Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

250 TL.ye aldığım döküm tencerem şimdilerde 200'e kadar düşmüş

erken almakla yanlışmı yapıyorumki diye düşünmeye başladım onun yerine para biriktirmeyi denesemmi........
Neyseki başka bi model görüpte keşke bunu almasaydım dediğim birşeyim yokk

Dün evde hesap yaptımda (yeni başlayan taksitlerim dahil) aldıklarım 4000 TL yi geçmiş kızlar
Bu parayı biriktirmeyi deneseydim mesela ne kadarını tutardım elimde acaba ???

sevgicim bende yorumlarını bekliyordum :))

herkez memnun ve herkes beğendi valla tamamdır ben bunu enkısa sürede alıyorum :)

aldıklarına bi topik açsanda bizde görsek canımcım :)))

sevgicim bende yorumlarını bekliyordum :))

herkez memnun ve herkes beğendi valla tamamdır ben bunu enkısa sürede alıyorum :)

Canım benim Seval ben :) evet sende beğendiysen arkadaşlarım çok memnunlar hala konusu geçer yani onlar 280 e kampanyalı fiyatında almışlardı şimdi birinin kuzenide istiyor benim evde 12 kişilik tam takım bi yemek takımım daha var yani aslında günlüğe ihtiyacım yoktu ben bernardoya vuruldumda aldım :)) e erkek tarafıda alıyo bi takım yani bol bol oluyo sade ve şık bi model beğendiysen çokta uygun al derim bende her renk örtüyle kullanabileceğin, her renk aksesuarla tamamlayabileceğin bir takım :)

UUUVVVVV SEVALCİM KUSURA BAKMA BEN İSİMDEN SEVGİDİR DİYE DÜŞÜNDÜM :))

Benimde bi bernardo sevdam vardı ama tamaman içime işlemeden söküp attım valla :)) ya kütahya olsun benim olsun napım beğendim bunuda :)

olsun canımmm bende kütahyadan misafir için bunu seçmiştimm :)))

Şulecimm O takım günlük olabilir sadee biraz ama olsunn Benim ismimde Süheyla bu aradaa kısa olarak Sühoş :)) 12 kişilik o takım günlük için çok mantıklı geldi banaa.. Ben 6 kişilik almıştımm fincan vs de yokk Şimdikii aklım olsaa tutardım kendimi bu tarz bişi alırdım amaa almış bulundumm desenine kapılarakk şimdide aynı desenden bulursamm bi takım daha alayım diye bakıyorum ama çok zor.. Almadıysan günlük takım bu takımı al derimm... sade olması senin için sorun değilse tabii.. Belki ilerde param artarsa açgözlülük yapıp bu takımdan edinebilirimm beğendimm tatlımm..

İşte topikteki akıl danıştığım değerli insanda geldi :)) Bu arada ismini öğrendiğim için çok mutlu oldum :)))

Canım sonunda aradığım günlük takımı buldum anlaşılan SEVALDE SENDE beğendin olumsuz yorumda almadım evet bu takım benim olacak :))

renksiz belki ama o kabartmalar çok kibar göstermiş bence sade ve şık olarak yorumluyorum bu takımı ::))

Benim benim benim :))))

Canım bu arada 6 kişilik aldım demişsin bu daha çok içine sinerse dediğin gibi ilerde alırsın öbürkünüde annene falan hediye bırakırsın :)))

Canımm benim yaa Sevindimm senin adına al tabiii.. Senin olsun o takımm.. Baktın ilerde sıkıldınn yeni bi takım yaparsınn ev senin bütünn takımlarr seninn En güzelleri senin olsunn :109: Yok canım hediye etmicemm hepsi benimm Seviyorum takımımı benn Sadece 6 kişilik olması dert.. Bakalımm belki bulurumm nette falan.. :))

Tatlım ya çok sağol canım hepımızın evi güzelliklerle dolsu inşallah :))

Ev benim takımlar benim sevdim bu lafı :))))) umarım o günleride görür mutlu mesut yaşarız.

Tatlım ya çok sağol canım hepımızın evi güzelliklerle dolsu inşallah :))

Ev benim takımlar benim sevdim bu lafı :))))) umarım o günleride görür mutlu mesut yaşarız.

İnşallah tatlımm benim.. Sen bu ara hızlısınnn farketmedimm sanmaa :))

Canlar dekorasyon.com 250 tl indirim çeki ile aldıklarım işte yayınlıyorummmmm

sarev pamuk saten çiht kişilik

sarev pamuk saten çift kişilik

misafir havlularım 4 adet 2 krem 2 gri / ikisi beden havlusu ikisi sac havlusu olarak kullanılacak
Eki Görüntüle 348927
4 ' lü 30*50 El havlularım çok beğendiiimmmm

veeee lavanta keselerim
Eki Görüntüle 348929

Toplamda 2 adet nevresim/ iki kişilik banyo seti ( 4 havlu )/ 4lü el havlusu ve lavanta keseleriniiiiiiiii

260 teleye aldımmmmmm çoooookkkkk mutluyuuummmmm

Vayyyy güle güle kullann tatlım benim.. Çokkk beğendimm Sepet harikaa nevresimler daha bi harika bayıldımm :109: Karlı alışverişin tadı bi başkaa tebriklerr

süperrr baya karlı olmuş saten nevresim takımını sadece o fiyata alıyosun

sense bir sürü şey almışsın güzel günlerde kullan şeker :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…