Eki Görüntüle 336208 kızlar yardımcı olun lütfenn
özdilek nevresim takımı sevgililer gününe özel
resmini ekleyemedim
89 tl fiyatı ???
Bende çok beğeniyorum canım bu modeli. Ayrıca herpsiburadad 75 tl fiyatı
yaa öyle miiii daha da düşer mi acaba fiyatıı şuan sevgililer günü diye pahalı mı satılıyor yoksa??
Eki Görüntüle 336862
Kızlar sizce bu set nasıl?Tenceresini zaten beğeniyorum ama çatal bıçak güzel mi bilemedim.Fiyat hakkında da yorumlarınızı bekliyorum
Bence fiyatı çok iyi, bu tür setlerde birkaç model seçeneği olur bunda yokmu ? Ama tencerenin içinde düdüklü yok tabi onu ayrı almayı düşünüyorsan sorun yok gibi.
Hayır tek seçenek bu.Sadece rio modeli.Hisarın sitesinde sadece çatak bıçak 1000 tl
canım hapsı cok guzel ama sana kucuk bır tavsıyem var emsan ın catal bıcak takımını aldım ben 330 tl ye 12 kısılık bıcaklarının uc kısmı daha sıvrı ve daha kıbar duruyor . fotosunu bulabılırsem koyarım onu da bır dusun ıstersen bu arada celık tencere setını de aker den aldım 600 tl ıdı 36 parça
Normalde ayrı ayrı fiyatlarına bakarsanız ; Çaydanlık 158 TL , Tencere 669 TL, Çatal Kaşık Tk kaç parça ki?
Tencere takımı olarak böyle bir şeyi kullanamam.Ben sade olsun istiyorum.Çatal bıçak takımı güzel canım ama ben günlük olarakta hisardan aldım.Büyük ihtimalle misafir içinde hisardan alacagım.Günlük için aldıgım model de bu
Eki Görüntüle 336922
Günlük ÇKB güzelmiş.. Güle güle kullann :))
Yok canım pahalı değil özdileğin takımları normalde yüksek biliyorsunki bn bir süredir nevresim alıyorum ve takipteyim. Şu ana kadar en iyi fiyat bu model için hepsiburadadaki ama ilerleyen günlerde daha uygun olurmu dersen çokta bişey farkedeceğini düşünmüyorum açıkçası beğendiysen kaçırma derim
hepsiburadadan aldım cnmmmm :):)
3-4 güne elimde olur sanırmmm tşk ederimmm:)
canım boynerin internet sitesindemi acaba ? göremedim cok beğendim bence kaçırma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?