Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaslar merhaba bana fıkır verebılırsenız sevınırım çeyiz olaylarına dalıp gıtmıs durumdayız hepimiz bende alıyorum sureklı bıseyler hatta en kısa zamanda burda topiğimi sizlere ekleyeceğim inş bır turlu karar veremedığım durumsa su evlendığımızde kırada oturacağız ve evımız anca dugunden bır ay once tutulacak ben annemın evınde buyuk fırın kullanmaya alısıgım mını fırınlardan hoslanmıyorum her an pişirmeyecekmiş gibime geliyor ve sırf bu yuzden ceyızımede butun fırın alıcaktım ama yenı yapılan evlerde fılan artık hep set ustu veya ankastre seklınde mutfakta yer arıyorlar.ne yapsam bılemedemablam evlenırken ona set ustu ve mını fırın almıstık ama fırını hıcte guzel pişirmiyor cok kararsızım ne yapmalıyım bıldıgınız kalıtelı mını fırın markaları var mı:26:

inanir misin bende ayni modelin beyazini begenmistim.
hatta almayi düsünüyorum, var aslinda ikisindende ama markasiz aldim... pek icime sinmedi
simdi bosch almayi düsünüyorum

Sen diyince baktım bende beyazına ama hep yabancı sitelerde var. Türkiyedede varmı acaba:44:

Çok baktım bende şimdilik en çok hoşuma giden bunlar

Selam herkese! Fikirlerinize güvenerek bi kararsızlığımı paylaşmak ve bu konuda sizin düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Şimdi benim çeyiz için almak istediğim ütü philips gc4860 veya 4870 fakat geçenlerde anneme arzumun bir ütüsünü aldık ve içinde anneme aldığımız ütü ve birkaç modelde daha ömür boyu garanti yapılacağı yazıyordu. Biz anneme aldığımız ütüden gayet memnun kaldık ve bende onun bir üst modelini beğendim (ömür boyu garanti kapsamında olan). Fakat benim aklımda hala philips ütü var ve ben çok kararsız kaldım Philips mi arzum mu alsam diye. Kampanyada aralık sonuna kadar devam ediyor. Sizce uzun zamandır aklımda olan philips mi alsam yoksa arzum mu?????
Anlatabildiğimi umuyorum :))

cnm benm de beğendiğim ütü başından beri gc 4870dir, eğer bende su durumda olsam inan karar vermekte zorlanırdm, bi yerde arzum ömür boyu garanti veriomus ama philipsde kolay kolay bozulmaz ve ütü içinde bir numaradır bence,
fiyatlarda önemli tabi çok fiyat farkı varsa annen gibi arzum al, ama ben olsam philipsten vazgeçmezdm

kızlar ben de çeyiz yapmaya yeni başlıyorum. çay kaşığım dahi yok şu an :) tupperware ürünlerinden almak istiyorum. başlangıç için neler alayım sizce? bir de etrafımda satış yapan yok kendim üye olup öyle mi alsam diyorum ama kendim dışında satış yapabileceğim kimse de yok etrafımda. sonradan zararlı çıkar mıyım bu durumda?

cnm benm çeyiz topiğimde son 3 sayfayı incele istersen umarm yardmcı olabilir, tupper işinde bende çok yeniym 2 gündr araştırma yaptm ve bu gün bunları aldm
alıcam bi kaç bişi daha var onları da ekledm
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi-31.html

Son düzenleme:
nilcim arzumun ki 200 tl civarı philipsin fiyatını sen biliyosun zaten :) philipsle özellikleri de nerdeyse aynı o yüzden kararsızım birazda. Bide arzum seramik tabanlı çizilmesi daha kolay.

nilcim arzumun ki 200 tl civarı philipsin fiyatını sen biliyosun zaten :) philipsle özellikleri de nerdeyse aynı o yüzden kararsızım birazda. Bide arzum seramik tabanlı çizilmesi daha kolay.

cnm eğer acelen yoksa bnce indirmleri bekle özel günlerde fena düşüolar ben o zman alıcam
philipsten şaşma bence, hem iyonik tabanlı hemde azur serisinin en iyisi
ben anneler gününde sevgililer gününde yeni yılda fln 250lere kdr düşüceni düşünüorm
internette daha ucuza bile var ama mağazadan almak istiorm bende

Haklısın cnm ya... Bide bu kadar aklımda kalmasındansa dediğin gibi özel günleri bekleyip philips alayım daha iyi. teşekkürler fikir verdiğin için

kızlar gecen gun aklıma takılan bıseyı paylaşmak ıstedım sızlerle fıkır verebılırsenız cok sevınırım :)
Misafır ıcın aldıgım yemek takımım 12 kısılık yıne mısafır ıcın aldıgım bardak takımım da 6 kısılık sızce onu da 12 kısılığe tamamlamalı mıyım alırken satıcı bayan gerek olmadıgını soylemıstı bende almamıstım ama sımdı dusunuyorum da ıkı annelerı de aynı anda yemege aldıgımda bardaklarım yetmıcek ve hos durmuyacak ne yapmalıyım?

selam kızlar bugün nette dolaşırken şuna denk geldim.
Tefalin hem ekmek kızartma hemde mini fırın şeklinde bir ürünü.Daha önce bundan alan veya Kullanan varmı?
kullanışlı bişeymi acaba :26:
Tefal Toast N'Grill olarak geçiyor adı.

bence tamamlamalısın. misafirin 7 veya 8 kişi olduğunda özenip hazırladığın masan da o kadar para verip özenerek aldığın takımların da hoş durmaz. en azından meşrubat ve su bardaklarını tamamla bence

merhaba arkadaslar ben yeniyim burada:)

dugune daha cok var (hayirlisiyla 2013 yazi) ama simdiden yavas yavas basladim

aldiklarimi yazayim ilerde daha cok az kendi topigim icin pek az hatta :)

1- yatak ortusu
2-uyku seti
3- 4 adet nevresim takimi
4- braun rondo
5-bornoz seti (tac bambu serisi)
6-cem seramik tencere seti

borclar biraz azalinca hedefim yemek takimi catal bicak takimi olaylarina girmek hayirlisi bakalim

Son düzenleme:
cnm güle gle kullan smdiden almakla çok iyi etmişssin bence de diğer eksiklerin zaten yine zmanla da alınır daha çok zman var, bende 2013ü düşünenlerdenim bi hevesle bir çok şeyimi hallettm topik açıcak kdr çok deil demişssin ama aldklarnı paylaşıp fikir alsan, alıcaklarn hakkında da baya bi fikir sahibi olursn kişisell fikrm tabi

yemek takimi catal bicak aldigim an acacagim insallah:) yorumlarin icin cok tesekkur ederim deminden beri bernardo da geziyorum bi sey soracagim

bernardonun bu asagidaki takimi yeni cikmis sanirim daha once yoktu makinayi atilip atilmadigini biliyormusunuz acaba

silver age KESIN atilmiyor onu biliyorum ama bu nasil acaba

Eki Görüntüle 293372

hiç bi fikrm yok cnm bende bernardonun sıkı takipçisiym ama bu modeline ne desem yalan olur,makineye atılması çok öenmli zaten ne kdr beğensemde atılmıosa almam heralde
kalabalık misafirlerden sonra bide elde bulaşık mı yıkıcaz:S
ben günlk takım almıstm kendinden desenli gibiydi soyulurmu fln dedm, 7000 yıkama garantisi verdiler bu da bi 10-15 yıl edermiş zaten

Canım bence Takımını Bozmaa All kesinliklee.... Kalabalık gelen misafirlerin olur muhakkak. Özenle hazırladıgın masanını görüntüsünü niye bozasın ki. Uyum her zaman şarttt

tesekkur ederım canım fıkır ıcın bıraz borcları azaltınca alınacaklar lısteme yenıden eklendı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…