Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ürün Miktar Not Fiyat (TL) Tutar (TL)
Mink Premium 624 Çift Renkli Jakarlı Battaniye Bej-Fildişi 1 Adet 72,80 72,80
Mink Biana Uni Düz Renk Battaniye Lila 1 Adet 66,30 66,30
Ara Toplam : 139,10 TL
İskonto % 0: ,00 TL
İskontolu Toplam : 139,10 TL
KDV Toplam : ,00 TL
Kargo Ücreti : ,00 TL
Kullanılan Para Puan : ,00 TL
KDV Dahil Genel Toplam : 139,10 TL
Bu Siparişten Kazanılan Para Puan : 2,78 TL

Tatlımmmmmmm 139 tl miş kargo yokmuş 2 lira kazandıgımmış PP

Sen en iyisi 2 tane al balım bedava olsun kargo begenmezsen annene verirsin yada dursunn misafire verirsin balımm

aldım bile canm
artık beğenirsem yine alırım, fazla abartıyor olmak istemiyorum, alınacak daha önemli şeyler var.
inşallah gönlümüzdeki gibi olur her şey.

kızlar aldınızmı battaniyleri.
kampanya nezman sonmuş
ayın 15ine var dahada :S

kızlar aldınızmı battaniyleri.
kampanya nezman sonmuş
ayın 15ine var dahada :S

benm fikrm bence kolay kolay bitmez cnm sarevin battaniyeleri sitede 4 aydır indrmde duruo, kızlardan sineray aldı gelsn bakalm söylesn bize nasıl oldunu,
tek renk aldığının kalınlığını çok mrk ediorm onunkinin gelmesini bekliciimm bende

Kızlar battaniyelerim geldi
İkiside harikaaaa yumuşacıkkkkkkkkkkkk ne çok kalın ne çok ince açtım iksinide inceledimmm. Çok beğendim ben kızlarrrrrrrrrrrr mutlaka alıcam tekrardan

Kızlar battaniyelerim geldi
İkiside harikaaaa yumuşacıkkkkkkkkkkkk ne çok kalın ne çok ince açtım iksinide inceledimmm. Çok beğendim ben kızlarrrrrrrrrrrr mutlaka alıcam tekrardan

kuzum resmini fln çekip koyamazmsn ki kalınlığını tasdik etmiş olurduk, ne kalınne çok ince demişssin ama kalın arıorz biz:))

tatlm ben baktm %85 akrilik %15 polyester diyo bu da benm aradığım gibi polar olduğu anlamına gelirrr
özdilektekilerle aynı maddeden yapılmıs ben onlara bayıldm hatta aynısı minkte 72lira
acaba alsmmmi ki, özdilekte 84 ve siyah koyu ve açık kahve seçenekleri var, minkten fuşyayı almayı düşünüorm ama bilemiorm yinede, bide nevresmdünyasnda parapuanlarımızı nasıl kullanıorz ben ordan önceden de alışvriş yaptm 4-5 tl birikmiş harcıym diorm ama sipariş verirken çıkmıo hiç bi yerde

Aaa hiç bilmiyorum ki balımmmmm nasıl kullanılıyo. benim 2 liram var

Linki atarmısın özelden tatlım bende bakabilirmiyim

kuzum smdi gizemle msjlaşıorz mesaj sürem dolmadı yazmaıorm sitede 2. sayfada kırmızısını koymuslar model olarak ama ben fuşya alıcam sanırm kremli koyu gri ve morlu battaniyem var bide pembiş istiorm böle capcanlı olsn eğlenceli nevremslerime uyar:))
ama resmde öle bi katlamışlarki ince gibi görünüo senin polar olan gayet kalın görünüodu zaten ondan süphem yoktu acaba yine girermi ki satışa seinkinden alsak
bide sen rengi mi değiştirdn cnm stokta yok die düz olan gelmedi mi yani sana

üz model alıcaktım ya balım bide desenli 2 tane alıcaktım. Düz model kalmamış aradılar sölediler bende düz model yerine 626 olsun istedim . Değiştirdim cnm

gördüm canım çizgili düz güzelmiş dz bulamazsam bende böyle alıcam
Lilası en güzel rengi canım birde fildişi

gördüm canım çizgili düz güzelmiş dz bulamazsam bende böyle alıcam
Lilası en güzel rengi canım birde fildişi

kızlar nevresimdünyasında yaptğınız kredi kartı alışverişinizde güvenlik amacıyla bankadan mesaj geliyormu ? bazı sitelerde durum bu şekilde de ?

3D security sistemiyle korunuo cnm ilk alışverişmde gelmişti sonrakilerde sisteme açıldığı için gelmedi ama sipariş aşamasında 3d sayfasına yönlendiriliosn teline mesajj gelio bi şifre onu giriosn güvenlk koduyla bilrkte siparişi öyle tamamlıosn, az önce öle oldu bana verdm siparişimi güvenilr bi site gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsn, sanırm benm 3. siparişim nevresm ve battaniye almıstm simdide minklerden aldm bi tane

tüh tüh kart babamın canım ona duyurmadan almayı planlıyodum :)

nevresim dünyasını bende takip edemiyorum ama kredi kartı verildiği için cesaret edemiyodum açıkcası canım açıkladığın çok iyi oldu kargo ücreti ne kadar ödüyoruz biliyomusun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…