Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar birşey sorucam essedeki internet sitesindeki fiyatlar ile mağazadaki fiyatlar aynımı yoksa indirimler site içinmi geçerli

Evet canım cumartesi günü aldım.Alır almazda sizinle paylaştım.Sitede outlet kısmında var bu ürün.İstersen oradan bakabilirsin

öncelikle uzun süredir takip ettiğim ve faydalı bulduğum bir site.ben de yeni çeyiz hazırlığı yapan biriyim.Ayrıca bu bahsettiğiniz ürünü ben de almayı düşünüyorum.yalnız geldi mi ürünün .nasıl?bir yerinde bir pürüz çıktı mı ?outlet ya ondan soruyorum .ona göre ben de alayım.hiç internetten satış yapmadım çünkü...

Daha gelmedi ürünüm dün kargoya verilmiş bugün olmadı yarın elimde olur.Hasarlı gelirse geri yollarım bunu dert etmiyorum pek.Ama outlet diye hasarlı gelecek değil ki.Outlet ürünler depolarda kalan ürünler oluyor.Mağazalarda yeni ürünler satıldığı için bunlar uygun fiyata veriliyor.Şu an stokta var bu üründen istersen alabilirsin.Belki sonradan kalmayabilir

Son düzenleme:
bak bunu bilmiyordum:)teşekkür ederim....ama baktım şimdi 4 'erli ama takımlar... 6'lı olsa daha iyi olurdu ya da sizin fikriniz ne?

bak bunu bilmiyordum:)teşekkür ederim....ama baktım şimdi 4 'erli ama takımlar... 6'lı olsa daha iyi olurdu ya da sizin fikriniz ne?

Evet 4 erli takımlar.Fakat bir tane günlük takım zaten yetmez.Ben bunun yanında bir ya da iki tane daha takım alacagım.Bana uygun geldi erkek arkadasım da begenmıstı bende aldım.4 tane bardak fiyatına ve de kaliteliler.

peki kapıda ödeme oluyor mu?kargo ücreti ne kadar?

Canım dün akşam kargomu teslim aldım.Hiç bir çizik kırık sözkonusu değildi.O kadar güzel paketlenmiş ki anlatamam.Üründe çok kaliteli ben çok begendim.Fiyatına göre de çok güzel.
ya ben hiçbir zaman beğendiğimi alamayacağım galiba kapıda ödeme olanağı olan sizin de güvendiğiniz beğendiniz siteler var mı?

Arkadaşlar karacanın 98TL'lik günlük yemek takımını almak istiyorum.nasıldır?ve hangi rengi önerirsiniz?

Arkadaşlar karacanın 98TL'lik günlük yemek takımını almak istiyorum.nasıldır?ve hangi rengi önerirsiniz?

ben siyah aldm cnm diğer renklern yanında çok şık duruo, çok severek aldm ama anneme verdm 2 tane daha günlk yemek takımım olunca fazla olucaktı, su an evde kullanıorz çok kullanıslı bence o takımlar

İçlerinde en güzeli evet siyah ama ben pek begendıgımı söyleyemeyecegım canım çok kaba görünüşleri var gibi.Çok ağırlar.Porselenleri bana çok kaliteli gelmedi açıkcası.Bende burada alanlardan özenip almak istedim ama elime aldıgımda o kadar hoşuma gitmedi açıkcası.Sende mağaza görerek al derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…