Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canlarım benim yaaa teşekkür ederim Evet çok karllı olduya şu an içim içime sığmıyor valla aslında il başta gelın yatağı için beaz işlemeli saten nevresimler var onlardan alırım diye almıştım kuponu 400 civar fiyatıda sonra baktım ya dedim daha bir sürü eksiğim var bırak şule gelın yatağıda en sona kalsın didim ve bunları aldım Çok mu Çok karlı oldu vallaaa

Allah size dahada güzel dahada uygunlarını nasıp etsin :)

Bu arada aynı msjda 2 alıntı ile nasıl cevap veriliyor bilmediğimden böyle ayrı yazdım neyse onuda biara öğrenirim :)))

Çoook göz alıcııı ve güzell

güle güle sevgiyle kullan canım :)

Çok teşekkür ederim canım sende aldıklarını mutlulukla,güzel günlerde kullan.Rosemary nevresimden bende almıştım,markafoni çek kampanyasından.Sarev battaniyeyle 144 tl ye mal olmuştu.Battaniye sadece 120 tl.Bana nerdeyse bedavaya gelmişti :)

Hehe alıntı ile cevapla nın yanında simge var ( ''+ ) tırnak işareti yanında artı ona tıklıosun tatlımm en sonra alıntı ile cevapla diyosunn :)) Ahh ahh nasılda özendiriyo çeyizz insanıı.. :)

Hehe alıntı ile cevapla nın yanında simge var ( ''+ ) tırnak işareti yanında artı ona tıklıosun tatlımm en sonra alıntı ile cevapla diyosunn :)) Ahh ahh nasılda özendiriyo çeyizz insanıı.. :)

Süheylacımmmmmm bana öğrettiğin bu bilgi için sana minnettarım :)) Hiç dikkatimi çekmemeişti valla o + işareti :))

İnsanoğlu işte heran yeni şeyler öğreniyor :) Dediğin gibi bu çeyiz heyecanın insanı kendinden geçiriyor bi baaşladınmı bırakamıyorsun .)))

Canım sen daha dün ben bekleyeceğim almak için dememiş miydin

Canım sen daha dün ben bekleyeceğim almak için dememiş miydin

Duyguuuu ahhhh Duygu ahhh ,dediydim dediydim ammaaa sor bi sor niye aldım :)))))

Ya şöyle bir bakındım beğendiklerimi beliredim Birde baktım indirim çeki kampanyası devam ediyor e herkez yüzlerce çek almış ya dedim stoklar tükenirde beğendiğim şeyleri bulamazsam , sepeti beğendiklerimle doldurdum en son eleye eleye bunları aldım ama napim bu istek beni öldürecek sürekli bişiler almak istiyorum :)):18:

Benn senden neler öğreniyorumm bi bilsenn bi adım benden öndesiinn.. O kuponlardan bu ay kii sınırlarımı aştım diyee almamıştımm bi daha böyle bi fırsat çıkarsaa kaçırmamaya bakıcamm ki sende alırken bana söylee şöyle bi karlı alışveriş yapmayı planlıyorum diye..

İyi yapmışsın canım.Allah güle güle kullanmak nasip etsin.Ben mart ayında kullanacağım çekimi.Bu ay çok şey almış oldum.

selam kızlarrr hayırlısı ilee bende 7.5 yıl aradan sonra tekrardan çeyizz düzmeye başlayacağım :))
2004 yılına kadar yapığım çeyizlerim yazlıkta kutularda durdu ben 7.5 yıldır kayınvalidem ile oturuorum hayırlısı ile yaza doğru kendi eviize geçicez:) ee çeyizler eskidi sanırım :)))
birde mobilyalarımı beyaz...koltukları mürdüm düşünüorum nasıll beyaz mobilya önerirmisinizz

o bendede var duramıyorum resmen .. kartımın limiti dolmak üzere .. geçen gün aldıklarımı odamın ortasına bi yığdım hepsi poşetlerin içindeydi 4 tane koli almıştım onları derli toplu bi hale getireyim diye.. süper oldu 4 koli derli toplu çeyizlerim oldu :))

Tamam canım Bundan sonra hep aklımdasın :)))
Bak çekler halen devam ediyor şimdi al martta kullanırsın bir aylık süresi var
Dekorasyon.comda Tüm Ürünlerde Geçerli 50 TL Değerindeki Harcamanız 9 TL!

İyi yapmışsın canım.Allah güle güle kullanmak nasip etsin.Ben mart ayında kullanacağım çekimi.Bu ay çok şey almış oldum.

Anladım canım inşallah zevkine göre bir alışveriş yaparsın :)

bu arada çeklerinizi nereden aldınız?

Hoşgeldiniz :)

çekler burdan alındı
Dekorasyon.comda Tüm Ürünlerde Geçerli 50 TL Değerindeki Harcamanız 9 TL!

Ama ne zevkli olmuştu hepsi bi arada baka baka toplamışsındır :)))

evet en eğlenceli yeri orası zaten :) şimdi bi büyük poşet daha çıktı bikaç parça daha ekledikten sonra onları da kolilerim sanırım :)

sağol canımm şimdi ben buraya üy oldum bir seferliğinemi bu 9.90 tl..
birde gerçektende 9.90 mı alıoruz şaşırtmaca bişi yok dimi bilgilendirimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…