Dediği saten değil canım ranforce nevresim.
Bu arada evimister çoğu ürünü satıştan kaldırmış.Nil'in almak istediği benim de almayı düşündüğüm tefal tencere setini kaldırmışlar mesela(( Hatta tüm tefal ürünlerini.Bu nasıl iş hem mart ayına kadar kullanılabilir diyorsun hem de ürünleri yavaş yavaş kaldırıyorsun.Resmen oyun oynuyorlar
sende canım senın ceyız bayagı tamamlanmıstır .. bende battanıye alıcam banada nıl mınk onderdı kalın kadıfe dıgerlerınden evden var annem almıs daha oncelerden gerçı benımkıde cok kalına gelemem ben dıyor ama henuz karar vermedım battanıyelerı cok hos ama netten gordugum kadarıyla sankı koltukta uyuklarken ortunmek ıcın yanı sen ne dıyorsun gormeden alıcam sonucta ?
buarada baska saten nevresım ıcın ne onerırsın ? tac , engilis home yataş ?
hah bırde bernardo indirim çekleri varmı piyasada masa örtüsü alacamyaktınız beni bende özendim
su an stokları tükenmiş ama tekrar ürünler olucak kızlar mrk etmeyn, tencereler de gelnce mazi boyu satılıo ben midi boyunu istiorm cnm büyük kalıo maxi olanlar tefalin kendi mağazasında 120ye kdr düşerse ilerde ordan alıcam
ben azönce baktım grupanyada çekler hala devam ediyordu.
ben azönce baktım grupanyada çekler hala devam ediyordu.
Kahvaltı takımlarındaki pasta tabağı ne işe yarar? Çok gereksiz bence servis tabağı yeterli ama bi fikir almak istedim. Kendim takım yapıcam o yüzden sadece servis tabağı almayı düşünüyorum sizcede mantıklı mı?
Seni bilmiyorum ama biz evde de kahvaltı da herkesin önüne tabak koyarız cnm.Yemek istediklerini önüne alsın diye.Ya da ne bileyim bir omlet vb bir şey yaptığında direk tabaklara servis ederiz.O nedenle de ben çok gerekli olduğunu düşünüyorum
servis tabağı büyük pasta tabağı küçük
Eki Görüntüle 315857
bu şekilde 2 tabağa gerek yok bence büyük olanı yeterli değilmidir?
Tamam da canım bu yemek takımı.Sen kahvaltı takımı demişsin ve kahvaltı takımında zaten büyük tabak olmuyor ki sadece pasta tabağı oluyor.Yemek takımlarında da servis tabağı yemek için kullanılır pasta tabağı da pasta,tatlı vb gibi şeyler için
6 Adet Servis TabağıCanım pasta tabağıda oluyor.. Misal benim aldığım kahvaltı takımı içindekiler ;
Karaca Kahvaltı Setleri
6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Pasta Tabağı
6 Adet Yumurtalık
1 Adet Demlik (Kapaklı)
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Çay fincanı Tabağı
6 Adet Porselen Çay Kaşığı
1 Adet Sütlük
1 Adet Şekerlik (Kapaklı)
1 Adet Peçetelik
1 Adet Tuzluk
1 Adet Biberlik
6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Çay Fincanı ve Tabağı
6 Adet Kayık
6 Adet Yumurtalık
Çaydanlık
Şekerlik
Tuzluk
Biberlik
bende zaten yok havamı yesinler
Canım pasta tabağıda oluyor.. Misal benim aldığım kahvaltı takımı içindekiler ;
Karaca Kahvaltı Setleri
6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Pasta Tabağı
6 Adet Yumurtalık
1 Adet Demlik (Kapaklı)
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Çay fincanı Tabağı
6 Adet Porselen Çay Kaşığı
1 Adet Sütlük
1 Adet Şekerlik (Kapaklı)
1 Adet Peçetelik
1 Adet Tuzluk
1 Adet Biberlik
ben hiç dikkat etmemiştim kızlar içinde neler var diye siz söyleyince baktımciddien gereksiz olmuş pasta tabağı
geçen günde biri benim çatal bıçaktan almış 24 kişiliti ben iki set aldım dedi.. koşa koşa gittim takıma baktım benimkidemi yoksa 6 kişilikti diyee
görünce içim rahatladı
ya ben düşündükçe fikir değiştiriyorumpasta tabakları peynirdi salamdı sosisti onları koymak içinmi acaba çünkü kahvaltıda 2 tabak kullanmak garip gerçekten kafamı karıştırıyoum iyice
buarada 24 kişilik çatal bıçak biraz fazla değilmi bi takımı günlükmü kullanıcak acaba
ya ben düşündükçe fikir değiştiriyorumpasta tabakları peynirdi salamdı sosisti onları koymak içinmi acaba çünkü kahvaltıda 2 tabak kullanmak garip gerçekten kafamı karıştırıyoum iyice
buarada 24 kişilik çatal bıçak biraz fazla değilmi bi takımı günlükmü kullanıcak acaba
24 parça demek istemiş heralde arkadaş :) peynir felan koymak için ortada küçük tabaklar olmuyor mu?Pasta tabakları onları koymak için değil ki :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?