Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ürünleri süresiz alabiliyormuyuz? yoksa markafoni trendyol gibi 1-2 gün fırsat sürelimi?

kızlar bir sorum daha olucak.porsan sitesinden alışveriş yapanınız oldumu? sorun yaşayan varmı?

Tatlım çok güzeller ama ayrı bi topikte açsan daha güzel olur sana sormak istediklerim var çünküü o siyah kırmızı nevresim takımı benim favorilerimin arasında yani almak istediklerimin arasında.. Nerden ne kadara aldın onu sen?

tamam ben topik açıym :) 130 tl ye aldım trendyoldan almıştım .alışveriş sitelerini takip edersen sürekli çıkıyor bu ürün. teşekkürler bu arada.

tamam ben topik açıym :) 130 tl ye aldım trendyoldan almıştım .alışveriş sitelerini takip edersen sürekli çıkıyor bu ürün. teşekkürler bu arada.

Aç aç herkes görsün çeyizini fikir edinsin Hangi markanın o ürün.. Cesaret edememiştim ben almaya.. :)) Ama çok beğeniyorumm ben o ürünüüü Güle güle kullan tatlım..

canım kesinlikle sonda olan 4. ben de almayı düşünüorum hatta sarevin her baktığım da gözüm ona çarpıyor ilerleyen zamanlarda bende alcam

bende 4. ama diğer rengini çok beğeniyorum gri - beyaz evimistere üye oldum 15 TL çek verdiler hazır ürün indirimdeyken alsammı acabaa:)

ben de alcam canım internette sürekli sarevin kampanyası çıkıyor. bu arada bugün iş çıkışı Rowenta SILENCE FORCE CYCLONIC Elektirik Süpürgesi almaya gitcez babamla :) aranızda alan veya kullanan var mı?

arkadaşlar aldığınız bütün nevresim takımlarının çarşafları düz mü ? çarşafıda desenli olanından arıyorum ama bulamıyorum

bende bi ara araştırırken satıcı kız bunu çok övmüştü bana
kendide yeni evlenmiş evlendiğinde aldığı makineyi de gösterdi
baya güzeldi bende beğenmiştim özelliklerini

Sanırım ben fotoları yanlış yere eklemişim

Eklentiler

• $154230.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $2915.webp
    2 KB · Görüntüleme: 29
  • $th_210.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $95-145-large.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $96-146-large.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $129672059817394280.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $Bmehtapsamanyolucamkapaklikarniyariktencere22cm-sst22.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Ooooooo tertip bakıyorum sende eklemeye başladın yavaştan yavaştan

Güle güle kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…