Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar şu tefal actifry den iki üç model var aralarında nasıl bir fark var anlıyamadım bir türlü ben hem yemek yapmak hemde kızartma yapmak istiyorum fikriniz nedir ?? birde tefalin kendi yerinden mi alayım yoksa internetten mi sizce??

sorma cnm yaa çok zor oluo ayrı sehir:/
çorluda ergene vadisinin orda bilmem bilirmisin merkezde yani:s
sen nerdesn?

Anemm bende çorludayım kız
ergene vadisini biliyorum tatlım ordfamı oturuyo yoksa emlak konutlarında falan mı
Buraya gelinmi gelicen sendee
Sen nerde oturuon tatlım istanbulda hadi birde o tarafı tutturalım

inşallah canım yaa.. tabi birde %50 indirim fırsatıyla yakalamak önemli ikisi birlikte daha çok işimi görücekler çünküü

Anemm bende çorludayım kız
ergene vadisini biliyorum tatlım ordfamı oturuyo yoksa emlak konutlarında falan mı
Buraya gelinmi gelicen sendee
Sen nerde oturuon tatlım istanbulda hadi birde o tarafı tutturalım

cnm hiç öenmli deil nerde olduğmuz birlkte olalımda başka bişi istemiorm, doğdupumdan beri istdaym ama onun için bırakabilirm buraları, avcılardaym bende
ergene vadisinin ordaki doruk evlerde oturuo

cnm hiç öenmli deil nerde olduğmuz birlkte olalımda başka bişi istemiorm, doğdupumdan beri istdaym ama onun için bırakabilirm buraları, avcılardaym bende
ergene vadisinin ordaki doruk evlerde oturuo

tabiki tatlım ağız tadı huzuru yerinde olsun insanın
biliyorum canım orayı daha yapılırken gezmiştim o tarafı..
Allah mutluluğunuzu bozmasın tatlım.. BU pazar bende istanbula gidiyorum sıra bende

tabiki tatlım ağız tadı huzuru yerinde olsun insanın
biliyorum canım orayı daha yapılırken gezmiştim o tarafı..
Allah mutluluğunuzu bozmasın tatlım.. BU pazar bende istanbula gidiyorum sıra bende

Pamuk prenses aldigin bernardo bardaklarini gördüm de ne kadara aldin diye sormak istedim. Güle güle kullan.

sar-ev nevresim takımı alan varmı ?

Schafer tencere takımı hakkında bilgisi oaln varmı ?

Pamuk prenses aldigin bernardo bardaklarini gördüm de ne kadara aldin diye sormak istedim. Güle güle kullan.

Canım kadeh takımının 6 tanesi 149 tl
Su bardaklarının 6 tanesi 94 tl

Ben 12 li takım yaptım yılbaşına özel 2. ürüne %50 indirim var

kadeh takımı : 149 + 74,5 = 223,5 tl
su bardağı : 94 + 47 = 141 tl

yani toplamda 364,5 tl yapıyor canım...

Grupanyadan 200 tl lik fırsat kuponu nu 96 tl ye almıştım ben canım..

364,5 - 200 (fırsat indirimi) = 164,5 tl yapıyor.. + 96 = 260,5 tl ye mal etmiş oldum tatlım tamamını..

Canım bende cok begendım bardaklarını gule gule kullanın ınsallah
shafer eskisi kdr iyi deil diolar ama bilmiorm inanki nasıldır hiç almadm

nilcim günaydın nasılsın ?
Bende iyi şeyler duymuyorum ama sanırım bunları netten almamam gerek
sar-evı gormustum daha ocneden magazalardan sımdı sıpariş verdım nevresım takımı evım.netten trenyoldada 150 gelıyordu 142.5 maal ettım
uyku setı gereklımı ?= uzerıne nevresım gecıreceksem neden uyku setı alayımkı dıyorum sız ne dıyorsunuz ?
sızın nevresımlerınız ne marka ve mısafır ıcın var bende ama kendımıze kac adet almalıyız ?

iyiyim tatlm sen nasılsın bakalm, ben de sararshoptan aldm nevresimimi bi kaç tande nevresimdünyasından aldm hiç sorun yaşamdm ürünlerimde çok güzel kutularnda geldi, ben bi tane sarevden bi tane linensten 1 tane taçtan 2 tane minimalden bide english homedan aldm bunların 3 ü saten 3 normal görebilirisn resmleri var topiğimde
ben uyku seti almayı düşünmüorm aynen senin dediğin gibi zaten nevresmlerim yeterli su an için 2 tane de pike alırım biri şık biri normal günldelk yeter bence,bu arada bende 144e almıstm 6 ay fln oluo

sararshop'ta dahamı uygun dıye dusundum yorumun en basında neysekı zarar etmemısım
bende bı tane tactan almayı dusunuyorum belkı bıtanede ozdılek alırım yada englısh home ama 6 tane alamam malesef yetmezse evlendıkten sonra alırım artık hemen bakayım resımlerıne
uyku setını dusundumde yanı dedım gıbı nevresım gecırıcem zaten gozukmucek desenı ee normal yorganlar agır gelıyor baan o yzuden ayrı yorgan alsam bugun trendyolda 50-60 tl ıdı zaten nevresımlencek dıye dusundum ama baska acıklaması olan varsa dusunmek ısterım yıne ustune

güle güle kullan cnm benmkinin aynısı:)) anneler gününde 150ye almıstm bende, çok beğeniceksn emin ol süper bişi bu blendır:)

Canım burdan cvp yazıyorum diğer tarafta yasak
Dün marmara forumda braun mağazası vardı..
İndirimli fiyatı 190 tl dediler..
Aynı şekilde yine şuan adını hatırlamadığım büyük bi mağaza vardı ordada bu civardaydı fiyatı..
İyiki almışım bu kuponları keşke biraz daha alsaydım
600 w olması çok iyi zaten tastlım..
İnşallah ağız tadıyla kullanmak nasip olur

evt cnm ürünler sorunsuz gelirse bencede çok iyi yaptk bu çekleri almakla benmde 2 tane 50 2 tane 25lk var daha alıcaklarım belli ama ilk siparişimn bugün gelmesi lazm bekliorm sabırsızlıkla

benimde 1 tane 50 lik kaldı
3 tande 25 lik var tatlım
sen ne aldın tatlım

ben minimalden nevresm aldm cnm kareli olan satenler varya onlardan, diğerleriyle de braunun katı meyve sıkacağını ve tost mak yada saç kurutma mak istiorm bakalm:)
25lkleri kullanıcak bişi bulamadm henüz ama tefalden sarımsak eziciyle hazneli rendeden alabilirm yada beklerm daha güzel bişiler koyarlarsa onda harcarm
Eki Görüntüle 314192
Eki Görüntüle 314193

Son düzenleme:

Canım benden sana tavsiye ürünleri almadan önce diğer sitelerdende fiyatlarına bak..
mesela bu tost makinesi deveyükünde 66 tl miş..
yani çekini kullansan bile bu fiyattan daha pahalıya geliyor
Bende tost makinesi-saç kurutma makinesi-şarjlı süpürge diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…