Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm sen gelmişssin de ben yokmusum simdide ben geldm
smdi senin gösterdiğin romance modelinin kahvaltılığını alıcam demişssin, bence yemek takımını alsan sonra yanına kahvaltılık parçalarını tamamlasan daha iyi olmazmı?beyaz porselen tabaklar alırsın 6 kişilk 12ye tamamlanmıs olur yemek takımında, yok ben senin gibi yapmak istemiorm dersen de, bende romance kahvaltı takımını al, siyah yemek takımını al, hem değişik değişk kullanısn sıkılmazsn da hep aynı desenlerden, nacizane fikrm tabi ama siyah güllü desenle romance'ı birlkte kullanamazsn biraz alakasz görünüolar tek tek kullanırsan ok

bide bardak ve çatal bıcakları sormussun, bence o kdr sorun etme zaten dediğin gibi 50-60tl 6 kişilk bi set, siyah beyaz bi takıma bardak uydurmak da çok zor olmaz

mağazadan alıcam zaten...siyah diyorsanız ben de bir bakayım nasıl duruyor alıyım hemen hiiiç birşeyim yok

nil dünde aklıma şu takıldı
1 adet tam takım mısafırlık var
hadı dedım kaynanamlar gelse yemege yetıyor ama ıkı oglundan bırı nısanlansa yetmıyor kımısde o zaman mısafırlıklerı cıkarırsın dıyen oldu
dusundum o sıyah olanlar varya ondan 2 takımmı alsam 12 tamamlasam
romance kahvaltıyıda alırsam 525 tl cıkıyor
benımde ıcım ıyıce dondu kahvaltıyla yemek aynı olmasın dıye o ıkısıde 450 tutuyordu
kimisde boşa para harcama 6 yeter demiş kafam iyice karıştı

bide bardak ve çatal bıcakları sormussun, bence o kdr sorun etme zaten dediğin gibi 50-60tl 6 kişilk bi set, siyah beyaz bi takıma bardak uydurmak da çok zor olmaz

evet dogru soyluyorsun bardak uydurmak hıc sorun degıl ıllada oyle renklı sapta ıstıyorsam her yerde var
gosterdıklerım sıyahıda begendıler romance'Da

evet dogru soyluyorsun bardak uydurmak hıc sorun degıl ıllada oyle renklı sapta ıstıyorsam her yerde var
gosterdıklerım sıyahıda begendıler romance'Da

cnm bence boşuna 2 takım almak tek takım al madem misafirlk de varmıs her yeri tabakla doldurmana ne gerek var zaten kalabalk misafirn gelnce misafir takımını çıkarırsn, kanananın oğlunun nişanlıları sana mı gelicekki gelse de yeter bence 12 kişllk sonucta, zaten 12 kişilk bile masalar yok artk max 12 servis açarsn zaten diğerlerne de günlkten bi sofra kurarsın,
bana kahvaltı takımı gereksz gelio her zaman ondan söyledm

bense kahvaltı takjımlarını sevıyorum canım kahvaltıya arkadaslar geldıgınde cok hosuma gıdıyo kullanıyoruz bız tesekkur ederım o zaman sıyah gulluye karar verecegım sanırım ve romance kahvaltıya toplam 300 tl gelecek

bencde öyle yap o halde cnm madem bu kdr çok istiosn kalmasn içinde:)
ikiside çok güzel çünkü

tesekkur ederim canımm
sende uzmansın bu konuda sanada bı sorayım tencere konusunda bı fıkrın varmı?
tencere setmı olmalı yoksa ayrı ayrımı almalı
hısarın yerıne gıdıcem yarın ınsallah fıyatlara bakıcam

cnm estagfrullah uzman fln öle deilm kesnlkle sadece çok araştırma yapmadan almamaya çalışıorm, ben tecerelermi hisardan aldm ama kampanya vardı 590 yerine 350ye almıstm o ayın indrmiydi yaında sahan setide hediyeydi, yine ucuz ve hisar almak istersen firsat mağazası sitesini öneririm çok hoş modeller neredeyse yarı fiyatına, hisarn orjinal ürünlerini garanti belgesiyle satıolar çatalbıcaklarmı ordan aldm ben 800 yerine 500 ödedm çok da memnun kaldm:)

canım acıkcası butcem cok saglam degıl kendı ımkanlarımla kendı basıma alıyorum özel sebeblerden ötürü
hisarı bende cok begendım dedıgın fıyatlarda olursa havada kaparım elbette bende epey arastırma yaptım tencereyle ılgılı cesıtlı markalara fıyatlar ıcerıkler not aldım bırde kendılerını gorursem netten takıp ettım ındırımdeyken almak ısterım dedıgın sıteye hemen bakıcam
catal bıcak cok pahalıymıs
bende tam sımdı gunluk olanlara bakıyodum
cay setı almayı dusunuyorum
gunluklerde tatlı kasıgı veya cay kasıgı olmuyormus kafam allak bullak
berf catalbıcakta ıyımdıır kı 250 fıyatı mısafırlık ıcınde az sanırım 90 parca

cnm mesela benm çkb setimde her sey var içinde, tatlı kaşıkları tatlı çatalı tatlı bıçağı yemek bıçağı, çatalı kaşığı vs, ayrıca çay kaşıkları da var
ben söyle bi konu açmıstm çay seti için bakmanı öneririm bu şekilde yarı fiyatından da ucuza mal edip yine hisar almıs olucam, konuyu incelersen tüm paranın çay kaşıklarına gittiğini anlarsn:))
bende senin gibiym herseyimi kendm yapmaya çalışıorm o yüzden de baya bi araştırma yapmam şart oluo
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...ini-nasil-yari-fiyatina-mal-edebiliyorum.html

bu arada berf markasının porselenlerini görmüştm bn mağazada hiç güzel deildi cnm kalite açısından çkblarını hiç bilmiorm ki bunlar porselenden daha önemli bence çelik sonuçta ve defalarca alınmıo 250 ona verene kdr 500 verirsn 10 takside böldürsen rahat rahat ödersn, ayrıca o sitede tencere ve çkb takımını birlkte 790a satılan bi kampanyada var üstelk hisarn en güzel modelleri kesnlkle bakmanı tavsiye ederm:)
benm tencere+çkbla aynı fiyata gelio o sitedede de

Özel Deri Sandıklı.
89 Parça.
12 Adet Yemek Kaşığı, Çatalı, Bıçağı.
12 Adet Tatlı Kaşığı, Çatalı, Bıçağı.
1 Adet Çay Kaşığı.
1 Adet Servis Kaşığı, Çatalı, Kepçesi.
1 Adet Spatula.
1 Adet Kevgir.
18/10 Cr-Ni Paslanmaz Çelik.

mesela bu korkmazın ıcerıgı netsıparişten 300 tl fıyatı bu ıcerık ıdealmı ben herhalde 390 parca hayal edıyodum günlük kaç parça olacak

bu parça sayısı normal cnm benmkide 89parça, korkmaz da düşünebilirsn eğer beğendiğin bi modeli varsa fiyatı da güzel bencebenki buydu cnm resmlerini çekmiştm sandıkta gelio aynen bu sekilde

Son düzenleme:
evet o konunu gormustum acıkcası ama sımdı hatırlayamadım bı daha bakayım bıde o verdıgın sıteyede hemen bakıcam
berf konusunda tencerede not aldım ama kalıtesı ıyı degılse kalsın yanı

günlkte yemek takımımın içinde çkb var cnm 6 kişlk onları kullanıcam, extra bişi almayı düşünmüorm misaifr için hisarları kullanıcam zaten

günlkte yemek takımımın içinde çkb var cnm 6 kişlk onları kullanıcam, extra bişi almayı düşünmüorm misaifr için hisarları kullanıcam zaten
Eki Görüntüle 308532

canım bu takımların cok guzel ben epey bı takıp ettım senı
bernardodanmı bu kasıklarda ? bende o sıyah takıma karar verdım catal bıcagı var ama ne tatlı kasıgı var ne tatlı catalı bernardoda catal bıcak kasık 79 tl gerçi bu saplılar her yerde bulunur tam takım almaya zaten gerek yok

o kadar kafam karısıkkı kendım soruyorum kendım cevaplıyorum
yanı ben demekkı saplı alıcam bılınc altımda bu var mısafır ıcınde korkmazdan kaparım ohh hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…