o kadar kafam karısıkkı kendım soruyorum kendım cevaplıyorum
yanı ben demekkı saplı alıcam bılınc altımda bu var mısafır ıcınde korkmazdan kaparımohh hehe
tatlı kasıgı ve cay klasıgının olmaması sence gunlukte sorun edılmeyecek bıseymı ? ne dersın
ben sıyahınıda sıtesınde goremedımde magazadada dıkakt etmedım derı olandanmı bahsedıyosun
anladımm canımm çok teşekkürler yardımları için öpüyorum seni
Merhaba kızlar ,
Öncelikle herklese güzel haftalar diliyorum..
Sonrasında ise ,
Geçen gün bir mağazaya girdim.. Öylesine..Birde ne göreyim internetten aldığım baharat takımının serileri var.. Çeşitleri vs vs.. Ve inanılmaz fiyatlara.
Benim aldığım model yoktu.. Kıza tarif ettim fiyatını sordum..
39 liraydı o dedi..Fiyatı uygun olduğu için çok hızlı tükendi dediBen ise netten 60 tl ye almıştım
Aklımda kalan diğer ürünlere de baktım onlarda daha uygundu..
Kısacası internetteki abonesi olduğumuz indirim sitelerinin tek amacı bizim gözümüzü boyamak kızlar.. Evet bazen ciddiye alınabilicek indirimlerde mümkün.. Ama çoğunda kandırılıyoruz..
Eğer imkanınız varsa üşenmeden bulunduğunuz yerdeki mağazaları gezin.. Gidebiliyorsanız mesafeniz kısa ise farklı şehirlere gidin..
Aradaki farkı gözlerinizle görünce inanamayacaksınız
Ben Tekirdağ'a bağlı bir ilçede oturuyorum.. Bulunduğum yer epey büyük.. Ama marka mağazalar yok.. Daha çok toplama mağazalar var..
Dolayısıyla fiyatlarıda biraz yüksek oluyor..
Dün arkadaşımla Tekirdağ gittim..Aramız 40 dk. Oradaki fiyatları inceledim
Yaza doğru İstanbul'a gidicem.. Erkek arkadaşım zaten orada oturduğu için yazın çok sık gidicem gibi gözüküyor
Biraz uzun oldu kızlar ama gözlerimizin boyanmasına fırsat vermeyelim.. Tabiki netten alışveriş çok güzel birşey..Ayağınıza kadar geliyor..
Hele birde çekleriniz varsa gözlerinide $$ lar uçuşuyor
Merhaba kızlar ,
Öncelikle herklese güzel haftalar diliyorum..
Sonrasında ise ,
Geçen gün bir mağazaya girdim.. Öylesine..Birde ne göreyim internetten aldığım baharat takımının serileri var.. Çeşitleri vs vs.. Ve inanılmaz fiyatlara.
Benim aldığım model yoktu.. Kıza tarif ettim fiyatını sordum..
39 liraydı o dedi..Fiyatı uygun olduğu için çok hızlı tükendi dediBen ise netten 60 tl ye almıştım
Aklımda kalan diğer ürünlere de baktım onlarda daha uygundu..
Kısacası internetteki abonesi olduğumuz indirim sitelerinin tek amacı bizim gözümüzü boyamak kızlar.. Evet bazen ciddiye alınabilicek indirimlerde mümkün.. Ama çoğunda kandırılıyoruz..
Eğer imkanınız varsa üşenmeden bulunduğunuz yerdeki mağazaları gezin.. Gidebiliyorsanız mesafeniz kısa ise farklı şehirlere gidin..
Aradaki farkı gözlerinizle görünce inanamayacaksınız
Ben Tekirdağ'a bağlı bir ilçede oturuyorum.. Bulunduğum yer epey büyük.. Ama marka mağazalar yok.. Daha çok toplama mağazalar var..
Dolayısıyla fiyatlarıda biraz yüksek oluyor..
Dün arkadaşımla Tekirdağ gittim..Aramız 40 dk. Oradaki fiyatları inceledim
Yaza doğru İstanbul'a gidicem.. Erkek arkadaşım zaten orada oturduğu için yazın çok sık gidicem gibi gözüküyor
Biraz uzun oldu kızlar ama gözlerimizin boyanmasına fırsat vermeyelim.. Tabiki netten alışveriş çok güzel birşey..Ayağınıza kadar geliyor..
Hele birde çekleriniz varsa gözlerinide $$ lar uçuşuyor
Canım o kadar güzel anlatın ki, gerçekten piyasada fiyatları bilip gerçek indirim olup olmadıgını ayırt etmek lazım, geçen bernardonun bir sitede indirimi vardı ben birçok şeyimi bernardo'dan aldıgımdan dolayı fiyatları indirimleri hepsini çok iyi biliyorum, orda yazmışlar kahve takımı 99 tl'den 59 tl diye ama zaten normal fiyatı 59 tl ben indirimle 49 a almıştım..yani ben daha ucuza aldım, çok inanmamak lazım, mesela ben eşarp alıyorum çok fazla dışarıdaki topntan outlet satış yerlerinde vakko'nun eşarbını en ucuz alabildiğim fiyatları biliyorum, sitede bazen indirime giriyor hemen kapıyorum çünkü orda hiçbiyerde olmayan kadar indirim yapıyorlar :)
takip edip bilmek lazım, şehirfırsatının kuponları çok iyi oluyor, bernardo'nun kuponlarını 200'tl lik alışveriş kuponunu 98e almıştım çok iyi oldu :)
dediklernde çok haklısın çoğu zman normal fiyatında çok üstünde fiyat koyup indrmiş gibi gösteriolar, bunun için de piyasasını iyi bilmem gerekio, bende ne zman o mağazalarda gezsem aldığm çoğu ürünün daha pahalı olduğuna rastlarm hatta ben netten bu kdra almıstm die satıcılarn sinirlerini bozarm
ama senin duruma da çok rastlanıo eğer iyi araştırma sonucu alınmıssa,
sanırm senle tam ters kaderi paylaşıorz, benm de erkek ark tekirdağda ben istda, ordan buraya gidip gelmekten yoruldk artk napıcaz bilmiorm(
kızlar bende bu indirim siteleirne merak sarmıştım çok ama artık inandırıcı gelmiyolar bana. Uzun zamandır çok şık baharat takımı almak istiyorum. geçen hafta zannedersem markofonideydi 90 tl den 40 tlye düşmüş baharat takımı çok şık neredeyse alıyordum . sonra dedim ki İzmirdeyim kemeraltındaki züccaciyeleri görmeden karar vermiyeyim. geçen hafta gittim baktım aynı takım 40 tl ididaha ne şık takımlar en fazla 50-60 arası idi. o sitelerde ise fiyatlar çok daha uçuk
Canım ben kısmen sana katılıyorum
ben gezdım gordum begendım bı sıralama yaptım kendıme
ve benmım hep gorduklerım ınternette dah auygun fıyatlara magazalarda en asagı 30-40 tl fark edıyor
korkmaz 4 tencere bır tava 240 tl bı sıtede
kac magaza sorduysam 310 baslayarak soyledıler fıyatları
caydanlıkloar keza oyle
mesela utu alıcaktım hafta sonu 230 tl
suanda promoskopta 140 tl
yanı bılmen gerek gerçekten ındırımmıd egılmı begenıpte aldıgımız olur senın yasadıgını bızde yasarız belkı ama olsun ondada canımız sagolsun derız
O kuponu kaçırdığıma çok üzüldüm doğrusu.. Bridal kadeh takımını istiyorudm çünkü ben.. O da çok pahalı
haha :) ahh cnaım benim 2,5 senedir aynı çile var bendedeNerde oturuo erkek arkadaşn tekirdağ merkezdemi ilçelerinin birindemi
kesinlikle tatlım.. tek amaç göz boyamak.. baharat takımım biraz önce elime ulaştı.. aynı takımlar şuan limangoda.. benim aldığımdan daha pahalı üstelik.. indirim kuponum vardı bende tuzluk&biberliğimi aldım aynı takımın.. anneme o kadar hak vermeye başladım ki.. çok kızıyor bana netten görmeden alıyorsun diye.. çok ama çok haklı.. yaza doğru taçın fabrika satış mağazasına gidicez.. çok uygunmuş orası.. fırsatınız varsa yakınsanız sizde gidin kızlar.. lüleburgaz yolu üzerinde
@yenidendoğdum
cnm bu arada actifryn hayırlı olsn:) nerden ve ne kdra aldn söyler misn?
bu family boyu mu bide, küçüklerin siyahı oluo mu?
Canım benim bahsettiğim siteler markafoni , limango vb yerler...
Bende actfry ımı netten gg den aldım hatta.. Burda 1 lt lik olanı 400 ken ben 1,2 lt yi 370 tl ye aldım.. hemde 12 ay taksitle
nette alışveriş sitelerinin çoğunda süper indirimlere rastlamak mümkün.. kastım abonesi olduklarımız.. bende ciddi şekilde alışverişler yapıyorum çünkü oralardan..
yaptıkları indirimlerin hakkını yemiyorum asla.. çünkü gerçekten süper indirimlerde oluyor.. ama çoğunda kazıklanıyoruz
kısacası araştırma yapmadan alışveriş yapmamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?