Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ben fırfırlı dantelli yada taşlı sanırım gelin örtüsü dedikleri örtülerden almayı düşünmüyorum sürekli kullanabileceğim örtü olursa daha kullanışlı olur gibi geliyor bana :26:

amin canım,benimde nişanlım 13 Ağustosta teslim oldu birliğine,kısa dönem yapacak hayırlısıyla.bende kafayı yemiş gibi bakıyordum her gün buraya,alışveriş sitelerine,mağazalara ama babam devamlı yer yok alıp nereye koyacağız kızım diyordu.sonunda annem baktı ben tutunamıyorum alalım da sende kurtul bizde dedi[/QUOTE]

aaa benimde 12 ağustosta teslim oldu kısa dönem çıkar derken uzun dönem çıktı kısmet diyoruz artık başlarda çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş:26:

Canım ben de çok hoşlanmıyorum günlük alman daha mantıklı ama yınede gelin yatagı ıcın bir iki tane almalısın ben henuz gelın yatak örtumu almadım beyaz saten pike takımı şeklınde aldım gelın yatagımı daha sade daha şık bi tane daha alırım sanırım gelın yatagı ıcın. Sen de o şekılde dusunebılırsın.Casandranın sıtesıne gır ben gunluk yatak örtusu aldım gecen gun çok hoş modeller mevcut.

aaa benimde 12 ağustosta teslim oldu kısa dönem çıkar derken uzun dönem çıktı kısmet diyoruz artık başlarda çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş:26:[/QUOTE]

Bizim de uzun dönem cnm 12 bucuk ay ı devırdık gerıye 81 gunumuz kaldı zor hasret ama bı sekılde gectı.Darısı doğan gunesıme inş

aaa benimde 12 ağustosta teslim oldu kısa dönem çıkar derken uzun dönem çıktı kısmet diyoruz artık başlarda çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş:26:

evet canım hayırlısı.banada demişlerdi mühendisse uzun dönem çıkar kesin,üzülüyordum.kısa dönem çıktı ama çoooook uzak bir şehire yine üzüldüm ama Allah sağlık sıhhat versin,hayırlısıyla yapsın gelsin diye dua ediyorum şimdi sadece ve şükrediyorum.Allah bütün askerlerimize yardım etsin inş.

saol canm fikir verdiğin için bakarım dediğin siteye

uzun dönem çıktığı için evlilik planlarımızda haliyle ileri bi tarihe ertelendi neyse biz çeyizlerimizi düzelim allah büyük

Kızlar size bişi sormak istiyorum
Son günlerde epey kafama takıldı
Çeyizle ilgili hep ev tekstili alıyoruz
Çeyize kendimiz için neler alınır benim aklıma gelenler pijama,yazmalar,patikler, çamaşırlar..
Başka varmı ki :44:

uzun dönem çıktığı için evlilik planlarımızda haliyle ileri bi tarihe ertelendi neyse biz çeyizlerimizi düzelim allah büyük
evet canım benim Allahım çok büyük,hepimize sabır versin tüm yol bekleyip şafak sayanlara...

gecelik,pijama,iç çamaşırları,örgü yelek,şal,patik,yazma,kullanıyorsan fular,yeni bi kaç giyim eşyası ne biliim galiba böle şeyler canım

Evet canım aynen bunlar daha da fazla olmazdı heralde
Teşekkür ederimm

Hemen hemen kalıplaşmış şeyler cnm terlik alabilirsin, makyaj-bakım ürünleri (düğüne yakın alman daha mantıklı),Çamaşırlar,pijamalar vazgeçilmezler olmazsa olmazlar zaten.

canım canım hangi markaları tercih ediyorsun yatak odası için? ne güzel ne çok şeyi var benim daha sadece 3 tane nevresim takımım var taçtan :26: bu arada daha önce koyup koymadığını bilmiyorum fotolarını koyabilir misin?

Hemen hemen kalıplaşmış şeyler cnm terlik alabilirsin, makyaj-bakım ürünleri (düğüne yakın alman daha mantıklı),Çamaşırlar,pijamalar vazgeçilmezler olmazsa olmazlar zaten.

Ama sanırım bunların hepsi sonradan olsada olur denen şeyler
Yani pek kafa yormaya gerek yok heralde

canım 1 tane uyku setim taç,diğer 2'si dinarsu. nevresimlerimde dinarsu,taç,days in colours ve misafir için ucuzlardan aldım istanbul nevresim takımı aldım golden daisy ama daha gelmedi,pike takımlarım minteks.sarev nevresim takımı istiyorum aklımda kaldı ya,morlu grili bir modeli var granadaydı sanırım adı ama annem yeter evlenince de alırsın diyor resimleri,çeyizlerimiz sadece resimli başlığı altında var,son sayfalarda istersen bakabilirsin.

Aynen daha çok ev tekstile yoğunlaşıyorum ben durucum

Bende yoğunlaşmak istiyorum da bi sürü borç var gözüm korkuyo
İlk hedefimn Allah izin verirse onları bitirmek şimdilik
ama şu ara yatak örtülerine taktım
Kırık beyaz ve gelinlik gibi olan modelleri seviyorum baya
Sende varmı bişiler çağlacm

Son düzenleme:
Kızlar ben de taç'tan alıyorum daha çok . Golden daisy kullanan var mı memnunmusunuz fiyatları hesaplı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…