Sağol yawrucuk da ben bunları yanlış yere eklemişim
Diğer topiğe eklicem
Anlaşıldı tertip gördüm ordan da
Bizde Özge ile ekliyoruz aradan geçmiş sayfalarda görebilirsin
kızlarr evimisterden sipariş vermiştim hepsi gelmiş kek kalıplarından biri gelmemiş
aradım biz ilgilenip size dönücez dediler ama bakalım
varmı böyle bir durumla karşılaşanlar acaba
beni de biraz önce tekrar aradılar gönderilmiş gözüküyor felan elinize ulaşan birşey var mı diye
bende yok deyince tekrar ilgilenip arayacağını söyledi bayan ..
bakalım ne olacak ... diğer gelenleri de görmedim eve gidince göreceğim bakalım netten aldığım gibimi
sevgirl,
bende boynerden aynı tarihte alışveriş yaptım bugün mail geldi ups in bugün 09:00 18:00 saatleri arasında teslimi planlanıyor diye
bugün yarın gelir seninkide mailini yokla canım :)
inş canım seninde :)
ayrıca haklısın 3 gün kargo diyo bugün ayın 9u.. ama netten olunca haliyle böyle aksamalar oluyor he bide
onlar haftasonunu bu süreye dahil etmiyorlar bildiğim kadarıyla bide oda onlara yarıyor :)
neyse sağlam gelsinde ürünlerimiz bekleriz artık 1-2 gün daha :)
kızlar A101de çerez tabaklarının 2 nuamrası yok maalesef.. Kipada aynı ürünler var yarın.. A101 den biraz tuzlu ama 2 nuamrası eksik olanlar oradan tamamlayabilir
Çok sağol bende de 2 numara yokBu kipa marketler İstanbul da çok az galiba baktım da bana çok uzak yerlerde var galiba oradan da alamıyacağım..
bende 6lı kupa ve çerezlik takım yaptım güzel oldu
buarada evimister kalpli tava yerine başka sanırım fırın kabı gibi ağır mı ağır değişik bişey göndermişler
yarın yurtiçiyle iadesini yapıcam şanssızlığa bak neyse sağlık olsunn :) yardımcı olmaya çalışırlar gibi gördüm ama daha ilk siparişte böyle olması sanırım evimisterden uzak durmam gerektiğini anlattı bana :)
bakalım bir haftaya çözülür diye tahmin ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?