Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlarr çeyiz topiklerine vaktim oldukça bakıyorum hepsi çok güzeller kendi içlerinde uyumlu zarif...
hepinize ayrı ayrı Eki Görüntüle 348030 maşallah
her şey gönlünüzce olsun mutlu günlerde kullanın sevdiklerinizle...
ayrıca paylaşımlarınızla bana fikir verdiğiniz için teşekkür etmek istedimmm burdan bütün paylaşımcılara...

Mutlu alışverişler.... ve Kesenize berekettt

Son düzenleme:
alışveriş sitesinden 1-2 sefer denk geldim de kalitesini merak etmiştim. :)
bi de dantela vita diye marka var havlu setleri güzel görünüyor :))

Son düzenleme:
arkadaşlar yarın bim.e alez yatak koruyucu geliyomuş.kararsız kaldım.kullananız var mı arkadaşlar?almalı mıyım sizce?

arkadaşlar yarın bim.e alez yatak koruyucu geliyomuş.kararsız kaldım.kullananız var mı arkadaşlar?almalı mıyım sizce?

Bende düşünüyorum ama senin gibi kararsızım iyimidir ya da iyisi kötüsü var mı hiç bir bilgim yok..!

Bende düşünüyorum ama senin gibi kararsızım iyimidir ya da iyisi kötüsü var mı hiç bir bilgim yok..!

bizim komşu almış.gece çocuğu çişini yapmış dolayısıyla yatağa geçirmiş.e ii de altımıza çişimizi yapıcak halimiz yok herhalde dimi? arkadaşlar hiç kullanan yok mu aranız da?

Bayanlar misafir havlusu olarak bunlar olur mu?Hem beden hem de yüz için almayı düşünüyorum.Bayan için alacağım.Hangi rengi güzel sizce?

Eklentiler

• $viola-havlu_medium.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
canım yanlıslıkla iki model yükledm sence hangi model güzel?

2. Model daha güzel duruyor. Havlu üstüne işleme yapılmış.

Diğeri sanki havlının üzerine dikilmiş bi güpür gibi duruyor.

Benim fikrim ikinci yüklediğin (içinde mürdüm sarı renkleri olan havlu grubu

Teşekkür ederim canım fikrin için.Ya havluyu alacagım misafir için ya da misafir için bu tek kişilk nevresimi

Son düzenleme:
Evet canım.Bir tane minimal nevresim alacagım yanına ne alsam diye düşünüyorum.Başka fikirlere de açıgım :)

Minimal nevresim kalıtesi nasıldır bilmiyorum ama canım misafir için alacaksan uygun olur sanırım.

Bence uygun seçimler yapmışsın , misafir işinide halletmiş olursun gerçi kendi eksiklerin varsa önce onlara baksaydın derim amam bunlarda güzeller .

bak bende aşağıdakileri çok beğendim:) sence nasıllar
,

Canım bu sepetteki havlu stokta olmayan bir ürün.Sol üstte stoktakileri göster dediğinde kalanlara bak istersen.Benim eksiklerim tabi ki var hem de doluuuuu :) Ama 200 tl lik şeyi çok aşmadan bir şey alayim dedim.Bunları düşündüm işte

Hadiya bak ona nakmamıştım işte (

Yazaten 16.03.2012 marta kadar kuponların kullanım süreleri var ben biraz beklicem bakalım belki yeni şeyler eklenir.

200 den fazşa kupon satılmış yada tüm ürünler bitecek :)))) Neyse dediğim gibi ben bir kaçgün beklicem sonra alıcam ama sen içine sinenleri al canım :)))

Canım bende hemen almıyorum,sadece ne alacağıma karar vermeye çalışıyorum.Hem kupon kodum kullanılmıyor zaten,geçersiz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…