Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlaar adını bilmiyorum ama fırsat sitelerinde görmştüm sanırım kahvaltı bıçağı yada tereyağ bıçağı diye geçiyor.

bunlar gibi, şirin bir adamın,ayıcığın vs üstüne saplanmış şekildeydi.
anlatabildim mi:26::26: görürseniz haber verin noooluurr!

cnm benim bildiğim bu tarif ettiklerin çocuklar için olan bıçaklardan..
bunlar bi çok yerde var tatlım en azından bulunduğum şehirdeki ıvır zıvır mağazalarının hepsinde

Polo ranforce nevresim takımı alan ya da nasıl oldugu hakkında bilgisi olan var mı kızlar?Çift kişilik yorgan hediye ediyor.Bende bu modeli beğendim sizce nasıl?

Hediyesi de bu

Son düzenleme:

Canım ben de aldım Polodan gayet güzel ama tabi pamuk satenler gibi değil günlük kullanım için çok güzeller. Aslında tek kişilik misafir için almadıysan bu yönde de kullanabilirsin tercihini. Evtekstilibuldan aldım ben de yorgan hediyeli

Senin dediğin sitede tek kişiliği bile 108 tl canım.Onu alacagıma çift kişilik alırım çünkü benim alacağım yerde çift kişilği bile 100 tl.Dahalık karar veremedim :S

Senin dediğin sitede tek kişiliği bile 108 tl canım.Onu alacagıma çift kişilik alırım çünkü benim alacağım yerde çift kişilği bile 100 tl.Dahalık karar veremedim :S

acıkcası bende düşündüm dün arastırdım epey üstelik
ama o sitede begendıgım modeli yanı nevresimde begendıgım model olmadı
o yuzden bır yorgan ıcınde nevresım begenmedıgım almım deıdm
morhıpoda nevreısm var cokta ucuz bırde kırmızılısı var cokta begendım ancak markası magic box güvenemedim
birde kanuni'nin nevresimini yapmışlar onnda fiyatı cok uygun gördünüzmü?

buarada su sayfa basındakı tereyag bıcaklarından bende arıyorum gecenlerde evım.nette vardı ancak ıstedıgım renkte degıldı ve esse'Dede var bunlardan

Arkadaşlar Tantitoni de indirim var.Sizce bunları almalı mıyım?Hangisini almam daha mantıklı?

Çöp kutulu olan 146 diğeri 136 tl.
Bir de benim hisardan aldığım üçlü saklama kabım var
O da bu

Fikir bekliyorum.

Son düzenleme:
brabantia kullanan var mı? bende merak ettim bu kampanya iyi bir kampanya mı sizce kızlar??? normalde fiyat aralığı nasıl?

Canım bence çöp kutuluyu al zaten bu kavanozlar da zaman zaman indirime giriyor markafonide çok istersen daha sonra da alabilirsin :)

ben çöp kutulu olanı daha çok beğenbdim canım ya zaten kavonozlarında varmış

Evet canım kavanozlarım da var ama onlar hisarın.Bende böyle her şey aynı olsun hastalığı var :S Aslında çöp kutulu olanın ekmek sepeti felan daha güzel.Ama 150 tl verilir mi ki :S

Evet canım kavanozlarım da var ama onlar hisarın.Bende böyle her şey aynı olsun hastalığı var :S Aslında çöp kutulu olanın ekmek sepeti felan daha güzel.Ama 150 tl verilir mi ki :S

Canım bence çok iyi indirim normalde sadece çöp kutusu 150 TL ben de almıştım Brabantialardan bi çöp kutum yok ondan da alacağım indirime girince 12 LT olandan.

Canım bence çok iyi indirim normalde sadece çöp kutusu 150 TL ben de almıştım Brabantialardan bi çöp kutum yok ondan da alacağım indirime girince 12 LT olandan.

Canım bir de ekmeklikle baharatlığın rengi aynı mı?Sanki resimde biraz farklı gibi.Çöp kutusunun da kaç lt olduğu yazmıyor

canım illaki barbantia olucak diyorsan sen bilirsin ben olsam vermezdim açıkcası o kadar para

Yok canım öyle bir iddiam yok kesinlikle.Hatta bir mağazada gördüm hepsi çizilmişti çok kötü gözüküyorlardı.En ufak çizik bile mafediyor.O nedenle biraz kararsızım :S

Kızlar bunu kullanan ya da alan var mı?Videosundan çok işe yarayacak bir şeye benziyor ama aldatıcı olmasından şüpheliyim
[video=youtube;VTmC7UQj7_M]http://www.youtube.com/watch?v=VTmC7UQj7_M&feature=player_embedded[/video]

ben bu ekmeklıklerın kullanılabılecegıne ınanmıyorum ya hepsı bır küf pas koku yapıyor , kavanozun varsa zaten çöp kovalıda ıste almalımı bu seti bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…