arkadaşlar bernardonun sanırım sadece istanbulda şubeleri var ben ankradayım. ya peki internetten alıverişi oomuyor mu ? fiyatları yazıyo ama sanırım alamıyoruz pek anlayamadım
teşekkür ederim Şule34 :). bende diyorum neden bulamıyorum :)
arkadaşlar bernardonun sanırım sadece istanbulda şubeleri var ben ankradayım. ya peki internetten alıverişi oomuyor mu ? fiyatları yazıyo ama sanırım alamıyoruz pek anlayamadım
bernardo ankaradada var canım
yağmurcum seninde nevresimin çok güzel
kızlar akşam buraya fotoları koyucam bana yardımcı olunda karar vermende lütfen
Canım Ankarada Armada, Ankamall, Carrefour Batıkent, Forum Ankara Outlet, Cepa vs bir sürü yerde var. Ayrıntılı bilgi için Bernardonun kendi sitesinde mağazalarımız kısmından bakabilirsin.
Hepsi çok hoş görünüyorlar güle güle keyifle kullan canım . Keşke ayrı bir sayfada serseydin çeyizlerini ozaman cvp yazmak daha kolay olurdu :Ç))
nasıl yani ? ayrı sayfa ? ya ne bileyim ilk kez paylaştıım :) bilemediim
bu arada çok teşekkür ederim
:)) rica ederim canım.
bak çeyizimiz için neler aldık bölümüne girdiğinde hemen sol tarafta yeni konu aç var oraya tıklayıp açılan sayfaya ekle hepsini birde isim koy sayfana oldu bitti.
Resimleri aynı buraya eklediğin gibi ekleyeceksin yaparsın güveniyorum sana
heheh :) ama ben burayı sevdim burda kalayım :)))
kızlar evimister sitesi nasıl? alışveriş yapanınız varmı? birde 50 tl indirim kuponu diye okumuştum biyerde biriniz beni aydınlatabilirmi?
Canım bunu sorduğun iyi oldu ;
Ben geçenlerde Monetanın seramik tencere setini almıştım 2-3 gün sonra kargo geldi bir baktım model görüntü aynı ama marka farklı all flor diye bişey yazıyor hem kutuda hem tencerelerin üzerinde. Ertesin gün gelen adrese geri gönderdim bir kaç gün sonrada para iademi yaptılar. Zaten ürünler evim ister deposunda duruyor diye birşey yok onlar siparişi alıp anlaşmalaı oldukları firmalardan kargolatıyorlarmış.
yani benim başımdan boyle birşey geçti, telefondakı bayanlar bayabir ilgilendi ama yinede bir şey diyemicem sana.
duygucum azönce nevresimlerle ilgli konusmustuk sen de bu konuyu bir ele al istersen . Yani nevresimde farklı bir marka gelme söz konusu olmaz herelde ama ne bilim?
özetle önermiyosun canım değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?