Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

su an stokları tükenmiş ama tekrar ürünler olucak kızlar mrk etmeyn, tencereler de gelnce mazi boyu satılıo ben midi boyunu istiorm cnm büyük kalıo maxi olanlar tefalin kendi mağazasında 120ye kdr düşerse ilerde ordan alıcam

ben azönce baktım grupanyada çekler hala devam ediyordu.

Yok canım stok tükendiğinden olamaz bütün tefal ürünlerini kaldırdılar.Neyse önemli değil zaten hem bende küçük boyunu istiyordum günlük olarak kullanmak için.Ya da başka bir markanın alırım bilmiyorum

kızlar trend yolda suena casa adlı bı kampanya var onun ıcınde metal krom baharatk kavanozları var 3 adet 19 tl seker kahve tuz ıcın ıstıyorum bı bakabılırmısınız sıze zahmet cokmınıs mınıs bıseymı acaba ?

140 tl alacagım var bernardodan ya su masa ortusunden alayım dıyorum cekıde alıp yada ıstanbul serısı pasta tkaımı off kredı karıtnın lımıtı 2500 lımıt bıttı uyarısı gelırse bayılırım

.
ben azönce baktım grupanyada çekler hala devam ediyordu.

aldımmm aldımm
istanbul serısı pasta takımı alıcam 99.5
kurabıyelıgını alıcam 59.5/ 29.5 gelecek toplam yuvarlak 130 yapıcak
fincan takımınıda alıcam 59.5 / birde kavanoz alıcam 3 adet kahve tuz seker ıcın 59.5/29.5 gelecek 90 dıyorum yuvarlak yıne 220 eder /100 tl düşecek 120 tl zaten 140 içerde var 20 tl'yede bişey alırım artık

Kahvaltı takımlarındaki pasta tabağı ne işe yarar? Çok gereksiz bence servis tabağı yeterli ama bi fikir almak istedim. Kendim takım yapıcam o yüzden sadece servis tabağı almayı düşünüyorum sizcede mantıklı mı?

Seni bilmiyorum ama biz evde de kahvaltı da herkesin önüne tabak koyarız cnm.Yemek istediklerini önüne alsın diye.Ya da ne bileyim bir omlet vb bir şey yaptığında direk tabaklara servis ederiz.O nedenle de ben çok gerekli olduğunu düşünüyorum.Pasta tabağı dediğin zaten düz tabak oluyor.Servis tabağı dediğin nedir peki?

Son düzenleme:

servis tabağı büyük pasta tabağı küçük

bu şekilde 2 tabağa gerek yok bence büyük olanı yeterli değilmidir?

Son düzenleme:
ortaya koyulcak tabaklar yetmeye bılır sahsen benım tkaımdada var domates salatalık ,salam koyabılırım onlara

servis tabağı büyük pasta tabağı küçük
Eki Görüntüle 315857

bu şekilde 2 tabağa gerek yok bence büyük olanı yeterli değilmidir?

Tamam da canım bu yemek takımı.Sen kahvaltı takımı demişsin ve kahvaltı takımında zaten büyük tabak olmuyor ki sadece pasta tabağı oluyor.Yemek takımlarında da servis tabağı yemek için kullanılır pasta tabağı da pasta,tatlı vb gibi şeyler için

Canım pasta tabağıda oluyor.. Misal benim aldığım kahvaltı takımı içindekiler ;

Karaca Kahvaltı Setleri
6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Pasta Tabağı
6 Adet Yumurtalık
1 Adet Demlik (Kapaklı)
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Çay fincanı Tabağı
6 Adet Porselen Çay Kaşığı
1 Adet Sütlük
1 Adet Şekerlik (Kapaklı)
1 Adet Peçetelik
1 Adet Tuzluk
1 Adet Biberlik

6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Çay Fincanı ve Tabağı
6 Adet Kayık
6 Adet Yumurtalık
Çaydanlık
Şekerlik
Tuzluk
Biberlik
bende zaten yok havamı yesinler

ben hiç dikkat etmemiştim kızlar içinde neler var diye siz söyleyince baktım ciddien gereksiz olmuş pasta tabağı
geçen günde biri benim çatal bıçaktan almış 24 kişiliti ben iki set aldım dedi.. koşa koşa gittim takıma baktım benimkidemi yoksa 6 kişilikti diyee
görünce içim rahatladı

ya ben düşündükçe fikir değiştiriyorum pasta tabakları peynirdi salamdı sosisti onları koymak içinmi acaba çünkü kahvaltıda 2 tabak kullanmak garip gerçekten kafamı karıştırıyoum iyice

buarada 24 kişilik çatal bıçak biraz fazla değilmi bi takımı günlükmü kullanıcak acaba

Son düzenleme:

24 parça demek istemiş heralde arkadaş :) peynir felan koymak için ortada küçük tabaklar olmuyor mu?Pasta tabakları onları koymak için değil ki :S

yok canım onun aldığı 6 kişilik olanındanmış o yüzden iki set almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…