Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu sefer de buna cezboldum:78::78:

tam da bu rengi çok hoş, çok da kirlenmez deyip kendimi kandırsam mı bilemedim.

cerencim bu arada mink te rengi kendin seçebiliyosun.

Gerçekten mi tatlımmm bakayım o zaman nasıldır ki mink ilk defa duydum balımm kalitesi falan iyimidir ??

Gerçekten mi tatlımmm bakayım o zaman nasıldır ki mink ilk defa duydum balımm kalitesi falan iyimidir ??

1-2 sayfa önce link ve verdim bi de taç battaniyelerini zaten mink yapıyormuş.

sorunlu bir marka olsa zaten şikayetten geçilmezdi nette.

ayy inanmıyorummm düzünü buldum yaaaaaaaaaaaaaaaa hemde birsürü renk seçeneği varrr kampayalı
Ne kadar süreli ki bu kampanyaaaaa ayyyy

merabalarr sanırım nevresim dünyası ndan baktın buna orda ne kadar acaba??

hmm markafonide de 69 liradan tükendi:) ben de fiyat araştırması yapıyorum şu aralar o yüzden merak ettim.

öyle çok fark yokmuş aslında. pek sık giriyo diyemem ama markafonide görmüştüm markasını bi fırsatını bulduğumda inceledim çokk hoşuma gitti gerçekten

öyle çok fark yokmuş aslında. pek sık giriyo diyemem ama markafonide görmüştüm markasını bi fırsatını bulduğumda inceledim çokk hoşuma gitti gerçekten

görüp dokunup inceleme şansın mı oldu?

eğer öyleyse bize biraz bilgi verebilisin demi?

bebek battaniyesi bakıyoduk orda gördüm hemen atladım çeyizime alıcam ya merak işte:) vallahi yumuşacık çok beğendim iyi olmaz diye burun kıvırmıştım markafonide dokunup beğenince de aklımın bi köşesine yazdım artık alacaklarım arasında

Orkidecim bi battaniyelerim kaldı onlarıda alıp yatak odasını bitirmek istiyorum artık. 3 tane alayım diyorum daha sonrada bi tane misafir için alırım. ama karar veremedim bayada indirim olmuş. Hep düz arıyodum ben.

yok ben kesin alıcam da iyice içime sindi bunu da duyunca

bi tek ne renk???? orda kaldım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…