Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bana kalırsa da kütahya gb ama tabi bernardo tasarım harika tabi kalite önemli fakat bernardodan da çok bi şikayet falan duymadım.

olsun cnm borçların biter bitmez başlarsın . Ben geçenlerde pike takımımı aldım cnm kırık beyaz gelin yatagım için . Bir de dünlük yatak örtüsü aldım.

Selam canım ben geldimm
Şey ben hiç ama hiç düşünmemiştim düğün için yatak örtüsünün altına serilcek olan şeyi
Bunu söylediğiin çok iyi oldu..
şimdi örtünün altına pike mi lazım yani
yoksa nevresim takımımı :44:

kızlar selam..bende ekimde çeyiz hazırlığına başlıyorum.şimdilik zwilling ve bernardo tencere setim bernardo yemek ve kahvaltı takımım var.. nelerden başlamalıyım? sanırım 2013 de ancak evlenirimyani zamanım var ama sıkışmak istemiyorum pek..

Önce büyük eşyalardan başla derim ben cnm
Yani süpürge yemek takımları.. bu tarz şeyler

elektronik almayı düşünmüyorum açıkçası.çünkü sürekli teknoloji ilerliyor. onları evlenmeden son andaalırım diye plan yaptım hep. çatal bıçak takımım da var aslında. siz nelerden başladınız?

Teknoloji her zaman ilerliyo zaten cnm
Onun hızına yetişemeyiz ki..
Benim annem 23 seneden beri aynı süpürgeyi kullanıyo maşallah bişi olmadı hala
Ben işimi görsün yeter diye düşünüyorum..
Ben de büyük yani madii açıdan fazla olan şeylerden başladım.
Bide yatak odası takımı var onun içinde para lazm yani birikitirmek lazım

evet canım haklısın onun için para biriktirmek lazım mutfak ta var tabi. ama ben şimdilik nevresimdir çarşaftır falan başlarım herhalde kampanyalarda gördüklerimden ondan sonra artık ufak ufak büyütürüm..

cerrodoksin - bir kaç tane nevresim takımı falan alabilirsin

Son düzenleme:
bende öyle düşündüm canım. senin önereceğin marka var mı? alınca kaliteli birşey alırım. birde siz bohça için birşeyler alıyor musunuz?

Canım nişan bohçası gitdi zaten temmuzda nişanlandım. Düğün için bohçamı?Ben genelde TAÇ alıyorum cnm biraz tuzlu ama değer .

Canım şimdi şöyle söyleyeyım. İlk gece beyaz güzel bir saten nevresim takımı ya da beyaz güzel pike takımı serebılırsın dilersen yatak örtünüde üstüne örtersin . Ben beyaz etrafı beyaz güllerden oluşan saten parlak bir pike takımı aldım ilk gün sermek için çarşafım falanda aynen o şekilde. Üstüne ek olarak yatak örtüsü serermiyim bilemıyorum zaten pike takımım yatak örtüsü gb anlıycagın. Ama beğendiğim güzel şık modeller olursa alırım artık onuda üstüne sererim.

evet cnm onu sordum. ben söz nişan vs için birşeyler almaya başlasam mı ki? bende kaliteli markalar alırım sanırım azcık pahalı olur ama içim rahat olur. netten alacağım çoğu şeyimi zaten.

evet cnm onu sordum. ben söz nişan vs için birşeyler almaya başlasam mı ki? bende kaliteli markalar alırım sanırım azcık pahalı olur ama içim rahat olur. netten alacağım çoğu şeyimi zaten.

Ben netden hiç alışveriş yapmadım ama güvenilir sitelerden bi kaç bişey alırım canım. Söz nişan için bohça biraz erken ama eğer çok hesaplı birşey görürsen tabi erkek arkadaşın için alabilirsin . Terlik,çamaşır,parfüm,vb.

canım ben uzakta okuyorum ve evvde kalıyorum saklamasam da olur çeyizlik uygun buldum aldım derim en kötü zaten nadir geliyorlar yanıma.herşeyin en iyisi olsun istiyorum ama bakalım artık..

canım ben uzakta okuyorum ve evvde kalıyorum saklamasam da olur çeyizlik uygun buldum aldım derim en kötü zaten nadir geliyorlar yanıma.herşeyin en iyisi olsun istiyorum ama bakalım artık..

Hiç panikleme dediğim gb çeyiz topiclerinden falan fikir edinebilirsin. Herşeyin en iyisi olur eminimki zamanla.

öyle olacak canım artık zaten sürekli takip ediyorum.. en olmadı bende kuzenimin eşi gibi yaparım her şeyi son bir hafta alıp taksit yaptırıp evlenirim :O:O:O

öyle olacak canım artık zaten sürekli takip ediyorum.. en olmadı bende kuzenimin eşi gibi yaparım her şeyi son bir hafta alıp taksit yaptırıp evlenirim :O:O:O

çok fazla kendını sıkıştırıp borca gırme cnm dedıgım gb gayet uygun şeylerde var tabkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…