Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar bernardonun sanırım sadece istanbulda şubeleri var ben ankradayım. ya peki internetten alıverişi oomuyor mu ? fiyatları yazıyo ama sanırım alamıyoruz pek anlayamadım

Canım Ankarada Armada, Ankamall, Carrefour Batıkent, Forum Ankara Outlet, Cepa vs bir sürü yerde var. Ayrıntılı bilgi için Bernardonun kendi sitesinde mağazalarımız kısmından bakabilirsin.

kusura bakmayın ilk defa eklediğim için bi karışıklık olmuş :) 1den fazla yüklemişim ama hepsinden birer tane devam ediyorum....

arkadaşlar bernardonun sanırım sadece istanbulda şubeleri var ben ankradayım. ya peki internetten alıverişi oomuyor mu ? fiyatları yazıyo ama sanırım alamıyoruz pek anlayamadım

bernardo ankaradada var canım

yağmurcum seninde nevresimin çok güzel

kızlar akşam buraya fotoları koyucam bana yardımcı olunda karar vermende lütfen

Canım Ankarada Armada, Ankamall, Carrefour Batıkent, Forum Ankara Outlet, Cepa vs bir sürü yerde var. Ayrıntılı bilgi için Bernardonun kendi sitesinde mağazalarımız kısmından bakabilirsin.

teşekkr ederim canm ya . ama ben internetten baktığımda sadece istanbuldaki şubeleri görmüştüm :) tamam en kısa sürede ankamall e gidiyorum

Hepsi çok hoş görünüyorlar güle güle keyifle kullan canım . Keşke ayrı bir sayfada serseydin çeyizlerini ozaman cvp yazmak daha kolay olurdu :Ç))

nasıl yani ? ayrı sayfa ? ya ne bileyim ilk kez paylaştıım :) bilemediim
bu arada çok teşekkür ederim

nasıl yani ? ayrı sayfa ? ya ne bileyim ilk kez paylaştıım :) bilemediim
bu arada çok teşekkür ederim

:)) rica ederim canım.

bak çeyizimiz için neler aldık bölümüne girdiğinde hemen sol tarafta yeni konu aç var oraya tıklayıp açılan sayfaya ekle hepsini birde isim koy sayfana oldu bitti.

Resimleri aynı buraya eklediğin gibi ekleyeceksin yaparsın güveniyorum sana

heheh :) ama ben burayı sevdim burda kalayım :)))

kızlar evimister sitesi nasıl? alışveriş yapanınız varmı? birde 50 tl indirim kuponu diye okumuştum biyerde biriniz beni aydınlatabilirmi?

kızlar evimister sitesi nasıl? alışveriş yapanınız varmı? birde 50 tl indirim kuponu diye okumuştum biyerde biriniz beni aydınlatabilirmi?

Canım bunu sorduğun iyi oldu ;

Ben geçenlerde Monetanın seramik tencere setini almıştım 2-3 gün sonra kargo geldi bir baktım model görüntü aynı ama marka farklı all flor diye bişey yazıyor hem kutuda hem tencerelerin üzerinde. Ertesin gün gelen adrese geri gönderdim bir kaç gün sonrada para iademi yaptılar. Zaten ürünler evim ister deposunda duruyor diye birşey yok onlar siparişi alıp anlaşmalaı oldukları firmalardan kargolatıyorlarmış.

yani benim başımdan boyle birşey geçti, telefondakı bayanlar bayabir ilgilendi ama yinede bir şey diyemicem sana.

duygucum azönce nevresimlerle ilgli konusmustuk sen de bu konuyu bir ele al istersen . Yani nevresimde farklı bir marka gelme söz konusu olmaz herelde ama ne bilim?

facebook taki Bernardo sayfasında online alışveriş Şubat'ta başlayacak yazmışlardı...

özetle önermiyosun canım değilmi?

YA bana göre şöyle;

Belli başlı şeyler alınabilir ama almadan ön ce arayıp görüşebilirsin mesala ben şu ürünü alacağım ama sorun yaşar mıyım gibilerinden .
mesela sarev pamuk saten nevresimler 120 tl şu anda en ucuz bu sitede ve uzun süredirde bu fiyata başka yerde yok yani u gibi yüksek indirim bulduysan numarasından ara sor derim. yoksa heryerde aynı fiyatlı bir ürün alacaksan bosuna uğraşma derim

YA bana göre şöyle;

Belli başlı şeyler alınabilir ama almadan ön ce arayıp görüşebilirsin mesala ben şu ürünü alacağım ama sorun yaşar mıyım gibilerinden .
mesela sarev pamuk saten nevresimler 120 tl şu anda en ucuz bu sitede ve uzun süredirde bu fiyata başka yerde yok yani u gibi yüksek indirim bulduysan numarasından ara sor derim. yoksa heryerde aynı fiyatlı bir ürün alacaksan bosuna uğraşma derim

YA bana göre şöyle;

mesela sarev pamuk saten nevresimler 120 tl şu anda en ucuz bu sitede ve uzun süredirde bu fiyata başka yerde yok yani u gibi yüksek indirim bulduysan numarasından ara sor derim. yoksa heryerde aynı fiyatlı bir ürün alacaksan bosuna uğraşma derim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…