Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet canım bekliyorum ilk taksitini ödedim taksitler bitmeden elime gelir heralde
bu arada anneme ve ablama gösterdim resmini beğendi onlarda :))

evet canım bekliyorum ilk taksitini ödedim taksitler bitmeden elime gelir heralde
bu arada anneme ve ablama gösterdim resmini beğendi onlarda :))

:)) gelir gelir merak eyleme sen .....

çok sevindim onlarında beğenmesine için rahat olsun sende rahatlayacaksın gelince

duygucum evimister sarev kampanyasından fotolarını şirketteyim die ekleyemiyorum ama model söliyim şu anda bunları beğeniyorum edna modeli kesin alcam arkadaşlarımda hayran kaldı safari ise en başından beri istediğim birşey

Sarev Edna Pamuk Saten Nevresim Takımı- Kırmızı

Sarev Endless Tree Pamuk Saten Nevresim Takımı- Gri Turuncu

Sarev Safari Pamuk Saten Nevresim Takımı

50 tltlik indirimi sormuştum ama nerden aldın hala varmı canım

ayrıca safari ve endless treee grı turuncu benimde favorilerim arasında

canım özele yazmışsın teşekkürler bende bir an heyecanlanmıştım :))

50 tltlik indirimi sormuştum ama nerden aldın hala varmı canım

ayrıca safari ve endless treee grı turuncu benimde favorilerim arasında

canım şehirfırsatından almıştım 3 adet aldım 1 ile bıçak seti aldım korkmazın şimdi ise nevreismleri alıcam seramik tava alcaktım ama onlar beklesin yatak odasını bitireyim diyorum iki tane alırsam 6 adet nevresim takımım olmuş olucak yeter herhalde

Canım edna modeli kırmızıdan çok pembe gibi duruyor.Safari modelini de çarşafı siyah oldugu için eledim.Hem ona bir türlü ısınamadım :S Bende kena olanını begendım en çok.Ama hala daha kesin karar vermiş değilim hangisini alacagıma.
Sen kaç tane alacaksın canım.Kaç tane çekin var bende 1 tane kaldı

Son düzenleme:

Ben şu ana kadar sarevin 3 nevresim takımını aldım 2 adeti renforje 1 adeti pamuk saten oda Wallpaper modeli (bana çok cezbedici geldi )

6 adet olacak demişsin şimdilik yeter gibi diğer ihtiyaçlarına devam et daha sonradan yıne farklı değişik modeller çıkar bütçende uygun olur alırsın ama şimdilik yeter bence.
Bende 5-6 yapıp bırakacağım 1 tanede pikem var belki 1-2 tane daha pike takımı alırım öyle.

Ya bence safari güzel çarşafı siyah olsun neden istemedinki ben bir tane siyah nevresim alıcam mutlaka ama model arıyorum hala İç karartıcı derler ama bence yatak odası için hiçte fena olmaz :))))

Canım ben siyah nevresimi çok seviyorum ama bu modeli begendım mı bilmiyorum.Annemle kardesım hiç begenmedı belkı de onların tesirinde kaldım.Ben daha çok düz nevresimleri seviyorum belki de ondandır.Rosemary modelini almıştım o da resimdekinden daha hoş çiçekleri o derece göze batmıyor.Bilmiyorum bir tane alacagım sence kena nasıl?

Rosemarayı bende istiyordum senden olumlu yanıt gelmesi benisevindirdi:)

Fikrne etki etmek gibi olurmu bilmiyorum ama kena çok soluk bir renk gibi geldi ben canlı rnkleri seviyorum belkide ondandır

Rosemarayı bende istiyordum senden olumlu yanıt gelmesi benisevindirdi:)

Fikrne etki etmek gibi olurmu bilmiyorum ama kena çok soluk bir renk gibi geldi ben canlı rnkleri seviyorum belkide ondandır

Canım canlı renkler iyi hoşta renkleri açık renkler kadar kalıcı olmuyor malesef Akşama evde yine bakıp karar verecegım artık.

aaa kenada çok güzel hattaha Rosemary tam benim tarzım bunlardan ikisinden birinide seçebilirim ayyy Rosemary bittim bitttim

arkadaşlar bernardonun sanırım sadece istanbulda şubeleri var ben ankradayım. ya peki internetten alıverişi oomuyor mu ? fiyatları yazıyo ama sanırım alamıyoruz pek anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…