canım 1 tane uyku setim taç,diğer 2'si dinarsu. nevresimlerimde dinarsu,taç,days in colours ve misafir için ucuzlardan aldımistanbul nevresim takımı aldım golden daisy ama daha gelmedi,pike takımlarım minteks.sarev nevresim takımı istiyorum aklımda kaldı ya,morlu grili bir modeli var granadaydı sanırım adı ama annem yeter evlenince de alırsın diyor resimleri,çeyizlerimiz sadece resimli başlığı altında var,son sayfalarda istersen bakabilirsin.
Kızlar ben de taç'tan alıyorum daha çok . Golden daisy kullanan var mı memnunmusunuz fiyatları hesaplı baya
Bende yoğunlaşmak istiyorum da bi sürü borç var gözüm korkuyo
İlk hedefimn Allah izin verirse onları bitirmek şimdilik
ama şu ara yatak örtülerine taktım
Kırık beyaz ve gelinlik gibi olan modelleri seviyorum baya
Sende varmı bişiler çağlacm
canım burda bir arkadaş yumuşak falan demişti bir de ben istanbuldan uzakta gelin olacağım için nasipse,istanbul modelini aldım golden daisynin ama dediğim gibi daha gelmedi.gelince yazarım nasıl olduğunu inş.
Eki Görüntüle 258702 canım bu ama adını hatırlamıyorum,kaldırmasaydım yüklüğe bakardımSedoshcum tacın uyku setinin hangi modelini aldın? Geçen gün ben de bakmaya gıtdım bir türlü karar veremedım almadım gri siyah olanı vardı güzeldi aslında ama mürdüm kırmızı tonlarında alayım dıyorum
güle güle kullan canım,bende özdilek bambu bornoz aldım nepal modeli,gerçekten harika,nişanlımda bayıldı,çarşı izninde nete girince gösterdim resminiben geçen gün eminönünden özdilek habitat modeli uyku setiyle gene özdilek bambu bornoz seti aldım tavsiye ederim ikiside yumuşacık ürünler
bende anlatıyorum aldıklarımı ama hiç umursamıyo valla pek alakadar etmiyo sanırım nevresimler havlular erkekleri:))
benim yemek takımlarım karaca,kardeşime de schaffer aldık canım,zevkine göre nerden beğenirsen onu tercih edebilirsin.bernardonun pahalı bir kaç modeli var,onların porselen açısından iyi olduğunu söylüyor arkadaşlar.
yardımın için çok sağol canıımmmmm
o zaman bernardoda karaca gibi bi marka yani :26:
ayy bende azıcık öğrensem iyi olacak bu işleri galibaa:78:
birşey değil canım,nolcak.alışveriş merkezlerinin genellikle alt katlarında KARACA,BERNARDO mağazaları olur,gez bak,dolaş
bu yaşıma kadar alışveriş merkezleri benim için giyim kuşamdan,arkadaşlarla sinemalardan ibaret oldu
haaa bide burgerking
artıkın gözlerimi açma vakti geldi de geçiyor
ee herşey vaktiyle:90:
şu 3593. sayfayı okumakla mı başlasam acep :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?