- 12 Ağustos 2009
- 484
- 153
- 323
şaka yapıyorum canım ben borçlu evlenmeye karşıyım onun için şimdiden başlayacağım zaten aldıkça haber veririm cnm artık ekimde :) parça parça alıp öderim sonra sıkışmaktansa birde bişey soracağım bazı arkadaşlar 3 5 nevresim takımı almış bazıları 10 bazıları 15 ne kadar almak lazım sen kaç tane aldın?
Canım şimdi şöyle söyleyeyım. İlk gece beyaz güzel bir saten nevresim takımı ya da beyaz güzel pike takımı serebılırsın dilersen yatak örtünüde üstüne örtersin . Ben beyaz etrafı beyaz güllerden oluşan saten parlak bir pike takımı aldım ilk gün sermek için çarşafım falanda aynen o şekilde. Üstüne ek olarak yatak örtüsü serermiyim bilemıyorum zaten pike takımım yatak örtüsü gb anlıycagın. Ama beğendiğim güzel şık modeller olursa alırım artık onuda üstüne sererim.
Ben tek bi tane örtü istiyorum..
Ve hatta bi tane beğendimm çok hoşuma gidiyo.
Allah izin verirse almak istiyorum bakalım
Gelinlik gibi bembeyaz :97:
Yatak örtüsü 1 taneden fazlası gereksiz bence
Nevresimi serdinmi örtüye gerek kalmıyo
Saten nevresimler de kullanışlı değilmiş
oyüzden almayı düşünmüyorum
Buarada Senin düğünede az kalmışş
ALLAHIN izmnyle gelecek yaz düğünümüz cnm. Pamuk satenler çok çok kullanışlı nevresim takımında micropolyster kullanışlı değil ama ben bayılıyorumçok çok beğeniyorum misafrn falan geldgndede yatak odana bakarlar serersin çok şık duruyor kullanmayada serersin öle cok kullanışsız da olcagını sanmıyorum yumuşacık. Yatak örtüsü ben de çok aşırı açılmam.
Allah bi ömür mutlu etsin canım sevdiğinle seni
Pamuk saten kullanşılı diyosan ben de bi bakim cnm ozamn
Çünkü onların görünümü daha şık ve güzel oluo.
Aslında doğru sölüosun ya nolcakki çok kullanışsız diildir dediğin gibi..
saol cnm cümlemizi inş . Sarev'in güzel pamuk saten nevresim takımları var markafonide bakabilirsin
ben de yapmadım ama guvenılır bı sıte oldgunu bı cok arkadas söylüyor cnm
Kızlarr selam :)
Tantitoni nin web sitesinden alışveriş yapan var mı hiç, ben bikaç şey beğendim fiyatlarıda uygun ama nedense güvenemedim
tantitoni'den güvenle alışveirş yapabilirsin
Bir de ben bakayım tantitoniye
orkidem nerden öğrendm cnm taç a yaptırdklarınıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?