Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende gördm smdi o yorumları şekerr
şiddetle tawsiye edenler var ve kalın olduğunu söylüolar henüz kararsızım ama fiyatlar çok uygun geldi bana,
alıcam son battaniyem ve iyi düşünmeliym,
polar gibi düz renk mi alsam yoksa dal gibi desenleri olanın lila pembe rengini mi alsam bilemiormmm kararsızm

Son düzenleme:
nilcim taç disney bi battaniyenin garanti kapsamında şu ibare var:

TAÇ DISNEY MICKY MOUSE BATTANİYE TEK KİŞİLİK Adlı Ürünün İçeriği

Ürün Hakkında Bilgiler
LİSANSLI ORJİNAL KADİFE BATTANİYE:
TEK KİŞİLİK .
•Battaniye :160x220cm
%85 Akrilik %15 Polyester olarak üretilmiştir

Satın aldığınız bu kaliteli taraftar ürünün uzun süre güzelliğini koruyabilmesi için
lütfen aşağıdaki bakım kurallarına dikkat ediniz..

YIKAMA VE BAKIM TALİMATI
•Makinada veya elde yıkayabilirsiniz (en çok 40c) elde yıkamada sıkmayınız ve çitilemeyiniz.
•İlk yıkamayı ılık su ile ve ters çevirerek yıkayınız.
•Çamaşır suyu(klor),leke sökücülü ve ekstra güçlü deterjanlar kullanmayınız.
•Yıkama esnasında koyu renkleri ayrı tutunuz.Ters çevirerek ve colormatik deterjan kullanınız.
• Islak bekletmeyiniz.
•Kuru temizleme yapmayınız.
GARANTİLİ ÜRÜN

ÖKO-TEX (İnsan sağlığını koruyan maddelerle)ISO 9001 Standartlarına uygun olarak üretilmiştir.
ISO 4001 Çevreye zarar vermeyen tesislerde üretilmiştir.
Kullanma talimatına uyulduğu takdirde Mink Ev Tekstili ürünleri garanti verdiğimiz ürünlerdir.

yaa açık renk alırsam çabuk kirlenir nihayetinde battaniye.
koyu alsam hep koyu alıyorum, gelinlik yatak örtümü siyah aldım o derece. o yüzden siyah kırmızı hoş geldi, diğer battaniyem pembe,turuncu,yeşil puantiyeli.

acaba minkler gerçekten kalınmı kızlarr hiç de yakından görmedm ki keşke bi mağzada inceleme imkanm olsa

çok hoşmus cnm gerçektennn
fiyatları uygn mu sizce ne dersiniz bide orjinal sitesinde video bölümü var bi fuardan çekilmiş gzebiliosn tüm modelleri daha yakından görebiliosn bordan da bak istersen

çok hoşmus cnm gerçektennn
fiyatları uygn mu sizce ne dersiniz bide orjinal sitesinde video bölümü var bi fuardan çekilmiş gzebiliosn tüm modelleri daha yakından görebiliosn bordan da bak istersen

ben bakayım hemen.

bence fiyatlar uygun yaaa gerçi sen çeyiz konusunu daha iyi bilirsin

krem düz de çok hoş ama aklım hep kırmızı siyahta

bende almayı düşünüyorum ama hangisini alsam karar veremedim linktende araştırdım tavsiye ediyorlar

Hangi battaniye oo ballarrrr nerdeeee benimde almam lazımmm bi karar veremedimmmm

cnm nevresim dünyasındaki mink battaniyeler. taç da onlara yptırıyoruş yorumlar olumlu.

nevresim dünyasına üye değilsen mailini özelden gönder davet edeyim seni

üyeyim balım ama pahalı orası ,
nevresim evi 'nden aldım ben nevresim takımlarımı %100 müşteri memnuniyeti var isterseniz orayada bakın kızlar tek taç var ama

üyeyim balım ama pahalı orası ,
nevresim evi 'nden aldım ben nevresim takımlarımı %100 müşteri memnuniyeti var isterseniz orayada bakın kızlar tek taç var ama

orası sadece taç satıyor biliyorum onu.
bakalım kısmet ama burda da son eklediğime gönlüm kaydı yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…