Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çoookk haklısın.. İki yılım var ve benn şimdiden beğendiğim bi ürünün indirimini bekleyerek hazırlıyorum çeyizimii Senin çeyiz topiği açma vaktinn gelmişşş

Çoookk haklısın.. İki yılım var ve benn şimdiden beğendiğim bi ürünün indirimini bekleyerek hazırlıyorum çeyizimii Senin çeyiz topiği açma vaktinn gelmişşş

:) canım anneme kalsa kütahya porselendeki gökkuşağı çay bardaklarını gösterdim o bile pahalı geldi :)))
bende dedim anne gözüm aslında istanbul tiryaki çay bardaklarında :)))
çeyiz topiği için daha var sanırım
1500 TL. ye temizlik robotu 1200 gibi bi rakama Bernardo romance yemek & kahvaltı takımı
2*6 kişilik (taksitleri yeni başladı )
3-4 nevresim yatak örtüsü 4 mevsim yatak örtüsü döküm tencere seti

ayy ne 2000 i ben ciddi para harcamışımmm :))) )

Canım belki yakında aldıklarım için açarım bi topik :)
Hmmm bu arada ben yanlızlardanım yani sayılı zamanım yook :))

Hımm.. Olsunn sevgi günün kutlu olsun seninde hehe aynennn her bişi çok pahalı.. :)) harcadığım miktar 1000 tl aldığım bişi yok nerdeyse.. Bekliyorum topikk sendenn.. Döküm tencere hangi markadan ne kadara aldın?

Falez Slico Cast 7 Parça Dokum Set Kırmızı
fiyatını 250 diye hatırlıyorum cnm

Bu arada teşekkür ederim bir gün değil her gün olsun sevgi günümüz

:) bu arada senin topiğin varmıı

arkadaşlar biz nişanlımla ikimiz alacağız mobilyaları da beyaz eşyayı da kısacası bütün eşyaları. düğünü ekim sonu gibi düşünüyoruz. sizce mobilyaları şimdi alıp taksit taksit ödeyelim mi? düğüne kadar büyük çoğunluğu bitmiş olur. yoksa para biriktirip nakit mi alalım? çok kararsısız ve kendimiz alacağımız için en uygununu yapmaya çalışıyoruz. şimdiden teşekkür ederim.

Kesinlikle.. :)) İnşallahh Rabbimm gönlümüzden geçeni nasip eder.. :))

amiiin canımm bu arada boyner siparişlerim dün geldi nevresim takımında resimde çok şık açıp sermek lazım ama onuda yapmadık tabi annem pike gibi duruyo güzel kalsın dedi iade etmedim :)

amiiin canımm bu arada boyner siparişlerim dün geldi nevresim takımında resimde çok şık açıp sermek lazım ama onuda yapmadık tabi annem pike gibi duruyo güzel kalsın dedi iade etmedim :)

Kızlaaaarrrr ben geldim :)))

Birilerinin çok endişelendiği takım gelmişmi ne :))))Canım beğenmene bende çok sevindim . zaten kumaşı güzelse geriside açsanda açmasanda resimdeki gibidir. Hem açınca bide aynı şekilde toplayamamak varki benim en sinir olduğum şey:))

Güle güle mutlulukla kullan :))

hayırlı olsun güzel günlerde kullan :)

bende mutfak önlüğü ekmek sepeti eldiveni bardak altlığı sipariş etmiştim boynerden ... ürünleri resimde göründüğü gibi aynı :)

Güle güle kullan tatlım.. Sevindim beğenmene

Nerelerdesinnn sennn :)) Naptınnn neler aldın

mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevincem. bu günlerde yemek odası bakıyorum. benim gözüm hep siyah beyaz daha spor olan mobilyalara kayıyo. ama tabaklarım bardakalarım altın yaldızlı gold serisi almıştım. sanki mobilyalarım siyah beyaz spor olursa abes kaçar diye düşünüyorum ama yanılıyo da olabilirim? acaba yanlış mı düşünüyorum ... mesela bu modellerle http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...icin-can-atan-p-ceyizcigim-ceyizciklerim.html (tabaklarıma bakarsanız) bu tarz uygun olur mu

Eklentiler

• $1.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Güle güle kullan tatlım.. Sevindim beğenmene

Nerelerdesinnn sennn :)) Naptınnn neler aldın

Vallahada burdayımmmm :)))

Bu ara sıkıp takip az alım var canımcım. Enson Bernardo bu kazak desenli 6'lı fıncan takkımı ve 4 lü büyük fincanlarını aldım takım.

Bir kaçtanede biblo çerçeve ve şu son günlerde herkezin dilinde olan sevgililer günü çerezliklerinden aldım.

Henüz bu ıvır zıvırlar. Ama araştırmalarım sürüyor yakın zamanda bornoz takımı (sarev olacak) bir iki nevresim ve pike alıcam yaza doğruda tabak çanak kaşık tencere vsss takımlarını düşünüyorum.

Şimdilik bu kadarım canım sende büyük alımlar varmı bakemmm :))))

hoşgeldiiin canımm :) pc. dondu geç kaldımm sizee :)))
teşekkür ederim kızlarrr iptalmi edeyim bekleyeyim derken geldi :))
Bernardoooo ahh ahhh bende daha çok harcıcam orda para :)))

Ekle eklee Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok) topiğğine görelimm bi.. Maleseff büyük alımlara sıra gelmiyor.. zaten ben aldıklarımı o topiğe ekliyorum.. O meşhuuurr çerezlik ve kupalardan bende aldımm Sarev den bi tane nevresim takımıı(Morhipodan) Bi tane saçlı battaniye(limango) vee bi kaç havlu (evimisterden).. Elime geçince eklerim fotoğraflarını.. Birde Esseden bi kaç kase Çerezlik yağdanlık gibi bişiler aldımm.. Bi tane taçtan battaniye aldım.. Mağazaya gidip almak gibisi de yok hanii :))

Güle güle kullan aldıklarını tatlım.. Daha çookk almamız gerekenler var..

hoşgeldiiin canımm :) pc. dondu geç kaldımm sizee :)))
teşekkür ederim kızlarrr iptalmi edeyim bekleyeyim derken geldi :))
Bernardoooo ahh ahhh bende daha çok harcıcam orda para :)))

Hoşbulduk canım :)))))

BEn sana ufak bir yardımda bulunmak isterim fikrim ve çevredende edindiğim bilgilerce ;

Bernardodan alınmayacaklar : Porselen ; zamanla desenlerde soyulma ve kırıldığında takımın aynısından bulunamama (zaten çinde üretiliyormu bunlar.)
Çatal kaşık bıçaklarında zamanla karar ma oluyormuş.

su takımları çok pahalı bence karaca daha güzel ve uygun gibi.

Ya bakarsan bernardo ıvır zıvır alınabılecek bir marka ne bilim günlük şeyler baharatlık kahvaltılık vss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…