Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende o indirim çekiyle aldım ama pişman oldum birdaha oradan birşey almayı düşünmüyorum

daha bugün evimisterde nbana 2 ürün geldi
ellerinde hazır bulundurmuyorlar bildiğim kadarıyla
çünkü ne zaman gelicek diye aradığımda tedarik edilmeye çalışılıyor demişlerdi.
oradan daha beklediğim 2 ürün var inşallah sorunsuzca gelir ikiside

arkadaşlar bu saklama kapları çay şeker koymak için ama sizce boyutları küçük mü biraz. sanki bana küçük gibi geldiler. bide sizce hangisi daha hoş görünüyo?

Üstteki beyazlı modeller çok şık arkadaşım nerede satılıyor acaba :26:

bernardoda satılıyor canım... tanesi 29.90 bende onu çok beğendim çok hoş görünüyo.. ama boyutu küçük parası büyük gibi geldi :26: ama çok hoşuma gitti.

bernardoda satılıyor canım... tanesi 29.90 bende onu çok beğendim çok hoş görünüyo.. ama boyutu küçük parası büyük gibi geldi :26: ama çok hoşuma gitti.

pahalıymıs ya tanesi 30 baksana 3nü alsan 90 tl

Şunlara sahip olanınız var mı ? Nasıl acaba kullanışı falan ..
İnternet satışlarında stoklarımızda tükenmiştir diyor ..

bunlardan alan var mı acaba. ağırlar mı kullanış lı mıdır ? şu an kampanya da kararsız kaldım.

Eklentiler

• $biev..webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $biev.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
pahalıymıs ya tanesi 30 baksana 3nü alsan 90 tl
evet çok pahalı canım keşke indirime girse..ama bernardoda herşey indirime girmiyo malesef....

bernardodan siyah beyaz kırmızı baharatlığı çok beğenerek aldım öyle çok küçük değill iş görür yeni evlilerde :))

aslında bende ilk onu beğendim ama bakınırken beyaz olanı gördüm.. çok hoş duruyo en iyisi hem daha uygun ben kırmızı beya siyahı alayım...

cottonsugar nickli arkadaşımmmmm

bana özel mesaj atmış ama cevap veremiyorum henüz 100 mesajı geçmediğim için

acaba acaba birileri ona mesaj atabilir mi ? bu durumdan haberdar edebilir mi benim adıma :)

çok şık duruyor tavsiye ederim canımm :)

kızlar yaa kipadaki tüm tabaklara baktık 2 numarası yoktu
biri şok demiş yarın da şok a bakacağım

evet canım bende gördüm bugün şokta ama almadım çünkü kupalar yoktu
var yani şokta 2 no ama tabi kalmıssa

kızlar patates soğan kovası alanlar boyutunu söyleyebilirlermi sanki bana küçüklermiş gibi geliyoda

kızlar 2. numara ne anlayamadım o çerezliklerde hangisi oluyor

ben 5 adet kupa ve çerezlik istedim sevgilim almış bugün nettge gösterdi o kadar şirinlerdiki ama 2 hangisi oluyor acaba

kızlar 2. numara ne anlayamadım o çerezliklerde hangisi oluyor

ben 5 adet kupa ve çerezlik istedim sevgilim almış bugün nettge gösterdi o kadar şirinlerdiki ama 2 hangisi oluyor acaba

O tabaklarda 1,2,3...7 'e kadar msjlar yazıyor bende 2 numarası yok Kipada yoktu, A101e gittim ordada yoktu

kızlar benim iki takım ÇKB setim var biri jumbo birisi ise güral 3 ad gümüş tepsi ve ayrı olarak ta söz medilimin tepsisi şimdi malum düğün temmuzda bi çay setine 200 tl vermekde istemiyorum 24 ad. çay kaşığı 2 ad gümüş tepsim de var ben sadece çay tabaklarını alsam öyle kendime bir takım oluştursam çeyiz sererken göze batar mı ? Erkek tarafı garip karşılar mı yorumlarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…