cnm zaten hepsini araştırıorm da alıorm diğer sitelerde mrk etm çekmle 45 tlye gelio kargo dahil arada baya fark var yaniCanım benden sana tavsiye ürünleri almadan önce diğer sitelerdende fiyatlarına bak..
mesela bu tost makinesi deveyükünde 66 tl miş..
yani çekini kullansan bile bu fiyattan daha pahalıya geliyor
Bende tost makinesi-saç kurutma makinesi-şarjlı süpürge diye düşünüyorum..
Canım kadeh takımının 6 tanesi 149 tl
Su bardaklarının 6 tanesi 94 tl
Ben 12 li takım yaptım yılbaşına özel 2. ürüne %50 indirim var
kadeh takımı : 149 + 74,5 = 223,5 tl
su bardağı : 94 + 47 = 141 tl
yani toplamda 364,5 tl yapıyor canım...
Grupanyadan 200 tl lik fırsat kuponu nu 96 tl ye almıştım ben canım..
364,5 - 200 (fırsat indirimi) = 164,5 tl yapıyor.. + 96 = 260,5 tl ye mal etmiş oldum tatlım tamamını..
Bim 30 aralık'taki güral porselen takımını almayı düşünen var mı?
sar-ev nevresim takımı alan varmı ?
Schafer tencere takımı hakkında bilgisi oaln varmı ?
sarev nevresim çeyizime bende aldım birtane LAVINIA RANFORCE NEVRESİM TAKIMI ÇİFT KİŞİLİK 2 YASTIK V1
şuanda %25 indirim var 99 tlydi normal fiyatı 74 tlye aldım birde outlet olarak anneme aldım 59 tllik çok küçük biryerinde boya lekesi vardı ama belli bile olmuyor kız göstermese göremiyeceğim hemde aynı seri kalitesi felan aynıydı
schafer hakkında pek bilgim yok ama duyduğuma göre kalitesi eskiye nazaran iyi değil diyorlar benim tercihim schaferdan olmıyacak
nasıl canım o fıyata aldın
Dediği saten değil canım ranforce nevresim.
Bu arada evimister çoğu ürünü satıştan kaldırmış.Nil'in almak istediği benim de almayı düşündüğüm tefal tencere setini kaldırmışlar mesela(( Hatta tüm tefal ürünlerini.Bu nasıl iş hem mart ayına kadar kullanılabilir diyorsun hem de ürünleri yavaş yavaş kaldırıyorsun.Resmen oyun oynuyorlar
ındırım ceklerıyle alakalı oldugunumu dusunuyosun canım ?
Bende dunoradan nevresım aldım kendıme nılın tavsıyesı ıle
sar-evın ranforce nevresımlerıde ıyıdır degılmı bır tane daha saten bırde daha ranforce almayı dusunebılırım sar-evden
Kesinlikle onlardan dolayı kaldırdılar.
Ben Sarev in bir tane pamuk satenini aldım bir de battaniyesini.Ranforcelerinin nasıl olduğunu bilmiyorum canım.Pamuk satenler için bile olumsuz yorum yazanlar var.Deneyip göreceğiz artık.Güle güle kullan canım.
sende canım senın ceyız bayagı tamamlanmıstır .. bende battanıye alıcam banada nıl mınk onderdı kalın kadıfe dıgerlerınden evden var annem almıs daha oncelerden gerçı benımkıde cok kalına gelemem ben dıyor ama henuz karar vermedım battanıyelerı cok hos ama netten gordugum kadarıyla sankı koltukta uyuklarken ortunmek ıcın yanı sen ne dıyorsun gormeden alıcam sonucta ?
buarada baska saten nevresım ıcın ne onerırsın ? tac , engilis home yataş ?
hah bırde bernardo indirim çekleri varmı piyasada masa örtüsü alacamyaktınız beni bende özendim
Yok canım ben daha bir kaç parça bir şey aldım tamamlamak ne kelime :) Acelem yok şu anda nişanlı ya da sözlü de değilim.Hoşuma giden indirimli kampanyalı şeyleri alıyorum.Benim aldığım battaniye de ince ama hoşuma gitti aldım.Nevresim felan da Taç ın herkes iyi diyor.Taç ta beğendiğin varsa al canım
senın bı ara sarı kız profil resmindi değilmikarıstırmıyorum heryerde senı goruyodum bı ara
suanda kendımı goruyorum cevap yazanlarda
suanda begendıgım nevresım yok pusuya yattım beklıyorum zaten daha 27 gun oldu baslıyalı ceyız alısverısıne 800 tl harcamısımonumuzdekı aydanda 500 tl gıttı neysekı gun fılan alıcam 1300 lıralık bı alısverıs yaparsam daha mart basına epey epey hafıflemıs olucam
Yok canım sarı kız yoktu bir ara asker kıyafetli kız vardı :) Benim aldığım saten nevresimimle battaniyem bunlar.
Eki Görüntüle 315186 Eki Görüntüle 315187
Aaa nasil bir takim bu? Fiyati nedir?
22 parça kahvaltı takımı.39,90 tl .ama içinde neler var pek göremedim ekrandan:) bilgisi olan varsa yorum yaparsa iyi olur dedim ama sanırım alamayacm.hiç param yok
Yok canım sarı kız yoktu bir ara asker kıyafetli kız vardı :) Benim aldığım saten nevresimimle battaniyem bunlar.
Eki Görüntüle 315186 Eki Görüntüle 315187
canım battaniye eline geçtimi bende o battaniyeyi kısmetse alcam henüz sarev mağazasına gidip ürüne bakmadım ama en beğendiğim bu battaniye şu sıralar güle güle kullan
teşekkür ederim canım:) 6 tabak ve kaseyi bilmiyordum:)Bahsettiği kahvaltı takımı bu arkadaşlar.
Eki Görüntüle 315210
Porselen Kahvaltı Seti 22 Parça
6 adet ~20 cm tabak, 6 adet çay fincanı,6 adet çay fincan tabağı,
2 adet ~14 cm kayık tabak, 2 adet ~8 cm joker kase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?