Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben o çay setlerinden hiç almayı düşünmüyorum canım
çok ama çok gereksiz bence..

bende çok gereksiz görüyorum 12'li gümüş çay tabağı alsam takım olmuş oluyor zaten
en iyisi öyle yapayım şu dar zamanda da en azında 100 tl belkide daha fala kar etmiş olurum herhalde

bende öyle düşünüyorummm garip karşılayacak birşey yok bence herkes ihtiyacı olanı istediği gibi düzer alır .. bi çay setine 200 250 tl

vermek bana çok gereksiz geliyor

o yüzden beğendiğim çay tabaklarından 12 tane aldım bide onun şekerliğini aldım ve bunları outlet mağazasından 30 tlye mal ettim :))

netten tepsinini de buldum 40 tl felan.. ya onu alırım sonra yada evdeki nişan ve söz tepsim var özel olarak alınan onları kullanırım diyorum

Kızlar sizce bu 12 kişilik misafir yemek takımlarına çok para dökmek mantıklı mı ya.Çeyizimin küçük eşyalarını tamamladım,sıra pahalı olanlara geldi.Ama düşünüyorum 40 yılda bir gelecek misafirler için yemek takımına verilecek para çok değil mi.Üstelik içinde çorbalık,sosluk filan da var bence gereksiz parçalar bunlar.Bir de kırılsa takım bozulmuş oluyor.Günlük yemek takımı aldım tamam misafir takımı da alacağım yine ama acaba daha az parçalı olan,deseni olmayan kendinden rölyefli takımlar var fiyatı uygun onlardan mı alsam?

kızlar size sorum olcak elektrikli süpürge hangi marka aldınız kodlarınıda yazarmısınız aldıklarınızn bende süpürge alcmda karar veremedim beko almıycam phılıps yada bosh alcam karar veremedim orta halli bişi alcmmm

Aslında biraz da adet olmuş işte misafir gelince sağlam bi takımın olsun der annem hep.. haklı tabii ki ama çok paralar dökmek insanın içine oturuyo :)

sana çok sadece şık bi takım önericem kütahya porselen açelya 83 parça yemek takımı

parçası çok ama kaliteli ve asıl bi duruşu var 329 tl kütahyanın sitesinde 250ye kadar düşüyor bazı yerlerde fiyatı ..

böyle güzel bi takıma göre çok ii bi fiyat.. ben takımımı aldıktan sonra gördüm bunu .. öncesinde görseydim düşünebilirdim

teşekkür ederim canım bilgin için bende öyle yapıcam 12 ad çay tabağı ve şekerlik tepsilerim zaten var
bu arada sana sorum olacak canım outlet mağazaların adreslerini nasıl bulabilirim bursada yaşıyorum burda var mı acaba
yardımcı olursan sevinirim

canım ben arnica bora aldım suya süpürenlerden ablamda kullanıyor çok memnun üstelik 4 aylık minik bebeğimiz var diğer toz torbalı süpürgesini balkona attı :) düşünebilirsin ben forumda da okudum arnicayı hiç kötü yorum okumadım fiyatıda 225-275 arasında değişiyor

Evet canım bu bahsettiğin takımı az önce araştırma yaparken görmüştüm ve aklımdaki takımlardan biri.Yani düşünüyorum eve ilk defa arkadaşların,ailen ya da akrabaların gelince kullanırsın bu takımları.Ama sonra artık her gelmelerinde günlük yemek takımından kullanırsın.Yine de almayı düşünüyorum tabi ki ayrı bir misafir takımı ama her gün yemeğe gelmeyecek bu insanlar ve yemek takımı dolap bekleyecek resmen.Annemin yemek takımı da vitrinde öyle duruyor ancak babamın arkadaşlarından gelen olacak da yılda 1 kere öyle çıkacak ortaya takımlar :)) 1 milyar bile vermek çok sanki bu durumda.Bir de karacanın bu modelini gördüm ama bu model 6 kişilikmiş ve 44 parça,baya az parçası.Çorbalık filan da yokmuş.2 tane alıp 12 ye mi tamamlasam diye düşünmeye başladım.

canım ben çay tabaklarımı narin diye bi markanın güneşli mağazasından aldım tevafuk oldu doğtaşa gitmiştik nişanlımla oradan gelirken gördüm normalde tanesi 4. tl netten baktım ben 12 tanesine 20 tl verdim oradan .. sana tavsiyem bursada nerelerde var bilmiyorum ama netten bakman zenginzüccaciye diye bi site var ben yine bakayım bursadan outlet bulursam sana mesaj atayım oldu mu canım

karacanın bu takımını ilk defa görüyorum çok şık çok güzelmiş .. çorbalık tuzluk vs takıntın yok söylediğin kadarıyla güzel bi takım çıkar bundan 2 tane 6 kişilik takım alırsan .. çok asil duruyo buda çünkü :)

çok teşekkür ederim canım mesajını bekliyorum bende araştırma içerisindeyim
yaşasın KK kızları

Saol canım içimi rahatlattın .Takımın içeriği şöyle:6 adet çukur tabak,6 adet servis tabağı,6 adet pasta tabağı,6 adet çorba kasesi,6 adet çay fincanı,6 adet çay fincanı tabağı,6 adet porselen çay kaşığı,2 adet tuzluk 2 adet biberlik.Yani içerisinde çorbalığı yok,kahve fincanı yok,kürdanlığı filan yok.Ama zaten benim bir sürü kahve fincanım var,çorbalık kullanacağımı zaten pek sanmıyordum.Fiyatı da karacanın kendi sitesinde 289 tl.Belki daha ucuza da bulabilirim.Bu kütahyanın 82 parçalık takımına göre daha pahalı ama kare yemek takımları daha çok hoşuma gidiyor.

rica ederim pakizecim :) görevimiz

kubur ,

dediğin takım baya ayrıntılıymış tuzluk biberlik felan bence çorbalık kesinlikle şart değil

ve karacanın kare takımları 900tlden başlıyo sen bundan iki takım alsan 578 tl ediyo

çok iyi yani bu takıma göre bu fiyat :)

Saol canım evet kafamda netleşti.Kayık tabakları eksik ama buna uygun bulurum sade şeyler.Hatta 220 tl ye satan bir yer bile buldum.440a geliyor baya uygun fiyatı.Tavsiye için teşekkürler

koca adayını bulalımda ceyiz her zaman yapılırı :d

:))) eskiden senin gibi düşünüyordum ama ufak ufak almaya başladım (ufak dediğim 2000 TL yi geçti tabi)
yani para sıkıntım yok dersen her zaman yapılır ama bütçe yetersiz kalırsa sıkıntı başlıyor
ben şimdi beğendiğimi alıyorum bu pahalı ucuzunu alayım diye beğendiğimden vazgeçmeden..
İlerde aday olursa daha çabuk almak gerekir dolayısıyla bütçeme göre beğenimden ve kaliteden uzak kalmak zorunda kalırım
aldıktan sonra iyiki almışım dediğim bir sürü şeyim oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…