- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
aaa nedenki bende baktım şimdi sen öyle deyince ama benimkilerde sorun yok gibi
Bilmiyorum canım benim kodumda sorun var
canım şimdi okudumda bir gün sonra aktif olacak diyor kodlar için yarında bi denersin bakalım.
Kızlar sizce aşağıdaki takım günlük yemek takımı olarak nasıl. Çok sade olur mu ? fikirlerinize ihtiyacım var ?
Ya açıkçası kibar duruşu beni etkiledi , e günlük takımı da 12 kişilik almayı düşünüyorum ama kafama takılan yemek tabakları 12 adet ama çay ve kahve fincanları 6 şar adet neden böyle anlamış değilim açıkçası.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 348414
Kütahya Porselen Açelya 83 Parça Porelen Yemek Takımı - KARGO BEDAVA
83 Parça Açelya Porselen Yemek Takımı
25 cm Servis Tabağı 12 Adet
20 cm Pasta Tabağı 12 Adet
22 cm Yemek Tabağı 12 Adet
15 cm Komposto Kase 12 Adet
Çay Fincanı 6 Adet
Çay Tabağı 6 Adet
Kahve Fincanı 6 Adet
Kahve Tabağı 6 Adet
Biberlik 2 Adet
Tuzluk 2 Adet
Kürdanlık 1 adet
Peçetelik 1 Adet
Çorbalık 1 Adet
Çorbalık Kapağı 1 Adet
24 cm Kayık Tabak 2 Adet
28 cm Kayık Tabak 1 Adet
ne kadar peki bu takım..?
Canım bence güzel bende begenmıstım bunu.Sade olan şey her zaman güzeldir modası da geçmez.
o 6 adet kahve takımı muhabbeti hepsinde öyle canım bildiğim kadarıyla ..
bende bu takımın aynısının 6 kişiliğini geçen hafta carrefourdan aldım diyebilirim
model ismi yazmıyo ama bununla aynı gibi görüntüde :) çok şık duruyor günlük kullanım olarak ...
fiyatıda çok uygunmuş.. bende karacanın polo yemek takımını beğenmiştim.. parçaları aynı onunda modeli sade.. genelde fincanlar 6 tane oluyo zaten.. bkz.
82 Pr. Yemek Takm Polo 7002 Porselen - Porselen - Yemek Takmlar KRC Online Maazas | Karaca & KRC
alamadım tabi o ayarıyılbaşında 300 tl ydi mağazada..
günlük olarak da gayet kaliteli ve şık duruyorlar misafire bile kullanılabilir herşeyiyle set çünkü :)
Ay canım ağlamaaa ama :)))
Evet senin beğendiğinde değişikmiş tümünde desen var , e sende kütahyanınkini değerlendirebilirsin olmadı acelen yoksa yıne indirme girer mutlaka takp et bence canım :)
takipteyim.. :) misafirlik takımımı aldım zaten.. bunu günlük istiyodum bende.. öyle bölük pörçük olsun istemiyorum mutfağımda.. yemek takımı ayrı , fincanlar , kayık tabaklar ayrı.. en iyisi böyle takım almak bence..
Aynen aynen düşünsene hemen elinin altında bi set kaynanan mı geldi çıkar kullan :))
Bu arada dediğin gibi bütün setler 6 lı fincan mış ben fena dumur oldum hep 12 olduğunu düşünürdüm
beni aydınlattığın için çooook teşekkürler canım :)
Bencede çok güzel ve sade bir takım,benimde böyle bir takıma ihtiyacım var
rica ederim canım :) her zaman setini çıkarmadan misafir ağırlayabilirsin bu takımlada .. bi alternatifin daha olmuş oluyor :) solma olmaz eskime olmaz düz olmasının avantajından ötürü .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?