:))) eskiden senin gibi düşünüyordum ama ufak ufak almaya başladım (ufak dediğim 2000 TL yi geçti tabi)
yani para sıkıntım yok dersen her zaman yapılır ama bütçe yetersiz kalırsa sıkıntı başlıyor
ben şimdi beğendiğimi alıyorum bu pahalı ucuzunu alayım diye beğendiğimden vazgeçmeden..
İlerde aday olursa daha çabuk almak gerekir dolayısıyla bütçeme göre beğenimden ve kaliteden uzak kalmak zorunda kalırım
aldıktan sonra iyiki almışım dediğim bir sürü şeyim oldu :)
Çoookk haklısın.. İki yılım var ve benn şimdiden beğendiğim bi ürünün indirimini bekleyerek hazırlıyorum çeyizimiiSenin çeyiz topiği açma vaktinn gelmişşş
:) canım anneme kalsa kütahya porselendeki gökkuşağı çay bardaklarını gösterdim o bile pahalı geldi :)))
bende dedim anne gözüm aslında istanbul tiryaki çay bardaklarında :)))
çeyiz topiği için daha var sanırım
1500 TL. ye temizlik robotu 1200 gibi bi rakama Bernardo romance yemek & kahvaltı takımı
2*6 kişilik (taksitleri yeni başladı )
3-4 nevresim yatak örtüsü 4 mevsim yatak örtüsü döküm tencere seti
ayy ne 2000 i ben ciddi para harcamışımmm :))) )
Canım belki yakında aldıklarım için açarım bi topik :)
Hmmm bu arada ben yanlızlardanım yani sayılı zamanım yook :))
Hımm.. Olsunn sevgi günün kutlu olsun senindehehe aynennn her bişi çok pahalı.. :)) harcadığım miktar 1000 tl aldığım bişi yok nerdeyse.. Bekliyorum topikk sendenn.. Döküm tencere hangi markadan ne kadara aldın?
Eki Görüntüle 346889
Falez Slico Cast 7 Parça Dokum Set Kırmızı
fiyatını 250 diye hatırlıyorum cnm
Bu arada teşekkür ederim bir gün değil her gün olsun sevgi günümüz
Çook güzel Görünüyor.. Güle güle kullan tatlım..
Hımm.. Olsunn sevgi günün kutlu olsun senindehehe aynennn her bişi çok pahalı.. :)) harcadığım miktar 1000 tl aldığım bişi yok nerdeyse.. Bekliyorum topikk sendenn.. Döküm tencere hangi markadan ne kadara aldın?
:) bu arada senin topiğin varmıı
yokk kii :)) Benim daha pek bişiyimm yokk
:) yavaş yavaş olsun ama sevdiklerimiz olsunn :)))
Kesinlikle.. :)) İnşallahh Rabbimm gönlümüzden geçeni nasip eder.. :))
amiiin canımm bu arada boyner siparişlerim dün geldi nevresim takımında resimde çok şık açıp sermek lazım ama onuda yapmadık tabi annem pike gibi duruyo güzel kalsın dedi iade etmedim :)
amiiin canımm bu arada boyner siparişlerim dün geldi nevresim takımında resimde çok şık açıp sermek lazım ama onuda yapmadık tabi annem pike gibi duruyo güzel kalsın dedi iade etmedim :)
Güle güle kullan tatlım.. Sevindim beğenmeneamiiin canımm bu arada boyner siparişlerim dün geldi nevresim takımında resimde çok şık açıp sermek lazım ama onuda yapmadık tabi annem pike gibi duruyo güzel kalsın dedi iade etmedim :)
Kızlaaaarrrr ben geldim :)))
Birilerinin çok endişelendiği takım gelmişmi ne :))))Canım beğenmene bende çok sevindim . zaten kumaşı güzelse geriside açsanda açmasanda resimdeki gibidir. Hem açınca bide aynı şekilde toplayamamak varki benim en sinir olduğum şey:))
Güle güle mutlulukla kullan :))
Güle güle kullan tatlım.. Sevindim beğenmene
Nerelerdesinnn sennn :)) Naptınnn neler aldın
Vallahada burdayımmmm :)))
Bu ara sıkıp takip az alım var canımcım. Enson Bernardo bu kazak desenli 6'lı fıncan takkımı ve 4 lü büyük fincanlarını aldım takım.
Bir kaçtanede biblo çerçeve ve şu son günlerde herkezin dilinde olan sevgililer günü çerezliklerinden aldım.
Henüz bu ıvır zıvırlar. Ama araştırmalarım sürüyor yakın zamanda bornoz takımı (sarev olacak) bir iki nevresim ve pike alıcam yaza doğruda tabak çanak kaşık tencere vsss takımlarını düşünüyorum.
Şimdilik bu kadarım canım sende büyük alımlar varmı bakemmm :))))
Vallahada burdayımmmm :)))
Bu ara sıkıp takip az alım var canımcım. Enson Bernardo bu kazak desenli 6'lı fıncan takkımı ve 4 lü büyük fincanlarını aldım takım.
Bir kaçtanede biblo çerçeve ve şu son günlerde herkezin dilinde olan sevgililer günü çerezliklerinden aldım.
Henüz bu ıvır zıvırlar. Ama araştırmalarım sürüyor yakın zamanda bornoz takımı (sarev olacak) bir iki nevresim ve pike alıcam yaza doğruda tabak çanak kaşık tencere vsss takımlarını düşünüyorum.
Şimdilik bu kadarım canım sende büyük alımlar varmı bakemmm :))))
hoşgeldiiin canımm :) pc. dondu geç kaldımm sizee :)))
teşekkür ederim kızlarrr iptalmi edeyim bekleyeyim derken geldi :))
Bernardoooo ahh ahhh bende daha çok harcıcam orda para :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?