arkadaşlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var.. süslü püslü yatak örtüsüne ihtiyaç var mı sizce? siz alıyo musunuz?
kızlar gecen gun aklıma takılan bıseyı paylaşmak ıstedım sızlerle fıkır verebılırsenız cok sevınırım :)
Misafır ıcın aldıgım yemek takımım 12 kısılık yıne mısafır ıcın aldıgım bardak takımım da 6 kısılık sızce onu da 12 kısılığe tamamlamalı mıyım alırken satıcı bayan gerek olmadıgını soylemıstı bende almamıstım ama sımdı dusunuyorum da ıkı annelerı de aynı anda yemege aldıgımda bardaklarım yetmıcek ve hos durmuyacak ne yapmalıyım?
cnm güle gle kullan smdiden almakla çok iyi etmişssin bence de diğer eksiklerin zaten yine zmanla da alınır daha çok zman var, bende 2013ü düşünenlerdenim bi hevesle bir çok şeyimi hallettm topik açıcak kdr çok deil demişssin ama aldklarnı paylaşıp fikir alsan, alıcaklarn hakkında da baya bi fikir sahibi olursn kişisell fikrm tabi
arkadaşım ben alıcam ama yatak odası belli olduğunda ancak onu da çok abartılı almam heralde çnkü her zmn kullanılmacağını sylüyrlar genelde:)
bunun için diğer çeyiz için gereksiz mi ne böyle bi başlıklı konuda alınmaması gerektiğini kullanılmadığı yazmışlardı..hergün hergün onunla kim uğraşacak kullanışsız demişler
teşekkür ederim cevaplarınız içinbana da gereksiz geliyor biraz kullanılmayacak şeye bir sürü para vermek istemiyorum açıkcası başka bi ihtiyaç alınabilir....
tatlım ben hep ıstemıstım bole gelınlık gıbı tullu taslı bı yatak ortusu aslında mor bır tam takım yatak ortum var saten ve taslı ama dedım ya beyaz olsun ıstedım hep ve aldım o kadar para verıp aslında pışman mıyım degılım sonucta cok ıstedım aldım ama sımdı bazen dusunuyorumda onu almayıp onun yerıne gunluk kullanılabılecek olan ve fıyatı 100 tl olanlardan alabılırdım bı kararsızlık durumu mevcut yanı ama dedıgım gıbı ıstedım aldım ve kesın kararlıyım kullanıcamsonucta senın zevkıne kalmıs bısey. Çeyiz konusunda hepimiz kusursuz olmasını ıstıyoruz dolduruyoruz sureklı ben hem bunu dusunup hem ustune gıdıp kapıtonelı takım da aldım hem gunlukte kullanabılırım dıe en ıyısımı ıcınden gelenı yapp
acaba hangisi daha kullanışlıdır kafama takıldı ya yemekle pek alakam olmadığı içinkaşıklamı koymak daha rahat baharatları yoksa tuz gibi dökmekmii?
Eki Görüntüle 298387
Eki Görüntüle 298388
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?