz çok sevinirim çeyiz için yemek takımı kaç tane aldınız veya nevresim kaç tane aldınız ben sürekli nevresim beğeniyorum da
resim göremiorz çağlacım? Güle güle kullan
bende 1 tane günlük,1 tane de gelinlik ilk zamanlar için yatak örtüsü aldım. Rahmetli babaannemin benim için ördüğü dantel yatak örtüsünü kullanmak istiyordum ilk günler için,ama kolilerde bulamadık nereye koyduğumuzu,annem her ihtimale karşı alalım bi tane gelinlik yatak örtüsü dedi.çok üzüldüm ya,babaannecimden bi hatıra olacaktı ama bulursam yinede yaptırmayı düşünüyorum onu,altına saten koydurtup..
bulunca yaptırırsın cnm artık. Bende gunluk 1 tane aldım şimdilik yatak örtüsü daha alırım. Gelinlik yatak örtümü henz almadım ama gelinlik pike seti aldım gelin yatagından pek bi farkı yok kırık beyaz etrafı küçük güllü.
güle güle kullan inş.canım. bende çarşıda kararsız kaldım bi ara,pike takımı mı alayım yoksa yatak örtüsü mü diye,çünkü acayip güsel pike takımları vardı, o yüzden tahmin edebiliyorum seninkini.
allah hepimizi tez zamanda kavuştursun sevdiklerimize benimki daha yeni gitti 1 ay oluyo 11 ayı varbende kendimi biraz çeyizlere sardımki kafama takılmasın kafayı yemiş gibi internette avm lerde tabak çanak nevresim yorgan bakıyorum bide kadınlar kulübü bana çok güzel fikir oluyor gerçekten
evet bende öle çok kabarık taşlı pullu şeyleri sevmiorum,kenarları hafif fırfırlı dantelli yatak örtüsü aldım bende canım,zaten ancak ilk zamanlarda ya da misafir gelince kullanıyor,sonra dolaba kaldırılıyorseninkilerde hayırlı olsun cnm ben gelin yatak örtusunde beyazı çok sevıyorum ama çok abartılı olanları sevmıyorum o
yuzden kırık beyaz pike setı aldım daha beyaz yatak örtusu alırmıyım bılemıyorum daha çok nevresime yoğunlaşcam artık
allah hepimizi tez zamanda kavuştursun sevdiklerimize benimki daha yeni gitti 1 ay oluyo 11 ayı varbende kendimi biraz çeyizlere sardımki kafama takılmasın kafayı yemiş gibi internette avm lerde tabak çanak nevresim yorgan bakıyorum bide kadınlar kulübü bana çok güzel fikir oluyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?