Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet canım korkmaz storeden alıcam ama çokta sade birşey olsun istemiyorum biraz gösterişli olsun istiyorum sonuçta misafirtakımı. ora modelide dikkatimi çekti 4. resimdeki. ringa sanırım benim 2. modele (şile) göre daha iyi bide sipring var resmi aşağıda ona ne dersin.

Anladım vanım Taçı eliyorum ozaman Özdilek ve sarev düşünücem artık JUa yı duymadım hiç oyuzden birşey diyemicem ama umarım iyidir.

YAA arkadaşlar başka fikri olan yokmu Özdilekmi Sarev mı bornozda

arkadaşlar saklama kapları konusunda fikri olan var mı? çeyizlere baktığım çoğunluk tupperware den yana ama çok çeşit var nasıl karar veripde aldınız bir de soft bowl diye bir ürün daha önce kullanan var mı ??

Annem de spring i beğendi ama ben yemek takımımı almadım daha.. o yüzden kararsızım ille alıcaksam spring i alırım.. Bakalım kampanya bitmeden karar verebilirim inşallahhh :)) Sana da spring i tavsiye ederimm :))

sipring daha gösterişli değilmi zatnen bide çay takımı var 12 kişilik korkmazın onunlada uyumlu :)

sipring daha gösterişli değilmi zatnen bide çay takımı var 12 kişilik korkmazın onunlada uyumlu :)

Evet gösterişli.. Büyük ihtimalle onu alıcam.. Şubatın 1 ini bekliyorumm :) Sürer mi kampanya o zamana kadar acaba.. Sen hangisine karar verdin canımm ?

Evet gösterişli.. Büyük ihtimalle onu alıcam.. Şubatın 1 ini bekliyorumm :) Sürer mi kampanya o zamana kadar acaba.. Sen hangisine karar verdin canımm ?

Çok büuük ihtimalle sipring bende ona karar veriyorum galiba:) Ben mail atıp sordum bak canım mkorkmazstoreden gelen maili aynen yazıyorum sana;

''Kusura bakmayın şubat başı demek istemiştim. Kış kataloğuna geçileceğinden şu anki plan şubat’ta yeni fiyatlara geçilmesidir. Çok büyük bir artış olmayacak %5-%10 arası bir artış söz konusu ve belirli ürünler için geçerli, tüm ürünler için değil. 1 hafta içinde de sistemde Bonus kartın aktif olmasını bekliyoruz. ''

yalnız sipringi alıyorsak çay setinide alalım derim ben 12 kişilik 150 tl ve ayrıca karacayada baktım bunlara uyan yemek takımı (84 parça fıne bone 8054)ve su bardağı takımı ( 8054 61 parça) var. su bardağı takımında çay bardaklarıda var. İki takımın koduda 8054 canım . onlarada bir bak derim.

süper bi set olabilir :)

kızlar çeyiz işlerinden pek anlamıyorum aslında
ama yavaş yavaş bakınıyorum da fiyatlara,alınacaklara fln
acaba şu linktekiler iyi midir ki?
ucuz mudur pahalı mıdır? açıkçası bana ucuz gibi geldi de daha pahalı bekliyodum :26:
Kampanyalar

valla bence çok iyi canm ben karacadan yemek takımı kahvaltı takımı çatal biçak ve kadeh takımına 2.500 gibi bi fiyat verdm gerci hiç pişman degilim :) senin kampamya da tencere takımı ve düdüklü de bu fiyata dahil düşünüyosan eger begendigin model oluşyusa kafanda bence al.

hımm sen bayaa araştırmışsınn tatlımm :)) Korkmazın o çay seti çok güzelmiş Şansımaa bakalım spring de bi değişiklik olmaz inşallahh :)

hımm sen bayaa araştırmışsınn tatlımm :)) Korkmazın o çay seti çok güzelmiş Şansımaa bakalım spring de bi değişiklik olmaz inşallahh :)

Evet canım biraz arastırdım yanı uydurmaya çalışıyorum hepsini. İnsaşşah olmaz zaten olsada korkmazın çeliğinden başka düşünme ben okadar çok yere sordumki bu çeyiz setlerindeki çeliklerden çok memnun değiller özellikle karaca ve bernardonun çelikleri çabuk kararma yapıyormuş. Oyüzden bende uygun takımları birleştirip kendime set yapacağım. Çelikte korkmazdan vazgeçmeyerek :)

Haklısınn :)) Son kararın nedir pekii :)

Haklısınn :)) Son kararın nedir pekii :)

Ya sipring çok ağır basıyor çay takımıda öyle onları alıcam ama bak yeni bir konu açtım resimlerde koydum ''çeyiz için hangi takımlar diye '' sende onlara bir bakıp bana fikir verir misin.

ayyy çok teşekkür ederim canım
aslında şuan almayacağım,daha para yok pul yok
sadece bakıyorum da ucuz gibi geldi,bende kötü mü ki acaba oldum sorayım dedim de
çok teşekkürler tekrardan,bi 5-6 ay kadar sonra bende müdavimlerden olucam galiba

Var canım 12 kişilik yemek takımı alana 100 tl indirim yapıyor. / kupon denilen o yani

saol canım tşk ederim :)

bernardo şuan trendyolda kırmızı saplı bıçak setine bitiyorum ben
mutfağım için düşündüğüm renkleri taşıyor tam tamına
kırmızı-siyah-beyaz-metalik gri

hepsi birlikte 100 tl şuanda yaa ama işsizim

Öylemi üzüldüm canım ya ben aldım trendyoldan şu kar desenli khve fincanlarına bitiyordum sonunda alabıldım onları 4 tanede kupasından aldım.

ama sen dert etme bernardonun kendi de indirimler yapıyor dönem dönem onlarda yakalarsın mutlaka

Kızlar bu örgü battaniyelerinden sizce hangisi daha güzel?Birini almayı düşünüyorum.Seçtiklerim bunlar.Beyaz bir mobilya alırım heralde ileride evime :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…