Eki Görüntüle 304520
Kızlar bugün mudo'nun internet sitesinden bunu aldım.Günlük olarak kullanmak için.Dün mağazada da görmüştüm 145 tl idi.Ben 58 tl ye aldım.
mudonun sitesine baktım ama bu takım yoktu. diğerleri de 145 tl civarında idi. sen bugün mü aldın?
Evet canım cumartesi günü aldım.Alır almazda sizinle paylaştım.Sitede outlet kısmında var bu ürün.İstersen oradan bakabilirsin
öncelikle uzun süredir takip ettiğim ve faydalı bulduğum bir site.ben de yeni çeyiz hazırlığı yapan biriyim.Ayrıca bu bahsettiğiniz ürünü ben de almayı düşünüyorum.yalnız geldi mi ürünün .nasıl?bir yerinde bir pürüz çıktı mı ?outlet ya ondan soruyorum .ona göre ben de alayım.hiç internetten satış yapmadım çünkü...
bak bunu bilmiyordum:)teşekkür ederim....ama baktım şimdi 4 'erli ama takımlar... 6'lı olsa daha iyi olurdu ya da sizin fikriniz ne?Daha gelmedi ürünüm dün kargoya verilmiş bugün olmadı yarın elimde olur.Hasarlı gelirse geri yollarım bunu dert etmiyorum pek.Ama outlet diye hasarlı gelecek değil ki.Outlet ürünler depolarda kalan ürünler oluyor.Mağazalarda yeni ürünler satıldığı için bunlar uygun fiyata veriliyor.Şu an stokta var bu üründen istersen alabilirsin.Belki sonradan kalmayabilir
bak bunu bilmiyordum:)teşekkür ederim....ama baktım şimdi 4 'erli ama takımlar... 6'lı olsa daha iyi olurdu ya da sizin fikriniz ne?
Evet 4 erli takımlar.Fakat bir tane günlük takım zaten yetmez.Ben bunun yanında bir ya da iki tane daha takım alacagım.Bana uygun geldi erkek arkadasım da begenmıstı bende aldım.4 tane bardak fiyatına ve de kaliteliler.
peki kapıda ödeme oluyor mu?kargo ücreti ne kadar?
Kredi kartım yok kiKapıda ödeme yok zannedersem.Kargo ücreti 5 tl. Ben 75 tl ye tamamlayıp kargo ücreti ödemedim.75 tl ve üzerinde kargo bedava
Kredi kartım yok ki
Kredi kartı olmayan bir sen kaldın heralde :)
:) sanırım:) istemiyorum vallah..korkutuyor :)))
ya ben hiçbir zaman beğendiğimi alamayacağım galibaCanım dün akşam kargomu teslim aldım.Hiç bir çizik kırık sözkonusu değildi.O kadar güzel paketlenmiş ki anlatamam.Üründe çok kaliteli ben çok begendim.Fiyatına göre de çok güzel.
ya ben hiçbir zaman beğendiğimi alamayacağım galibakapıda ödeme olanağı olan sizin de güvendiğiniz beğendiniz siteler var mı?
bir dk ya banka kartıyla da mı oluyor :)) yani yapmıştım daha önce de internetten kullanmadım :)Hiç kapıda ödeme yapmadım o yüzden bilmiyorumBence onun yerine bir vısa kartı çıkartmalısın :)
Arkadaşlar karacanın 98TL'lik günlük yemek takımını almak istiyorum.nasıldır?ve hangi rengi önerirsiniz?
Arkadaşlar karacanın 98TL'lik günlük yemek takımını almak istiyorum.nasıldır?ve hangi rengi önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?