Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

granadaya ben de bayıldm en yakın zamanda sarev satan bir yere uğramam lazım hemen bakayım

Kızlar ben de taç'tan alıyorum daha çok . Golden daisy kullanan var mı memnunmusunuz fiyatları hesaplı baya

canım burda bir arkadaş yumuşak falan demişti bir de ben istanbuldan uzakta gelin olacağım için nasipse,istanbul modelini aldım golden daisynin ama dediğim gibi daha gelmedi.gelince yazarım nasıl olduğunu inş.

Kızlar hayırlı geceler benim çıkmam lazım
Çağlacım inşallah konuşuruz bi ara gene

olsun cnm borçların biter bitmez başlarsın . Ben geçenlerde pike takımımı aldım cnm kırık beyaz gelin yatagım için . Bir de dünlük yatak örtüsü aldım.

canım burda bir arkadaş yumuşak falan demişti bir de ben istanbuldan uzakta gelin olacağım için nasipse,istanbul modelini aldım golden daisynin ama dediğim gibi daha gelmedi.gelince yazarım nasıl olduğunu inş.

İyi etmişssin cnm gördm istanbul modelini güzeldi gülerek kullan

Sedoshcum tacın uyku setinin hangi modelini aldın? Geçen gün ben de bakmaya gıtdım bir türlü karar veremedım almadım gri siyah olanı vardı güzeldi aslında ama mürdüm kırmızı tonlarında alayım dıyorum

ben geçen gün eminönünden özdilek habitat modeli uyku setiyle gene özdilek bambu bornoz seti aldım tavsiye ederim ikiside yumuşacık ürünler

Eki Görüntüle 258702 canım bu ama adını hatırlamıyorum,kaldırmasaydım yüklüğe bakardım

ben geçen gün eminönünden özdilek habitat modeli uyku setiyle gene özdilek bambu bornoz seti aldım tavsiye ederim ikiside yumuşacık ürünler
güle güle kullan canım,bende özdilek bambu bornoz aldım nepal modeli,gerçekten harika,nişanlımda bayıldı,çarşı izninde nete girince gösterdim resmini

güle güle kullan canım,bende özdilek bambu bornoz aldım nepal modeli,gerçekten harika,nişanlımda bayıldı,çarşı izninde nete girince gösterdim resmini[/QUOTE]

bende anlatıyorum aldıklarımı ama hiç umursamıyo valla pek alakadar etmiyo sanırım nevresimler havlular erkekleri:))

kızlar şimdik ben bişi sormak istiyorum size
çeyiz işlerinden pek anlamıyorum açıkçası
ama merak uyandı bende bu aralar

herkesin topiklerini geziyorum da bernardodan aldım diyenler çok:44:
acaba bu bernardo en iyisi midir bu işin? nedir yani? niye herkes ordan alıyo:44::78:

benim yemek takımlarım karaca,kardeşime de schaffer aldık canım,zevkine göre nerden beğenirsen onu tercih edebilirsin.bernardonun pahalı bir kaç modeli var,onların porselen açısından iyi olduğunu söylüyor arkadaşlar.

yardımın için çok sağol canıımmmmm
o zaman bernardoda karaca gibi bi marka yani :26:
ayy bende azıcık öğrensem iyi olacak bu işleri galibaa:78:

birşey değil canım,nolcak.alışveriş merkezlerinin genellikle alt katlarında KARACA,BERNARDO mağazaları olur,gez bak,dolaş

bu yaşıma kadar alışveriş merkezleri benim için giyim kuşamdan,arkadaşlarla sinemalardan ibaret oldu
haaa bide burgerking

artıkın gözlerimi açma vakti geldi de geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…