Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

şaka yapıyorum canım ben borçlu evlenmeye karşıyım onun için şimdiden başlayacağım zaten aldıkça haber veririm cnm artık ekimde :) parça parça alıp öderim sonra sıkışmaktansa birde bişey soracağım bazı arkadaşlar 3 5 nevresim takımı almış bazıları 10 bazıları 15 ne kadar almak lazım sen kaç tane aldın?

Canım ben ev tekstile yeni başladım sayılır şuan 3 nevresim takımım 1 yatak örtüm 1 pike takımım var. 15 nevresim takımı kesinlkle çok çok fazla. Bana kalırsa günlük nevresim takımın toplam 7,8 tane falan olsa yeter evlendıkten sonra daha alırsın zaten

Ben tek bi tane örtü istiyorum..
Ve hatta bi tane beğendimm çok hoşuma gidiyo.
Allah izin verirse almak istiyorum bakalım
Gelinlik gibi bembeyaz :97:
Yatak örtüsü 1 taneden fazlası gereksiz bence
Nevresimi serdinmi örtüye gerek kalmıyo
Saten nevresimler de kullanışlı değilmiş
oyüzden almayı düşünmüyorum
Buarada Senin düğünede az kalmışş

Son düzenleme:

ALLAHIN izmnyle gelecek yaz düğünümüz cnm. Pamuk satenler çok çok kullanışlı nevresim takımında micropolyster kullanışlı değil ama ben bayılıyorum çok çok beğeniyorum misafrn falan geldgndede yatak odana bakarlar serersin çok şık duruyor kullanmayada serersin öle cok kullanışsız da olcagını sanmıyorum yumuşacık. Yatak örtüsü ben de çok aşırı açılmam.

Allah bi ömür mutlu etsin canım sevdiğinle seni
Pamuk saten kullanşılı diyosan ben de bi bakim cnm ozamn
Çünkü onların görünümü daha şık ve güzel oluo.
Aslında doğru sölüosun ya nolcakki çok kullanışsız diildir dediğin gibi..

saol cnm cümlemizi inş . Sarev'in güzel pamuk saten nevresim takımları var markafonide bakabilirsin

Kızlarr selam :)
Tantitoni nin web sitesinden alışveriş yapan var mı hiç, ben bikaç şey beğendim fiyatlarıda uygun ama nedense güvenemedim

ben internet sitelerinden alışveriş yapmayı sevmiyorum gezip dolaşıp bakmak bana daha zevkli geliyo çeyiz konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…