YA bana göre şöyle;
Belli başlı şeyler alınabilir ama almadan ön ce arayıp görüşebilirsin mesala ben şu ürünü alacağım ama sorun yaşar mıyım gibilerinden .
mesela sarev pamuk saten nevresimler 120 tl şu anda en ucuz bu sitede ve uzun süredirde bu fiyata başka yerde yok yani u gibi yüksek indirim bulduysan numarasından ara sor derim. yoksa heryerde aynı fiyatlı bir ürün alacaksan bosuna uğraşma derim ...
ürünleri süresiz alabiliyormuyuz? yoksa markafoni trendyol gibi 1-2 gün fırsat sürelimi?
nevresim konsunda bana yardım edermisiniz
1- safariyi hep almak istemişimdirEki Görüntüle 341334
2- buda hoşuma gittti Eki Görüntüle 341335
3-şirinmiş Eki Görüntüle 341336
4- bunuda çok beğenen olduEki Görüntüle 341337
kızlar bana yardım edin lütfen
nevresim konsunda bana yardım edermisiniz
1- safariyi hep almak istemişimdirEki Görüntüle 341334
2- buda hoşuma gittti Eki Görüntüle 341335
3-şirinmiş Eki Görüntüle 341336
4- bunuda çok beğenen olduEki Görüntüle 341337
kızlar bana yardım edin lütfen
uzun süredir takip ediyorum ben de bugun siteye resimleri koyma kararı aldımişte benim eşyalarım
Eki Görüntüle 341085 Eki Görüntüle 341086 Eki Görüntüle 341093 Eki Görüntüle 341092 Eki Görüntüle 341095 Eki Görüntüle 341097 Eki Görüntüle 341096 Eki Görüntüle 341088 Eki Görüntüle 341091 Eki Görüntüle 341092 Eki Görüntüle 341090
Tatlım çok güzeller ama ayrı bi topikte açsan daha güzel olur sana sormak istediklerim var çünküü o siyah kırmızı nevresim takımı benim favorilerimin arasında yani almak istediklerimin arasında.. Nerden ne kadara aldın onu sen?
tamam ben topik açıym :) 130 tl ye aldım trendyoldan almıştım .alışveriş sitelerini takip edersen sürekli çıkıyor bu ürün. teşekkürler bu arada.
Aç aç herkes görsün çeyizini fikir edinsinHangi markanın o ürün.. Cesaret edememiştim ben almaya.. :)) Ama çok beğeniyorumm ben o ürünüüü Güle güle kullan tatlım..
Ben 4 diyorum :))
canım kesinlikle sonda olan 4. ben de almayı düşünüorum hatta sarevin her baktığım da gözüm ona çarpıyor ilerleyen zamanlarda bende alcam
bende 4. ama diğer rengini çok beğeniyorum gri - beyaz evimistere üye oldum 15 TL çek verdiler hazır ürün indirimdeyken alsammı acabaa:)
ben de alcam canım internette sürekli sarevin kampanyası çıkıyor. bu arada bugün iş çıkışı Rowenta SILENCE FORCE CYCLONIC Elektirik Süpürgesi almaya gitcez babamla :) Eki Görüntüle 341701 aranızda alan veya kullanan var mı?
Ooooooo tertip bakıyorum sende eklemeye başladın yavaştan yavaştan
Güle güle kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?