mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevincem. bu günlerde yemek odası bakıyorum. benim gözüm hep siyah beyaz daha spor olan mobilyalara kayıyo. ama tabaklarım bardakalarım altın yaldızlı gold serisi almıştım. sanki mobilyalarım siyah beyaz spor olursa abes kaçar diye düşünüyorum ama yanılıyo da olabilirim? acaba yanlış mı düşünüyorum ... mesela bu modellerle http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...icin-can-atan-p-ceyizcigim-ceyizciklerim.html (tabaklarıma bakarsanız) Eki Görüntüle 347392 bu tarz uygun olur mu
Ekle eklee Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok) topiğğine görelimm bi.. Maleseff büyük alımlara sıra gelmiyor..zaten ben aldıklarımı o topiğe ekliyorum.. O meşhuuurr çerezlik ve kupalardan bende aldımm Sarev den bi tane nevresim takımıı(Morhipodan) Bi tane saçlı battaniye(limango) vee bi kaç havlu (evimisterden).. Elime geçince eklerim fotoğraflarını.. Birde Esseden bi kaç kase Çerezlik yağdanlık gibi bişiler aldımm.. Bi tane taçtan battaniye aldım.. Mağazaya gidip almak gibisi de yok hanii :))
Güle güle kullan aldıklarını tatlım.. Daha çookk almamız gerekenler var..
Hoşbulduk canım :)))))
BEn sana ufak bir yardımda bulunmak isterim fikrim ve çevredende edindiğim bilgilerce ;
Bernardodan alınmayacaklar : Porselen ; zamanla desenlerde soyulma ve kırıldığında takımın aynısından bulunamama (zaten çinde üretiliyormu bunlar.)
Çatal kaşık bıçaklarında zamanla karar ma oluyormuş.
su takımları çok pahalı bence karaca daha güzel ve uygun gibi.
Ya bakarsan bernardo ıvır zıvır alınabılecek bir marka ne bilim günlük şeyler baharatlık kahvaltılık vss...
aaaben romance yemek & kahvaltı takımını aldım bileee hemde 12 kişiliğe tamamladımm
soyulma olmasıııın(
neden gördüğünüz tek bi konuda hemen moralinz bozuluyor ki..ben bu konuyu çok önceden de okumustm ve bunun üstüne gibip her seyimi yine bernarodan aldm sadece içime onlar sindiği için..biraz sans işi olduğuna inanıyorum ve bunu konuda direk moralinizi bozmanızı da mantklı bulmuyorum açıkçası..güle güle kullanın..evladiyelk deildir sonuçtakızlar ya şu topiği bi okurmusunuz lütfen çok moralim bozuldu
Bu kadar kötümü bu bernardo acaba ?
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/355118-bernardo.html
neden gördüğünüz tek bi konuda hemen moralinz bozuluyor ki..ben bu konuyu çok önceden de okumustm ve bunun üstüne gibip her seyimi yine bernarodan aldm sadece içime onlar sindiği için..biraz sans işi olduğuna inanıyorum ve bunu konuda direk moralinizi bozmanızı da mantklı bulmuyorum açıkçası..güle güle kullanın..evladiyelk deildir sonuçta
Canımmmm sende mutlulukla kullan inşallah :))
tamam bende fırsat bulunca oraya eklicem taç battanıyenı orda gördüm bu sabah çık güzelll
evet alınacak çok ama benimde acelem yok 2-3 seneyi bulacak gibi yavaş yavaş hazırlık işte burdada gördüğüm edindiğim bilgilerle ilerliyorum bakalım.
Ya bişi soracağım size bu dekorasyon diye bir sitede yemek takımlarını gördüm burda kızlarda yazmış bak resim eklim 1-2 tane güzeller ama marka falan anlayamadım ben bide şehir fırsatında ındırım çeki var onunla birlikte aşağıdaki takım 720 tlye geliyor muş
Eki Görüntüle 347400 Eki Görüntüle 347401
kızlar ya şu topiği bi okurmusunuz lütfen çok moralim bozuldu
Bu kadar kötümü bu bernardo acaba ?
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/355118-bernardo.html
Tabiki evladiyelik değiller ama okadar özene bezene araştırarak aldığım ürünlerinde 2 ay sonra deforme olmasını istemem sonuçta çeyizim için ve özenerek okadar masraf yaparak aldığımız ürünler. Sonuçta para kolay kazanılmıyor malum. Ayrıca şikayet sitelerindede bu tür yorumlar gelmiş oyüzden bernardo kullanan kişilerden olumlu yorumlar gelecek mi diye bakıyorum. Ben henüz almadım zaten o yüzden araştırmalarım devzm ediyor.
Teşekkür ederim.. :)) Ben o takımı beğenmedim desemm :97::97: Bu tarz çizgili takımlar benim tercihlerim arasında yokk.. Çoğu insan çok seviyo bu tarz takımları.. Zevkk meselesii :))
bernardo mağazasına gidip bakmıştım ne alabilirimm bişi alıcamm mutlaka almadan çıkmam diyee ama eli boş çıkmıştımm :)) Bana hitap etmiyor bernardoo..şanss sanki memnun kalmayanlar kadar memnun olanlarda var :)
Aynen canımtakım sade üzerine kalemle çizmişler gibi desenleri ben fiyat açısından örnek olması için koydum resmi markayıda bilmiyorum zaten. ama bende kare takım sevenler arasındayım :)))
Bernardoya gelince benim ordan almak istediğim remonce setleri var yani beğeniyorum ama alırmıyım yinede bilmiyorum model güzel ama fiyat pahalı çünki .
bakalım neler olavak :)))
Kare bende düşünüyorummm :)) Kütahya porselen alıcam büyük ihtimalle misafirler için.. Günlük içinde kütahya yuvarlak almıştımm :)
O romance serisinin kelebekleri çokkk güzel amaa o kule gibi bişii var çok itici geliyo banaaİyi düşün tatlım zamanın var nasıl olsa :)
İlk aldığım takımı kontrol etmeden çatıya kaldırmıştım diğer takımlar Mayıs'ta teslim edilecek
koliler bozulmasın diye üsttekilere bakmıştım şimdi hepsine tek tek baksammıki :S
Neyse yaa şansımıza bazen çok iyi markada bile problem yaşanabiliyo
müsait olursam bakarım artık :97:
kızlar birşey sormak istiyorum bende şu son 2 aydır acaip bi çeyiz alışverişi hırsı oluştu :)
ha bire birşeyleri tamamlama telaşına düştüm
bütün çeyizlerim odamda yattığım yerin tam karşısında kütüphanemin altında üstünde felan..
bazen geceleri uyandığımda onları görünce
beni uyku tutmuyor sürekli hayal kuruyorum bugünlerdede zaten..
sizlerdede böyle oluyormu hiç ? bana hiç böyle olmamıştı da bi garip geliyor bazen.. abartıyormuşum gibi sanki :)
evet aynen evettt :) o kadar basit ayrıntıların hayalleri düşüyo ki onları öyle karşımda görünce .. mutfak eşyalarımın yerlerine kadar ve hatta yatak odamın komidinin üzerine koyacağım mini sürahilerimize kadar ...
ne bileyim içimi bi mutluluk bir heyecan sarıyor felan :) diyorum coştum iyice .. normalmi diye düşünmeden edemiyorum
ama benim gibi biri olduğunu görmek biraz olsun rahatlattı beni :))
Normal canım normal çünkü bunlar güzel şeyler gerçekten ..
Ben hayalleri 6.5 yıldır kuruyorum
Artık gerçekleşmesi için az bi zaman kaldı Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?