Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sağol yawrucuk da ben bunları yanlış yere eklemişim

Diğer topiğe eklicem

Anlaşıldı tertip gördüm ordan da
Bizde Özge ile ekliyoruz aradan geçmiş sayfalarda görebilirsin

Anlaşıldı tertip gördüm ordan da
Bizde Özge ile ekliyoruz aradan geçmiş sayfalarda görebilirsin

Evet gördüm canım

Ben öyle aklıma geldikçe alıyorum.

Kesin bi hazırlığım yok

Sizin ciciler de çok güzel Özgenin mikili takımına bayıldım

Kızlar yarın Bim'e slikon yastıklar geliyor.. Slikon yastık kullanışlımıdr bilgisi olan iyi olup olmadığı konusnda bilgi verirse çeyizime alayım diyorum.. Bir de çeyizinize kaç tane yastık aldınız veya almayı düşünüyorsunuz :)

kızlarr evimisterden sipariş vermiştim hepsi gelmiş kek kalıplarından biri gelmemiş

aradım biz ilgilenip size dönücez dediler ama bakalım

varmı böyle bir durumla karşılaşanlar acaba

kızlarr evimisterden sipariş vermiştim hepsi gelmiş kek kalıplarından biri gelmemiş

aradım biz ilgilenip size dönücez dediler ama bakalım

varmı böyle bir durumla karşılaşanlar acaba

Canım onlar dönücez der ama 5 günü bulu o dönme hergün aramak lazım onları bıktırmadan umursamıyorlar . Ben Tencere takımı almıştırm Farklı bir marka gönderdiler para iadesi alana kadar hergün aradım 4-5 günde iade edebildiler

sonuç olarak gönderdiler yani.. oh ona da şükür diyorum :)

ben kalıptan umudumu keseyim diye düşünmüştüm

neyse dediğin gibi ben yine de hergün arayayım barii 4-5 güne sonuçlansın :)

boyner online alışverişten 02 Şubat'ta satın aldığım ürünlerim bu sabah baktığımda hâla tedarik aşamasında gözüküyordu
(ürünlerin bilgilerinde sipariş verildikten sonra 3 iş gününde kargolanacağı yazılı)
tam siparişi iptal edecektim, boynere mail attım bunu belirterek bugün tedarik edildi en kısa sürede kargoya verilecekmiş :)))

demekki bazen dürtmek gerekiyor...

evimisterden korkmaz bıçak seti almıştım bambu stand istediğim halde siyah stand yolladılar ve hiç açmamıştım paketimi gönderceğim sırada üstünde lekeler ve beyazlıklar gördüm direk mail yolladım baya sinirlendim çünkü mail yağmuruna tuttum genel müdürü mail attı sürekli aradılar anca 3 haftada yenisini gönderdiler ben onlara siyah satndı gönderdim 3 hafta sonra ahşabı gönderdiler oda artık tüketici hakları hazine müsteşarlığı maile yazdım die oldu

şimdi sarevden nevresim takımı verdim kırmızı seçtim peşin peşinde atttım özellikle kırmızı istiyorum mavi olmasın die mavi yollarlarsa kıyamet kopucak

beni de biraz önce tekrar aradılar gönderilmiş gözüküyor felan elinize ulaşan birşey var mı diye

bende yok deyince tekrar ilgilenip arayacağını söyledi bayan ..

bakalım ne olacak ... diğer gelenleri de görmedim eve gidince göreceğim bakalım netten aldığım gibimi

sevgirl,

bende boynerden aynı tarihte alışveriş yaptım bugün mail geldi ups in bugün 09:00 18:00 saatleri arasında teslimi planlanıyor diye

bugün yarın gelir seninkide mailini yokla canım :)

ben 3 günde kargo diyosunuz 8 günde tedarik edilemedi yazdım özetle
cevap ürünleriniz tedarik edildi en kısa zamanda kargoya verilecek yazdılar işte :)
aldıkların inş. güzel çıkar canım

boyner faturamı kesmiş :))) inşallah aldıklarımı beğenirimde iade ile uğraşmammm resimlerde çok beğenmiştim..

inş canım seninde :)

ayrıca haklısın 3 gün kargo diyo bugün ayın 9u.. ama netten olunca haliyle böyle aksamalar oluyor he bide
onlar haftasonunu bu süreye dahil etmiyorlar bildiğim kadarıyla bide oda onlara yarıyor :)

neyse sağlam gelsinde ürünlerimiz bekleriz artık 1-2 gün daha :)

aynen öylee canım

kızlar A101de çerez tabaklarının 2 nuamrası yok maalesef.. Kipada aynı ürünler var yarın.. A101 den biraz tuzlu ama 2 nuamrası eksik olanlar oradan tamamlayabilir

kızlar A101de çerez tabaklarının 2 nuamrası yok maalesef.. Kipada aynı ürünler var yarın.. A101 den biraz tuzlu ama 2 nuamrası eksik olanlar oradan tamamlayabilir

Çok sağol bende de 2 numara yok Bu kipa marketler İstanbul da çok az galiba baktım da bana çok uzak yerlerde var galiba oradan da alamıyacağım..

Üsküdar da bu A101 nerede yaa :95:

Çok sağol bende de 2 numara yok Bu kipa marketler İstanbul da çok az galiba baktım da bana çok uzak yerlerde var galiba oradan da alamıyacağım..

evet kızlar bende aldım 2 numara yokk :/ kupalardan 2 tane seçtim fazlasını istemedim :))
porland kaya maya seriside çok güzel ama pahalı

bende 6lı kupa ve çerezlik takım yaptım güzel oldu

buarada evimister kalpli tava yerine başka sanırım fırın kabı gibi ağır mı ağır değişik bişey göndermişler

yarın yurtiçiyle iadesini yapıcam şanssızlığa bak neyse sağlık olsunn :) yardımcı olmaya çalışırlar gibi gördüm ama daha ilk siparişte böyle olması sanırım evimisterden uzak durmam gerektiğini anlattı bana :)

bakalım bir haftaya çözülür diye tahmin ediyorum :)

evimistere üye oldum 15 TL indirim çeki gönderdiler ama kullanmıcam bu hataları korkuttu beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…