Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben anlamıyorum tatlım mobilyadann Daha o aşamada değilimm.. İstersen http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi-f728/ Bu bölüme konu olarak aç.. Daha tecrübeli bilgili kişiler yardımcı olur sana tatlım.. :))

Canımmmm sende mutlulukla kullan inşallah :))

tamam bende fırsat bulunca oraya eklicem taç battanıyenı orda gördüm bu sabah çık güzelll

evet alınacak çok ama benimde acelem yok 2-3 seneyi bulacak gibi yavaş yavaş hazırlık işte burdada gördüğüm edindiğim bilgilerle ilerliyorum bakalım.

Ya bişi soracağım size bu dekorasyon diye bir sitede yemek takımlarını gördüm burda kızlarda yazmış bak resim eklim 1-2 tane güzeller ama marka falan anlayamadım ben bide şehir fırsatında ındırım çeki var onunla birlikte aşağıdaki takım 720 tlye geliyor muş

Eki Görüntüle 347400 Eki Görüntüle 347401

aaa ben romance yemek & kahvaltı takımını aldım bileee hemde 12 kişiliğe tamamladımm
soyulma olmasıııın (

aaa ben romance yemek & kahvaltı takımını aldım bileee hemde 12 kişiliğe tamamladımm
soyulma olmasıııın (

Ya canım bende oyür sıkıntıları burdaki topiklerde okumuştum bende romance bayılıyorum hatta senin gibi 12 kişiliğe tamamlamayı düşünüyorum sen günlük düşündün dime bunları ya günlük takımlarda çok yıkanıyor malumben napim bilemedimki misafir için bernardo düşünmüyorum ama günlük o romence sanki beni çağırıyorrrrrr :)))))

Keşke kullanan bir kaç kişi olsada bize tam bilgi verse değilmi?

soyulma oluyorsa sizde elde yıkarsınız kızlar zaten evde kaç kişisiniz ki :)

çok sık makineye atmadıkça ne olacak birşey olmaz sıkma canını bence :) ona bakarsan renkli deseni olan her tabak o riski taşıyor

netice boya yani :)

kızlar ya şu topiği bi okurmusunuz lütfen çok moralim bozuldu
Bu kadar kötümü bu bernardo acaba ?

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/355118-bernardo.html
neden gördüğünüz tek bi konuda hemen moralinz bozuluyor ki..ben bu konuyu çok önceden de okumustm ve bunun üstüne gibip her seyimi yine bernarodan aldm sadece içime onlar sindiği için..biraz sans işi olduğuna inanıyorum ve bunu konuda direk moralinizi bozmanızı da mantklı bulmuyorum açıkçası..güle güle kullanın..evladiyelk deildir sonuçta

Tabiki evladiyelik değiller ama okadar özene bezene araştırarak aldığım ürünlerinde 2 ay sonra deforme olmasını istemem sonuçta çeyizim için ve özenerek okadar masraf yaparak aldığımız ürünler. Sonuçta para kolay kazanılmıyor malum. Ayrıca şikayet sitelerindede bu tür yorumlar gelmiş oyüzden bernardo kullanan kişilerden olumlu yorumlar gelecek mi diye bakıyorum. Ben henüz almadım zaten o yüzden araştırmalarım devzm ediyor.

Teşekkür ederim.. :)) Ben o takımı beğenmedim desemm :97::97: Bu tarz çizgili takımlar benim tercihlerim arasında yokk.. Çoğu insan çok seviyo bu tarz takımları.. Zevkk meselesii :))

kızlar ya şu topiği bi okurmusunuz lütfen çok moralim bozuldu
Bu kadar kötümü bu bernardo acaba ?

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/355118-bernardo.html

bernardo mağazasına gidip bakmıştım ne alabilirimm bişi alıcamm mutlaka almadan çıkmam diyee ama eli boş çıkmıştımm :)) Bana hitap etmiyor bernardoo.. şanss sanki memnun kalmayanlar kadar memnun olanlarda var :)

( bende görür görmez bunlar benim olmalı dedim aslına bakarsan evde çoook eskiden kalma porselen tabaklarımızda bile silinme görmedim ben (marka olarak hatırlamıyorum ama) hiç bu riskini düşünmemiştim.. Neyse artık kısmet diyelim benim ortaokul yıllarında annemlerin İhlastan aldığı 12 kişilik yemek takımımda var oyy bişey olmasın romance takımlarımaaa

Aynen canımtakım sade üzerine kalemle çizmişler gibi desenleri ben fiyat açısından örnek olması için koydum resmi markayıda bilmiyorum zaten. ama bende kare takım sevenler arasındayım :)))

Bernardoya gelince benim ordan almak istediğim remonce setleri var yani beğeniyorum ama alırmıyım yinede bilmiyorum model güzel ama fiyat pahalı çünki .
bakalım neler olavak :)))

Kare bende düşünüyorummm :)) Kütahya porselen alıcam büyük ihtimalle misafirler için.. Günlük içinde kütahya yuvarlak almıştımm :)

O romance serisinin kelebekleri çokkk güzel amaa o kule gibi bişii var çok itici geliyo banaa İyi düşün tatlım zamanın var nasıl olsa :)

Sağol canım ya senin fikirlerin beni hep aydınlatıyor :)))))

Bu konuşmalar üzerine kafamda şöyle bir düşünce oluştu ; günlük takımlar sürekli kullanılan takımlardır ve iyi bir marka alınmalıdır.:)))

Düşünceler düşünceler düşünceler ahhh ah şu yaz bi gelsede alıp kurtulsam vallaha

İlk aldığım takımı kontrol etmeden çatıya kaldırmıştım diğer takımlar Mayıs'ta teslim edilecek
koliler bozulmasın diye üsttekilere bakmıştım şimdi hepsine tek tek baksammıki :S

Neyse yaa şansımıza bazen çok iyi markada bile problem yaşanabiliyo
müsait olursam bakarım artık :97:

kızlar Bernardo iletişim formu ile aşağıdaki yazıyı gönderdim az önce gelen cevabıda sizinle paylaşacağım...

Merhaba yakın zamanda İçerenköy Carrefour'daki şubenizden Romance Günlük Yemek Takımı & Kahvaltı Takımından aldım (2 set ) biri Mayıs'ta teslim edilecek.. Eve gelen takımlarda markanıza güvenerek kontrol etmeden kaldırdım ancak bugün internette gördüğüm yorumlar kafamı karıştırdı desenlerin çok çabuk silindiği porselenlerde siyah lekeler görüldüğü vb. bir sürü yorum okudum ve tereddüte düştüm şimdi tek tek incelemelimiyim o kadar parça ürünü
Benzer bir sorunla karşılaştığımda (ki inşallah karşılaşmam)ne gibi bir süreç yaşarım merak ediyorum? İlginiz için şimdiden teşekkürler..

kızlar birşey sormak istiyorum bende şu son 2 aydır acaip bi çeyiz alışverişi hırsı oluştu :)

ha bire birşeyleri tamamlama telaşına düştüm

bütün çeyizlerim odamda yattığım yerin tam karşısında kütüphanemin altında üstünde felan..

bazen geceleri uyandığımda onları görünce

beni uyku tutmuyor sürekli hayal kuruyorum bugünlerdede zaten..

sizlerdede böyle oluyormu hiç ? bana hiç böyle olmamıştı da bi garip geliyor bazen.. abartıyormuşum gibi sanki :)

Canım tam beni tarif etmişsin benimde odam tavana kadar kolilerle dolu 2li 3li sıralar halinde..
Tam yatagımın karsısında üstelik bende her gece yatarken o koliler karşımda olduğu için dalıyorum hayallere aşkımla kutularımızıı açıcaz evimizi yerleştiricez falan Üstelik tam o kolilerin yanında gardırobum var ve üstünde aşkımın fotoğrafları bi onlara bi onlara bakıyorum düşün yani

evet aynen evettt :) o kadar basit ayrıntıların hayalleri düşüyo ki onları öyle karşımda görünce .. mutfak eşyalarımın yerlerine kadar ve hatta yatak odamın komidinin üzerine koyacağım mini sürahilerimize kadar ...

ne bileyim içimi bi mutluluk bir heyecan sarıyor felan :) diyorum coştum iyice .. normalmi diye düşünmeden edemiyorum

ama benim gibi biri olduğunu görmek biraz olsun rahatlattı beni :))

Normal canım normal çünkü bunlar güzel şeyler gerçekten ..
Ben hayalleri 6.5 yıldır kuruyorum
Artık gerçekleşmesi için az bi zaman kaldı Allah ın izniyle

Normal canım normal çünkü bunlar güzel şeyler gerçekten ..
Ben hayalleri 6.5 yıldır kuruyorum
Artık gerçekleşmesi için az bi zaman kaldı Allah ın izniyle

inşaAllah inşaAllah... gerçekten düşününce çok safiyane çok masum :)

biranevvel hayallerimizi yaşayacağımız günler gelsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…