Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ya sipring çok ağır basıyor çay takımıda öyle onları alıcam ama bak yeni bir konu açtım resimlerde koydum ''çeyiz için hangi takımlar diye '' sende onlara bir bakıp bana fikir verir misin.

Canımm aldın mı sen çkbni.. %5 zam yapmışlar D

Hayııııııııııırrrrrrrrrrrr olamazzzzz :) almamıştım canım ya ay sonu ya bütçe yerlerde sürünüyor benim alamadım ama yinede çok zam yapmamışlar böyle bir süre gitse bari ya offfffffffff

Hehe 20 tlcik oynamış.. Oynamasa daha iyidi ama maleseff bende Şubatın 1 ini bekliyorum sipariş içinnn :))

Hehe 20 tlcik oynamış.. Oynamasa daha iyidi ama maleseff bende Şubatın 1 ini bekliyorum sipariş içinnn :))

Ya benim çevremdekilerde beni caydırma polıtıkasına girdiler resmen . neymiş o modele uygun yemek takımı bardak takımı olmazmış çok hareketli ya düz çizgililerle uymaz aynı modellerde tabak olursada çok çıfıtçı çarşısı gibi olurmuş

offf kafamı ütüledi bu kızlar benim yavvvv :)

Hepsinin aynı modelde olduğunu düşünn daha kötü olmaz mı :)) Önemli olann uyumu.. Senin zevkin.. Tercihin.. Benimde karamsar kaldığım tek nokta yemek takımını almamış olmamm.. Ama springi tercih edersemm yemek takımını hangi modelde tercih ederim onu düşünüyorum araştırıyorumm.. Bardak takımı düz olsada uyar :))

Canım kesinlikle kırmızı bence daha çok renk uyumu var daha çok nevresime uydurabilirsin diye düşünüyorum.

İyi günlerde sevgiyle kullanmanı dilerim.

Fikrin için çok teşekkür ederim canım.Kırmızının da çabuk solmasından endişeliyim :S Daha karar veremedim.Fikir olması açısından sizlere soruyorum.İyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederimm

Söylediğimde mantıklı gibi canım . Peki bide şuna baksak nasıl olur hisarın setleri porselenide var içinde ya korkmazdanda vazgeçmek istemiyorum ama hisarda aynı kalıte nasılsa bı karşılastırma yaparmısın sende bak özellikle katologda 6. sayfadaki set bana uygun ve güzel gibi geliyor. bende katoloğun kendisi var ama sana linkini yolluyorum.

Hisar | Online Katalog

Hımm.. Kalite olarak aynı diyorlar zaten.. Hisar biraz daha pahalı.. Setleri açıkca söylemek gerekirse sevmiyorum.. ÇKB sini beğensem porselenini sevmiyorumm.. Herkes set öneriyor ama benim tercihim setten yana değil... Sen genede iyice araştır zevkine kesene göre al ve paylaş

Canım bende bu seti görene kadar senle aynı fikirdeydim. Ayrı ayrı hepsini zevkime göre alayım diyordum ama hisar çatal kaşık bıcakmodelleri daha çok hoşuma gitti ne yalan söylim yemek takımı var bide ilerleyen sayfalarda yıne bu sete dahil edebiliyorsun oda güzel anlican bu hisar benim kafamı karıştırdı. sana tavsiyem sende magazalarına gidip bakman ve mutlaka katolog alman sonradan inceleyince daha mantıklı düşünülebiliyor. Bende bu hafta sonunu bekliyorum ablamlar falan gelecek bize onlara bı danısacağım evliler ve tecrubelıler malum bakalım burdan paylaşmayıda atlamam merak etme :)) ama sende bı annene sor bakalım hısarla ilgili fikirlerini :)

Hisar için olumsuz konuşan yok ki tatlımm.. Benim acelem yok o yüzden indirimlerden alışverişimi yapıyorumm.. Görünce benim olmalı dediğim şeyleri kaçırmıyorumm.. Ufaktan ciddi ciddi çeyiz hazırlıyorumm.. porselen olarak kütahya porselen alıcam büyük ihtimalle günlük yemek takımımı alırken bi ürününe aşık oldumm sekiz yüz tl civarları... çkb desen 400 - 500 tl civarı.. tencere seti 500 - 600 tl civarı.. beğendiğim aklımda olan ürünlerin fiyatları toplam 2 bin tl ki setlerde aynı fiyatta.. Zamanın varsa acele etme derim ben :)) Ama yok uğraşamam almışken bi anda alayım aklımdan çıksın dersen hisarın setlerini al tabikide :)

Canım beğendiğin setlern resimleini paylaşabilir misin?

Canımm ister kii hisarın 89 PRÇ ÇKB SETİ DIAMOND LINE TITANIUM ve Kütahya porselenden bu yemek takımını almakk :)) Çok yakıştırıyorum bu ikisini birbirine.. Her ne kadar kaşığı çok az sivride gelsee çok hoşş.. MAddi açıdan sorunun yoksa çkb için bunu düşün derimm benn :)

OF OF OF EVET ÇOK ŞIKLARMIŞ AMA O ÇATAL KASIK BICAK BENI BITIRIR HAYATIM MÜMKÜN DEĞİL ALAMAM NERDEYSE SET FİYATI:s

kızlar yardımcı olun lütfenn
özdilek nevresim takımı sevgililer gününe özel

resmini ekleyemedim

89 tl fiyatı ???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…