- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
kızlaar adını bilmiyorum ama fırsat sitelerinde görmştüm sanırım kahvaltı bıçağı yada tereyağ bıçağı diye geçiyor.
Eki Görüntüle 317761
bunlar gibi, şirin bir adamın,ayıcığın vs üstüne saplanmış şekildeydi.
anlatabildim mi:26::26: görürseniz haber verin noooluurr!
cnm benim bildiğim bu tarif ettiklerin çocuklar için olan bıçaklardan..
bunlar bi çok yerde var tatlım en azından bulunduğum şehirdeki ıvır zıvır mağazalarının hepsinde
Polo ranforce nevresim takımı alan ya da nasıl oldugu hakkında bilgisi olan var mı kızlar?Çift kişilik yorgan hediye ediyor.Bende bu modeli beğendim sizce nasıl?
Eki Görüntüle 319448
Hediyesi de bu
Eki Görüntüle 319449
Canım ben de aldım Polodan gayet güzel ama tabi pamuk satenler gibi değil günlük kullanım için çok güzeller. Aslında tek kişilik misafir için almadıysan bu yönde de kullanabilirsin tercihini. Evtekstilibuldan aldım ben de yorgan hediyeli
Senin dediğin sitede tek kişiliği bile 108 tl canım.Onu alacagıma çift kişilik alırım çünkü benim alacağım yerde çift kişilği bile 100 tl.Dahalık karar veremedim :S
Arkadaşlar Tantitoni de indirim var.Sizce bunları almalı mıyım?Hangisini almam daha mantıklı?
Eki Görüntüle 321339 Eki Görüntüle 321340
Çöp kutulu olan 146 diğeri 136 tl.
Bir de benim hisardan aldığım üçlü saklama kabım var
O da bu
Eki Görüntüle 321342
Fikir bekliyorum.
ben çöp kutulu olanı daha çok beğenbdim canım ya zaten kavonozlarında varmış
Evet canım kavanozlarım da var ama onlar hisarın.Bende böyle her şey aynı olsun hastalığı var :S Aslında çöp kutulu olanın ekmek sepeti felan daha güzel.Ama 150 tl verilir mi ki :S
Canım bence çok iyi indirim normalde sadece çöp kutusu 150 TL ben de almıştım Brabantialardan bi çöp kutum yok ondan da alacağım indirime girince 12 LT olandan.
Evet canım kavanozlarım da var ama onlar hisarın.Bende böyle her şey aynı olsun hastalığı var :S Aslında çöp kutulu olanın ekmek sepeti felan daha güzel.Ama 150 tl verilir mi ki :S
canım illaki barbantia olucak diyorsan sen bilirsin ben olsam vermezdim açıkcası o kadar para
Eki Görüntüle 323356
Moneta Ceramica Quick Kit 5'li Set hakkında bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?