canım boynerin internet sitesindemi acaba ? göremedim cok beğendim bence kaçırma:)
evet canım sitedeydi onlıne alışverişte ama ıkı günlümüş indirim malesef kacırdım şu an 160 a yükselmiş
bende dün görünce aynı tereddütü yaşamıştım çok beğenip başka birinden fikir almayı düşünmüştüm, sonra beğenmezsem iade ederim deyip aldım şimdi fiyatı biraz yükselmiş evet...
Çok iyi yapmışşın güle güle kullan. Eline ulaşınca yazarsan nasıl olduğunu sevinirim , birdaha düşerse takip ederim bende :)
2 arkadaştan olumsuz yorum aldım tereddüte düştüm iptalmi etsemki :S
Olumsuz derken canım ne dediler Onlar gerçeğini görüp kullanımışlarmı ?????
Yok resmini gösterdim iki arkadaşıma beğenmediler, model olarak yorum yaptılar şimdi tekrar tekrar bakıyorum ben modelini beğendim gerçekten..
Yok resmini gösterdim iki arkadaşıma beğenmediler, model olarak yorum yaptılar şimdi tekrar tekrar bakıyorum ben modelini beğendim gerçekten..
Bencede çok hoş duruyor keşke bende kaçırmadan alsaydım , sen yinede gelmeden karar verme bence pişman olursun sonra gelsin bi bak sende beğenmezsen gönderirsin :)
İçine sinmediysee iptal et gitsin.. :))
Bencede çok hoş duruyor keşke bende kaçırmadan alsaydım , sen yinede gelmeden karar verme bence pişman olursun sonra gelsin bi bak sende beğenmezsen gönderirsin :)
İçine sinmediysee iptal et gitsin.. :))
senin çeyiz topiğinn varmıydı tatlımm
evet bencede bekleyeyim ben beğendim sonuçta :)
vee Senin beğenmenede sevindim zevk meselesi arkadaşlarım beğenmedi ama biz beğendik öyle değilmi :)
ben beğendim aslında sadece olumsuz yorumlar aklımı karıştırdı :/
naber canım :)) Korkmazdan alışveriş yaptın mı? Ben Hisara baktım en son İkisi arasında düşünüyorum Hisarın tencere modelleri çok hoşuma gitti. Çeyiz setleride hoş Porselenlerini beğendim.Havaların düzelmesini ve biraz para biriktirmeyi bejkliyorum ; esenlerde fabrika satış mağazası varmış %10-%20 indirim yapıyorlarmış Bizzat kendim aradım görüştüm oraya gidip fiyatlara ve indirimlere bakacağım :))
yok canım halen araştırma ve ufak alımlar yapıyorum çoğalınca açacağım inşallah :)
Zevkk meselesi tatlım.. Eline geçsinn bi bakk beğenmezsenn iade edersin.. :))
İyidir canımm çeyiz araştırmasınaa devammsende ne var ne yokk neler aldınn bakalım :))
Korkmaza sıra gelmedi.. Acele etmek istemiyorum kii bütçemi zorluyorummTchibo dann 100 tl lik dekoreko dan Leonarte Casa kedili olan ürünlerden 170 tl lik Morhipodan da bi kaç sipariş bittim bennn :)) alamıcam o seti şimdilikk.. :))
Ben İzmir deyim tatlımm var mıdır acaba burda fab. satış mağazası.. Ama sen bi bakk araştır en güzelleri senin olsunn :))
Bende çeyizlerim çoğalsın diye bekliyorumm
teşekkür ederim kızlarr :) bekleyeceğim
bu arada eskiden çeyiz ürünlerine bakan arkadaşlarıma nasıl ilginizi çekiyor hiç işim olmaz derdim ben :)))
(tabi annem elinden geldiğince alıyor bişeyler)
indirim siteleri açıldıktan sonra gezerken dikkatimi çekmeye başladı ve almaya başladım bişeyler
çeyiz mağazalarına gidip bişeyler almışlığım yok henüz bu siteler sayesinde ufaktan kendi zevkime göre alımlar yapmaya başladım işte
diğer taraftan almak yerine para biriktirmeyi dene topluca alırsın diyorlar oda olabilir tabiki
ama ben bu nevresim gibi beğendiğim zmn al gitsin diyorum :)))
Aynennnnn benim gibi düşünüyorsun :)) bende önceden amaaaan çeyiz ne olacakmış derdim ama zamanla almaya başladım ufaktan. Bende senin gibi internetten takip ediyorum hem taksitli hemde kapıya kadar geliyor. Tabi görüpte alınacak ürünleri internetten almmamaya dikkat ediyorum.
Umarım aldıklarını mutluluk ve sevgiyle kullanırsın canım hepimiz için en iyileri olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?