Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aynısından ikeada var cnm 16 tl gibi bişiydi ama çok kullanıslımıdır bilemiorm yiyecekleri çok biçimisiz doğruomus onun yerine sef bıçaklarıyla daha güzel olur bence, zmandan tasarruf olabilir ama ben slicer almıstm kendime bide her sebze için ayrı alt düşünmüorm açıkcası

cnm çok iyi die biliorm monetayı hep öle okudum ama hiç görmedm yakından, nerden bu ne kdra satılıo bilgilndirsen beni de?

bende moneta hakkında hep olumlu yorumlar okudum hatta seramik tencerelerde monetadan başkasını pek öneren yok. nil gibi bende nerde ve nekadar bilgilerini sabırsızlıkla bekliyorum :)

bende moneta hakkında hep olumlu yorumlar okudum hatta seramik tencerelerde monetadan başkasını pek öneren yok. nil gibi bende nerde ve nekadar bilgilerini sabırsızlıkla bekliyorum :)

Canım o tencere setini sorduysan Evimister sitesinde 149 tl.Ben aldım ama daha gelmedi.
Bir de sizlere danışmak istediğim bir şey var.Ben su ısıtıcısı olarak bunu beğendim ama diğer ürünleri kırmızı almam diye düşünüyorum.Ya da sadece bunun ekmek kızartmasını alsam diğer küçük ev aletlerim gri olsa kötü durur mu?Ama diğer su ısıtıcı modellerindense bu çok güzel.Aslında hepsini aynı marka istiyrdum ama bunu görünce kafam karıştı :S Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
Bu arada aslında ekmek kızartmayı gerekli görmüyordum sadece tost makinesi alacaktım.:44::44:
Sizce bunu aldıktan sonra ekmek kızartmasını da almalı mıyım?
Eki Görüntüle 325246

Eki Görüntüle 325248
Tost makinesi aynı seriden değil gibi renk tonları aynı değil çünkü o nedenle onu alamam :S

Son düzenleme:
vişne cürüğü en alttakı tost makınesı kankırızı canım
ya aslında olabilir benımde aklımdan gectı ama sonrada sıkılırım dıye hepsini gri siyah aldım

vişne cürüğü en alttakı tost makınesı kankırızı canım
ya aslında olabilir benımde aklımdan gectı ama sonrada sıkılırım dıye hepsini gri siyah aldım

Hepsinin kırmızı olması evet sıkıcı olabilir ama ben sadece su ısıtıcısını kırmızı almayı düşünüyorum ve dediğim gri diğer ürünlerle uygun olur mu?

mesela bir kupa takımını kırmızı alıp tezgahına koycaksan benc eolur ben butun esyalarım sıyah grı ama kupalarım baharat takımın kırmızı sıyah mutfagımda sıyah olacak valla ıcınde kalacagına al gıtsın derım

Ceyizz hazirligi dugun dernek kina pöfff
Eylulde dugunum vr ve hicbiseyim yok desem yeridir:)aslinda beyaz esyalarimi bile almistim ama talihsiz bi yanginla herseyim yandi saglik olsun sindi herseyi bastan alicam napalim:)
Bikac ay once morphy richars in ekmek kizartma makinesini ve su isiticisi almistim lacivert renk ama evimiz amerikan mutfak ve salonumu siyah dosemeye karar verince onlari aldigima posman oldum halbuki o rengi bilmak icin ne ugrasmistim sahibindene koydum alicisi cikarsa aldiim fiyata saticam aynisinin siyahini alicam kendimede:)) hepimize kolayy gelsinn:)

ikincisi çok güzell :26: bende istiyorumm

Bende ikinciyi aldım canım ama dün kardesim ilk önce kız kulesi olanı al demişti bunu görünce ben bunu mu alsam dedim o da al bu da güzel dedi.Demin bir arkadasta kız kulesi olanı almıs resmini koymus acaba değiştirsem mi dedim.Trendyoldan dün 4.95 tl ye aldım tv kampanyasından

Son düzenleme:

tv kampanyası nedir kızlarr?

tv kampanyası nedir kızlarr?

Canım Trendyol tv de indirim kodu veriyor bazen,perşembe günü akşam 7 ye kadar o kodu yazan herkese 20 tl indirim yaptı.Benim aldığım tepsi 17.99 dan 4.95 e süzgeçte 19.99 dan 4.95 e geldi.Yani sadece kargo ücretlerini ödedim.

aaa anladım canım. sağol bilgilendirdiğin için. ben de takip ederim :)

aaa anladım canım. sağol bilgilendirdiğin için. ben de takip ederim :)

Kızlar merhaba ,

Bornoz takımında hangi markayı önerirsiniz. Malum eskiden beri Özdilek markası çok iyi derler. Taçı bilmiyorum . Ama şimdilerde Sarev çıkmış Piyasadaki en iyilerden biri diyorlar. Özellikle bambu sarevler çok yumuşak ve hafifmiş. Benim için iyi emici yumuşak olması makul ama kalite açısından fikirlerinizi alabilir miyim.

Canım ben kalite açısından pek bilmiyorum ama okudugum kadarıyla taç markasının havlu ve bornozlarından pek memnun değiller.En basit örneği ben taç bambu havlu aldım gelirken bile sökülmüştü çok narinler ve bir yerinden azıcık çekilse bütün hepsi geliyor.Umarım anlatabilmişimdir.Ben aile bornoz setimi Jua markasından almayı düşünüyorum.Çünkü zayıfım ve bayan için small bedeni ,erkek için de medium bedeni mevcut.Diğerleri benim gibi zayıflara çok büyük olur.Hem bu markanın bayan için olanlarında boylarda kısa.Şu anlık söyleyebileceklerim bu kadar canım :)

Arkadaşlar bu dört setten hangisi güzel sizce . Hepsi korkmazın ürünleri ve 89-101 parça çeşitleri.

Lütfen fikielerinize ihtiyacım var. Eki Görüntüle 332436

4 resim arasından 2. Resim derim benn.. ama 2. resmin kaşık modelini beğenmiyorum ucu biraz sivri geliyor.. Aynı onun modelinde bir ürün daha var adı ringa.. onunda kaşığıda küt gibi.. korkmazstore den mi alacaksınn? Bende düşünüyorum almayı ama karar veremiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…