Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biliorm cnm bunu güzel gayett evt alışveriş yaptm 2 günde de geldi ürünlerim orjinal kutusundaydı sorun yaşamdm smdilk, battaniye aldm dün onu bekliorm simdide

biliorm cnm bunu güzel gayett evt alışveriş yaptm 2 günde de geldi ürünlerim orjinal kutusundaydı sorun yaşamdm smdilk, battaniye aldm dün onu bekliorm simdide

teşekkür ediyorum bu verdiğin gazla alıyorum nevresimi
gerçi indirim yok dışardada aynı fiyat ama bide taşıma derdi var mağazadan alınca

Bende aldım bundan hatta bi çok sitede aradım bu rengi çünkü sarısıda var ama pek beğenmemiştim onu. Buldum ve aldım Çokta güzel güle güle kullann

Bende aldım bundan hatta bi çok sitede aradım bu rengi çünkü sarısıda var ama pek beğenmemiştim onu. Buldum ve aldım Çokta güzel güle güle kullann

teşekkür ederim canım ben normalde bu tarz ürünleri internet sitelerinden almayı sevmiyorum ben mağazadan görüp kumaşına dokunup almak daha mantıklı geliyo bana ama çevremdeki taç mağazalarına sordum hiç bi yerde bulamadım bu rengi iyi oldu

Selam kizlar ben KK'ya yeniyim... Su anda dugun hazirligi icindeyiz Haziran 2012de olacak kismetse. Ben yurtdisinda oturuyorum, nisanlim da oyle ama dugunu Turkiye'de yapacagiz ailelerin rahati icin. Siz ceyiz + ev (alim yada kiralama, doseme, vs) toplam hepsine kac para harcamayi dusunuyorsunuz, ya da harcadiniz? Mesela oglan evi ne kadar harcadi siz kiz evi olarak ne harcadiniz, butceleriniz neler? Biz Turkiye'de ev kurmayacagiz yasadigimiz ulkede de benim hazir dosenmis kirada bir apartmanim var orada yasayacagiz ilk yillarda... o turden masraflari olmayacak diye Annem bunu bilezige donusturmek istiyor... Nisanlimin anneside babasida memur emeklisi. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim, ama biraz da hak veriyorum ucuza gidip'de sonra degerimin bilinmemesini istemiyorum (annemin tecrubelerine dayanarak soyluyorum bunu), cunku iclerinde ne hissettiklerini disariya cok vurmayan insanlar. Kayinvalidem kac aydir nisanliyiz bana dogru durust kizim demedi mesela.

Oyle iste.. hem dertleseyim hem de size ne kadar harcadiniz bu ev doseme isine onu sorayim dedim.

Kendinize iyi bakin :)

Hoşgeldin aramıza :)
Biz askerimle kız evi ve oğlan evi diye bir ayrıma girmedik açıkcası herseyimizi mümkün olduğunca kendimiz almaya çalışıyoruzki, başka insanlar üzerimizde söz hakkına sahip olmasın...Bne mutfak malzemelerimde bulaşık makinası gibi büyük malzemeler hariç hemen hemen herşeyimi aldım yaklaşık 6 ayda ve geriye dönüp baktığımda 2.500 TL gibi bi rakam harcamışım, üzerine birde ev tekstil ürünlerini aldım bornoz nevresim vs. yani şuan genel toplamım 3.500-4.000 arası...mobilyalar, beyaz eşyalar ve diğer malzemeler için de 15-20 arası gibi bi bütçe düşünüyoruz ki beğendiğimiz eşyalarda öyle olacak gibi duruyor...senin anlicağın normal şartlarda en az 25.000 i gözden çıkarman lazım
Siz ev sorununuz olmadığı içinde çok şanslısınız ayrıca :) Birde ben şöle yaparsam böle olur gibi komploların aile ilişkilerinde olmaması gerektiğine inanıyorum..pahalı isteklerin için değil sen olduğun için değerli hissettirmemeliler, kıymetinide saygın ve sevginle anlamalılar..o sana bir adım geliyorsa sen 5 adım at zamanla yoluna girecektir. ben denedim ve kazandım :)
Şimdiden Allah kolaylık versin hepinize...

Evet Buselincik bende oyle dusunuyorum. Kolay gelsin bu arada yeni ev duzmek gercekten hem zor hemde cok masrafli bir is ama keyif verici yine de :) Bu ara hayirli tezkereler umarim sag-saglim kavusursun Askerine.

Bende hic hoslanmam boyle anneminki gibi dusuncelere ve hatta gayet samimi davraniyorum kayinvalidemlere karsi, arada bir ariyorum hallerini hatirlarini soruyorum, direk anne baba demesemde zuleyha anne rahmet baba diyebiliyorum ictenlikle. Dedigin gibi zamanla sevgilerini kazanacagimi umut ediyorum, simdi de cok kotu degiller ama uzak mesafe oldugu icin yakinlasamadik bir turlu, isteme ve nisan'da da o sicakligi, gidecegim evin ilk kizi olacagim halde hayal ettigim neseyi goremedim, ama ben fazla takmiyorum zamanla duzelir alisinca diyorum-- bunu kafaya takmis olan annem.

Ben iki tarafi da idare etmek adina ve annem beni "eger istedigim miktarda bilezik almazlarsa o zaman kulahlari degisiriz" diye tehdit ettigi icin elimden geldigi kadar idare etmeye calisiyorum durumu. 15 burma bilezik istiyor, el insaf su vakitte altin fiyatlari firlamis durumayken. Nisanlimin ve benim islerimiz iyi, o yuzden nisanlima sen 5 onlar 10 alsin nasilsa senin aldiklarin yine sana donecek dedim artik. Bana kalsa 5 takmislar 10 takmislar farketmez, benim kendi kendime calisarak alacak gucum olacak Allah nasip ederse. Benden buyuk, arkadasim sayilir bir ablam var ona sordugumda annenin dediklerini goz ardina alma dedi. Oyle iste. Bir ara yol bulmaya calisiyorum. Annemde bana bir sekilde deger verdiklerini gormek istiyor, evin tek kiziyim. Manevi yonden goremeyince kendisi boyle bir yola basvurdu hos degil bence ama boyle. Neyse ben konuyu ceyizden cok saptirmayayim...

kızlar bende çeyiz hazırlığına yeni başladım :) sizden yazma oyası modellerini isticektim?? farklı modelleri yollar mısınız

Merhaba kızlar bunları almayı düşünüyorum. Biraz pahalılar ama tam istediğim gibi. Sizinde yorumlarınızi bekliyorum.

Son düzenleme:
kızlarr nevresim dünyasından çeyiz setini aldım.

1 adet Sarev Tulip Garden V1 Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı
1 adet Sarev Riella V1 Çift Kişilik Pike Takımı
4 adet Nevresim Dünyası Antialerjik Lüks Silikon yastık
1 adet Belinda 10 Parça Aile Bornoz Seti ("M ve L" 2 adet bornoz, 2 adet banyo havlusu, 2 adet yüz havlusu, 2 adet el havlusu, 2 adet havlu kese) (%100 Türk Pamuğu)
1 adet Sarev Justin V2 Çift Kişilik Battaniye
1 adet Sarev Galen V2 Çitt Kişilik Battaniye

inanamayacaksınız. sadece 296 tl...(bornozu ve pikenin rengini beğenmedim). aman canım bu fiyatada olsun o kdar da değil mi ama

;

Nasıl ya bunların hepsi 296 TL mi :S çok şaşırtıcı nerden aldın canım bunları ???

349 TL cnm o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…