Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar sizce bu set nasıl?Tenceresini zaten beğeniyorum ama çatal bıçak güzel mi bilemedim.Fiyat hakkında da yorumlarınızı bekliyorum

yaa öyle miiii daha da düşer mi acaba fiyatıı şuan sevgililer günü diye pahalı mı satılıyor yoksa??

Yok canım pahalı değil özdileğin takımları normalde yüksek biliyorsunki bn bir süredir nevresim alıyorum ve takipteyim. Şu ana kadar en iyi fiyat bu model için hepsiburadadaki ama ilerleyen günlerde daha uygun olurmu dersen çokta bişey farkedeceğini düşünmüyorum açıkçası beğendiysen kaçırma derim

Eki Görüntüle 336862

Kızlar sizce bu set nasıl?Tenceresini zaten beğeniyorum ama çatal bıçak güzel mi bilemedim.Fiyat hakkında da yorumlarınızı bekliyorum

Bence fiyatı çok iyi, bu tür setlerde birkaç model seçeneği olur bunda yokmu ? Ama tencerenin içinde düdüklü yok tabi onu ayrı almayı düşünüyorsan sorun yok gibi.

Bence fiyatı çok iyi, bu tür setlerde birkaç model seçeneği olur bunda yokmu ? Ama tencerenin içinde düdüklü yok tabi onu ayrı almayı düşünüyorsan sorun yok gibi.

Hayır tek seçenek bu.Sadece rio modeli.Hisarın sitesinde sadece çatak bıçak 1000 tl

Normalde ayrı ayrı fiyatlarına bakarsanız ; Çaydanlık 158 TL , Tencere 669 TL, Çatal Kaşık Tk kaç parça ki?

Son düzenleme:
canım hapsı cok guzel ama sana kucuk bır tavsıyem var emsan ın catal bıcak takımını aldım ben 330 tl ye 12 kısılık bıcaklarının uc kısmı daha sıvrı ve daha kıbar duruyor . fotosunu bulabılırsem koyarım onu da bır dusun ıstersen bu arada celık tencere setını de aker den aldım 600 tl ıdı 36 parça

Birde illede hisar olsub diyorsan sana ve arkadaşlara bir tavsiyem var; hisarın fabrıka satış mağazasına bir uğrayın pesıne buyuk indirimler oluyor

bak bakalım bunları begenıcekmısın ??

Normalde ayrı ayrı fiyatlarına bakarsanız ; Çaydanlık 158 TL , Tencere 669 TL, Çatal Kaşık Tk kaç parça ki?

Çatal bıçak takımı hisarın sitesinde parlak 1320 den 993 e düşmüş,saten de 1450 den 1091 e.Setin fiyatı 990.Düşünün artık :)

hepsiburadadan aldım cnmmmm :):)

3-4 güne elimde olur sanırmmm tşk ederimmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…