aaaa bu modelin ne çok renk seçeneği varmış öyleeee
somon da çok güzel
kaysam mı şimdi de buna, 2 saattir tüm modellere kaydım yaaa ne tutarsız kızım ben
yok ben kesin alıcam da iyice içime sindi bunu da duyunca
bi tek ne renk???? orda kaldım öyle
yok ben kesin alıcam da iyice içime sindi bunu da duyunca
bi tek ne renk???? orda kaldım öyle
bende bunu düşünüyorum sirenaycım
orkide canım nevresimdünyasında her renk seçeneği yoktu galiba değilmi modelelr var ama renk alternatifi yok sanırsam
bu da çok hoş
Evet kızlar desenli fildişi-bej ve düz lila siparişimi vermş bulunmaktayım. Lilayı anneme vericemBeğenirsem kendimede alıcam. Toplam 138 lira
orkidem nnevresm dünyasında bulamadm ben bunu sen siteden mi bulup ekledn cnm ya,
baya da beğendm aslındaa
yaaa keşke bu da olsaymıs çok güzel hemen alırdm, cemre düz renk çok güzel bi seçim cnm bende alıcam bi düz ve polar gibi zaten tam aradığm ama rengine karar veremiorm bu zmana kdr krem tonunda ve morlu koyu grili almıstm sarevden, simdi hangi renk alsam kio nevresim dünyasında yok ben de mink'in sitesinden görüp de eklemiştim ama bi baktım orda yokmuş meğer, yoksa ben de çok beğendim.
kargosu ne kadar cnm? ben de turkuazı alıyorum galiba
yaaa keşke bu da olsaymıs çok güzel hemen alırdm, cemre düz renk çok güzel bi seçim cnm bende alıcam bi düz ve polar gibi zaten tam aradığm ama rengine karar veremiorm bu zmana kdr krem tonunda ve morlu koyu grili almıstm sarevden, simdi hangi renk alsam ki
diğerinin modeli hangisi bu arada rk ettm
2 lira tatlımmm
bende de 6 çıkıyor neden anlamadım, üstte de 120 tl üzeri alışverişlerde bedava diyor.
:44::44:
Somon al cnmPudra pembesi gibi hemen rengi ekliyim bak tatlım
Eki Görüntüle 269562
Tabi kendi seçimin
beğenirsem ben somon ve lila alıcam tekrardan cnm
Orkidecim turkuazın gelince resim çekermisin balım bakalım rengine
O zaman kapıda ödemeli aldım cnm ben ondan 2 lira koyduçünkü 2 lira yazıo orda balımmm
kapıda ödemeliler de 2 tl fazla yani 8 tl gözüküyor benim:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?