bernardo, kütahya porselen, porland bunlardan hangisi daha iyi kızlar?
olsun cnm borçların biter bitmez başlarsın . Ben geçenlerde pike takımımı aldım cnm kırık beyaz gelin yatagım için . Bir de dünlük yatak örtüsü aldım.
kızlar selam..bende ekimde çeyiz hazırlığına başlıyorum.şimdilik zwilling ve bernardo tencere setim bernardo yemek ve kahvaltı takımım var.. nelerden başlamalıyım? sanırım 2013 de ancak evlenirimyani zamanım var ama sıkışmak istemiyorum pek..
elektronik almayı düşünmüyorum açıkçası.çünkü sürekli teknoloji ilerliyor. onları evlenmeden son andaalırım diye plan yaptım hep. çatal bıçak takımım da var aslında. siz nelerden başladınız?
bende öyle düşündüm canım. senin önereceğin marka var mı? alınca kaliteli birşey alırım. birde siz bohça için birşeyler alıyor musunuz?cerrodoksin - bir kaç tane nevresim takımı falan alabilirsin
bende öyle düşündüm canım. senin önereceğin marka var mı? alınca kaliteli birşey alırım. birde siz bohça için birşeyler alıyor musunuz?
Selam canım ben geldimm
Şey ben hiç ama hiç düşünmemiştim düğün için yatak örtüsünün altına serilcek olan şeyi
Bunu söylediğiin çok iyi oldu..
şimdi örtünün altına pike mi lazım yani
yoksa nevresim takımımı :44:
evet cnm onu sordum. ben söz nişan vs için birşeyler almaya başlasam mı ki? bende kaliteli markalar alırım sanırım azcık pahalı olur ama içim rahat olur. netten alacağım çoğu şeyimi zaten.
canım ben uzakta okuyorum ve evvde kalıyorum saklamasam da olur çeyizlik uygun buldum aldım derim en kötü zaten nadir geliyorlar yanıma.herşeyin en iyisi olsun istiyorum ama bakalım artık..
öyle olacak canım artık zaten sürekli takip ediyorum.. en olmadı bende kuzenimin eşi gibi yaparım her şeyi son bir hafta alıp taksit yaptırıp evlenirim :O:O:O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?