teşekkür ederim kızlarr :) bekleyeceğim
bu arada eskiden çeyiz ürünlerine bakan arkadaşlarıma nasıl ilginizi çekiyor hiç işim olmaz derdim ben :)))
(tabi annem elinden geldiğince alıyor bişeyler)
indirim siteleri açıldıktan sonra gezerken dikkatimi çekmeye başladı ve almaya başladım bişeyler
çeyiz mağazalarına gidip bişeyler almışlığım yok henüz bu siteler sayesinde ufaktan kendi zevkime göre alımlar yapmaya başladım işte
diğer taraftan almak yerine para biriktirmeyi dene topluca alırsın diyorlar oda olabilir tabiki
ama ben bu nevresim gibi beğendiğim zmn al gitsin diyorum :)))
Çok sağol canım seninde inşallah , Araştırma yaparken izmirdedeolup olmadıklarına bakarım senin için:)
Ben bir aydır falan yatak odasına çalışıyorum 3 nevresim aldım SAREV biri pamuk saten
bir pike takımı aldım SAREV
2 YORGAN ALDIM MİKROFİBER
hepsi çift kişilik işte setleri takip ediyorum bakalım yaza kadar alıcam bende Şimdilik çok açılamıyorum okurken öğrenim kredisi almıştım onu geri ödüyorum Mayısta bitecek rahatlicem inşallah :)))
Ben anneme dahi alma derdimmmşimdi niyetim var ya alışverişlerimin hemen hemen hepsi çeyize yönelik oldu.. :))
Ooo..Benim daha bi tane nevresimim var kendi aldığımm.. Annem iki tane almış sandıktaa daha görmedimm :)) Bellona ev tekstil grubunu biliyor musun.. Nasıldır falann?
Sağol can
Bellonayı hiç bilmiyorum nasıldır aslında kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazsalar çok güzel olucak baktımda indirim varmış bu ay :))
Sağol can
Bellonayı hiç bilmiyorum nasıldır aslında kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazsalar çok güzel olucak baktımda indirim varmış bu ay :))
canım ben odama nevresim aldım tasarımını renklerini çok beğendiğim için yumuşacık bi sene oldu ne yıprandı ne soldu sizin beğendikleriniz nasıl olur bilmiyorum ama ben memnunum:)
Evet evet.. Yatak örtüsüde indirimlii.. Şikayetvar a baktım bi tane şikayet gördümm o da nevresimlerin ilk yıkamada renklerin birbirine karıştığı.. bilemedimmm :44:
Öylee bekleyelimm ya da açalım bi topikk soralımm :)) coşar alırsamm gözüm bunlarda.. Sence nasıll??
Eki Görüntüle 339376 Eki Görüntüle 339377
çok güzel seçimler yapmışsın canımbak bunlarda benim dikkatimi çekti seninkilerden güzel olmasınlar :))
Eki Görüntüle 339410 Eki Görüntüle 339411
Benim nevresimler ve pike aşağıda canım bak bakalım beğenecek misin?
Eki Görüntüle 339421 Eki Görüntüle 339422 Eki Görüntüle 339423 Eki Görüntüle 339424
hımm.. güzel görünüyorlar.. amaa en çok en sondaki pikene bayıldımm ne güzell rengarenk görünüyor.. Benim almış olduğum nevresimim de bu.. Bi tanecik
Eki Görüntüle 339426
Bu arada Ev Tekstili ve Mefruşat bölümüne konuyu açtımm inşallah kullananlar artılarını eksilerini bizimle paylaşırlarda aydınlanmış oluruz sende ordan takip edebilirsin canımm)
canım ranforse tek kişilik resmide bu çok kibar duruyor Eki Görüntüle 339523
Teşekkür ederim canım bende çok severek aldım onu…. Seninki de çok hoş ama dert etme yavaş yavaş çoğalıyorlar :))))
ok canım hemen abone olucam konuya :))
HomeBravo.com| Evine Değer Verenlerin Alışveriş Sitesi %37 indirimdeeiyi ki önceden almamışızz bakk )
aaa Evet ya iyiki bak ben buraya üyeyim hafta sonu mail gelmiş sitenin adı değişmiş ya yakında korkmazdan başka ürünlarde satmaya başlayacaklarmış :))
evet bekleyelimm ve görelimmÇeyiz avcıları takiptee
bu ürün hala satışta 162,50 fiyatı
benim siparişim hala tedarik aşamasında :S :S :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?