bende o indirim çekiyle aldım ama pişman oldum birdaha oradan birşey almayı düşünmüyorum
Eki Görüntüle 343796
Eki Görüntüle 343797
arkadaşlar bu saklama kapları çay şeker koymak için ama sizce boyutları küçük mü biraz. sanki bana küçük gibi geldiler. bide sizce hangisi daha hoş görünüyo?
Üstteki beyazlı modeller çok şık arkadaşım nerede satılıyor acaba :26:
bernardoda satılıyor canım... tanesi 29.90 bende onu çok beğendim çok hoş görünüyo.. ama boyutu küçük parası büyük gibi geldi :26: ama çok hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 343796
Eki Görüntüle 343797
arkadaşlar bu saklama kapları çay şeker koymak için ama sizce boyutları küçük mü biraz. sanki bana küçük gibi geldiler. bide sizce hangisi daha hoş görünüyo?
evet çok pahalı canım keşke indirime girse..ama bernardoda herşey indirime girmiyo malesef....pahalıymıs ya tanesi 30 baksana 3nü alsan 90 tl
bernardodan siyah beyaz kırmızı baharatlığı çok beğenerek aldım öyle çok küçük değill iş görür yeni evlilerde :))
evet çok pahalı canım keşke indirime girse..ama bernardoda herşey indirime girmiyo malesef....
aslında bende ilk onu beğendim ama bakınırken beyaz olanı gördüm.. çok hoş duruyo en iyisi hem daha uygun ben kırmızı beya siyahı alayım...
çok şık duruyor tavsiye ederim canımm :)
kızlar yaa kipadaki tüm tabaklara baktık 2 numarası yoktu
biri şok demiş yarın da şok a bakacağım
evet canım bende gördüm bugün şokta ama almadım çünkü kupalar yoktu
var yani şokta 2 no ama tabi kalmıssa
kızlar 2. numara ne anlayamadım o çerezliklerde hangisi oluyor
ben 5 adet kupa ve çerezlik istedim sevgilim almış bugün nettge gösterdi o kadar şirinlerdiki ama 2 hangisi oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?