4 resim arasından 2. Resim derim benn.. ama 2. resmin kaşık modelini beğenmiyorum ucu biraz sivri geliyor.. Aynı onun modelinde bir ürün daha var adı ringa.. onunda kaşığıda küt gibi.. korkmazstore den mi alacaksınn? Bende düşünüyorum almayı ama karar veremiyorumm
Canım ben kalite açısından pek bilmiyorum ama okudugum kadarıyla taç markasının havlu ve bornozlarından pek memnun değiller.En basit örneği ben taç bambu havlu aldım gelirken bile sökülmüştü çok narinler ve bir yerinden azıcık çekilse bütün hepsi geliyor.Umarım anlatabilmişimdir.Ben aile bornoz setimi Jua markasından almayı düşünüyorum.Çünkü zayıfım ve bayan için small bedeni ,erkek için de medium bedeni mevcut.Diğerleri benim gibi zayıflara çok büyük olur.Hem bu markanın bayan için olanlarında boylarda kısa.Şu anlık söyleyebileceklerim bu kadar canım :)
Evet canım korkmaz storeden alıcam ama çokta sade birşey olsun istemiyorum biraz gösterişli olsun istiyorum sonuçta misafirtakımı. ora modelide dikkatimi çekti 4. resimdeki. ringa sanırım benim 2. modele (şile) göre daha iyi bide sipring var resmi aşağıda ona ne dersin.
Eki Görüntüle 332520
annem de spring i beğendi ama ben yemek takımımı almadım daha.. :d o yüzden kararsızım ille alıcaksam spring i alırım.. Bakalım kampanya bitmeden karar verebilirim inşallahhh :)) sana da spring i tavsiye ederimm :))
sipring daha gösterişli değilmi zatnen bide çay takımı var 12 kişilik korkmazın onunlada uyumlu :)
Evet gösterişli.. Büyük ihtimalle onu alıcam.. Şubatın 1 ini bekliyorumm :) Sürer mi kampanya o zamana kadar acaba.. Sen hangisine karar verdin canımm ?
kızlar çeyiz işlerinden pek anlamıyorum aslında
ama yavaş yavaş bakınıyorum da fiyatlara,alınacaklara fln
acaba şu linktekiler iyi midir ki?
ucuz mudur pahalı mıdır? açıkçası bana ucuz gibi geldi de daha pahalı bekliyodum :26:
Kampanyalar
Çok büuük ihtimalle sipring bende ona karar veriyorum galiba:) Ben mail atıp sordum bak canım mkorkmazstoreden gelen maili aynen yazıyorum sana;
''Kusura bakmayın şubat başı demek istemiştim. Kış kataloğuna geçileceğinden şu anki plan şubat’ta yeni fiyatlara geçilmesidir. Çok büyük bir artış olmayacak %5-%10 arası bir artış söz konusu ve belirli ürünler için geçerli, tüm ürünler için değil. 1 hafta içinde de sistemde Bonus kartın aktif olmasını bekliyoruz. ''
yalnız sipringi alıyorsak çay setinide alalım derim ben 12 kişilik 150 tl ve ayrıca karacayada baktım bunlara uyan yemek takımı (84 parça fıne bone 8054)ve su bardağı takımı ( 8054 61 parça) var. su bardağı takımında çay bardaklarıda var. İki takımın koduda 8054 canım . onlarada bir bak derim.
süper bi set olabilir :)
hımm sen bayaa araştırmışsınn tatlımm :)) Korkmazın o çay seti çok güzelmişŞansımaa bakalım spring de bi değişiklik olmaz inşallahh :)
Evet canım biraz arastırdım yanı uydurmaya çalışıyorum hepsini. İnsaşşah olmaz zaten olsada korkmazın çeliğinden başka düşünme ben okadar çok yere sordumki bu çeyiz setlerindeki çeliklerden çok memnun değiller özellikle karaca ve bernardonun çelikleri çabuk kararma yapıyormuş. Oyüzden bende uygun takımları birleştirip kendime set yapacağım. Çelikte korkmazdan vazgeçmeyerek :)
Haklısınn :)) Son kararın nedir pekii :)
valla bence çok iyi canm ben karacadan yemek takımı kahvaltı takımı çatal biçak ve kadeh takımına 2.500 gibi bi fiyat verdm gerci hiç pişman degilim :) senin kampamya da tencere takımı ve düdüklü de bu fiyata dahil düşünüyosan eger begendigin model oluşyusa kafanda bence al.
kızlar bernardo çeyiz fuarında 100 tl lik kupon veriyor bilenleriniz vardır
peki bunun bi alt sınırı var mı acaba ?
Var canım 12 kişilik yemek takımı alana 100 tl indirim yapıyor. / kupon denilen o yani
saol canım tşk ederim :)
bernardo şuan trendyolda kırmızı saplı bıçak setine bitiyorum ben
mutfağım için düşündüğüm renkleri taşıyor tam tamına
kırmızı-siyah-beyaz-metalik gri
hepsi birlikte100 tl şuanda yaa ama işsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?