aynısından ikeada var cnm 16 tl gibi bişiydi ama çok kullanıslımıdır bilemiorm yiyecekleri çok biçimisiz doğruomus onun yerine sef bıçaklarıyla daha güzel olur bence, zmandan tasarruf olabilir ama ben slicer almıstm kendime bide her sebze için ayrı alt düşünmüorm açıkcasıEki Görüntüle 321391
Kızlar bunu kullanan ya da alan var mı?Videosundan çok işe yarayacak bir şeye benziyor ama aldatıcı olmasından şüpheliyim
[video=youtube;VTmC7UQj7_M]http://www.youtube.com/watch?v=VTmC7UQj7_M&feature=player_embedded[/video]
cnm çok iyi die biliorm monetayı hep öle okudum ama hiç görmedm yakından, nerden bu ne kdra satılıo bilgilndirsen beni de?
bende moneta hakkında hep olumlu yorumlar okudum hatta seramik tencerelerde monetadan başkasını pek öneren yok. nil gibi bende nerde ve nekadar bilgilerini sabırsızlıkla bekliyorum :)
vişne cürüğü en alttakı tost makınesı kankırızı canım
ya aslında olabilir benımde aklımdan gectı ama sonrada sıkılırım dıye hepsini gri siyah aldım
Arkadaşlar Tantitoni de indirim var.Sizce bunları almalı mıyım?Hangisini almam daha mantıklı?
Eki Görüntüle 321339 Eki Görüntüle 321340
Çöp kutulu olan 146 diğeri 136 tl.
Bir de benim hisardan aldığım üçlü saklama kabım var
O da bu
Eki Görüntüle 321342
Fikir bekliyorum.
ikincisi çok güzell :26: bende istiyorumm
Bende ikinciyi aldım canım ama dün kardesim ilk önce kız kulesi olanı al demişti bunu görünce ben bunu mu alsam dedim o da al bu da güzel dedi.Demin bir arkadasta kız kulesi olanı almıs resmini koymus acaba değiştirsem mi dedim.Trendyoldan dün 4.95 tl ye aldım tv kampanyasından
tv kampanyası nedir kızlarr?
Canım Trendyol tv de indirim kodu veriyor bazen,perşembe günü akşam 7 ye kadar o kodu yazan herkese 20 tl indirim yaptı.Benim aldığım tepsi 17.99 dan 4.95 e süzgeçte 19.99 dan 4.95 e geldi.Yani sadece kargo ücretlerini ödedim.
Canım Trendyol tv de indirim kodu veriyor bazen,perşembe günü akşam 7 ye kadar o kodu yazan herkese 20 tl indirim yaptı.Benim aldığım tepsi 17.99 dan 4.95 e süzgeçte 19.99 dan 4.95 e geldi.Yani sadece kargo ücretlerini ödedim.
Kızlar merhaba ,
Bornoz takımında hangi markayı önerirsiniz. Malum eskiden beri Özdilek markası çok iyi derler. Taçı bilmiyorum . Ama şimdilerde Sarev çıkmış Piyasadaki en iyilerden biri diyorlar. Özellikle bambu sarevler çok yumuşak ve hafifmiş. Benim için iyi emici yumuşak olması makul ama kalite açısından fikirlerinizi alabilir miyim.
Arkadaşlar bu dört setten hangisi güzel sizce . Hepsi korkmazın ürünleri ve 89-101 parça çeşitleri.
Lütfen fikielerinize ihtiyacım var. Eki Görüntüle 332436
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?