Eki Görüntüle 348944
Kızlar biraz önce bende bunu aldım.Nasıl?
Çoook göz alıcıııve güzell
güle güle sevgiyle kullan canım :)
Canlarım benim yaaa teşekkür ederim Evet çok karllı olduya şu an içim içime sığmıyor valla aslında il başta gelın yatağı için beaz işlemeli saten nevresimler var onlardan alırım diye almıştım kuponu 400 civar fiyatıda sonra baktım ya dedim daha bir sürü eksiğim var bırak şule gelın yatağıda en sona kalsın didim ve bunları aldım Çok mu Çok karlı oldu vallaaa
Allah size dahada güzel dahada uygunlarını nasıp etsin :)
Bu arada aynı msjda 2 alıntı ile nasıl cevap veriliyor bilmediğimden böyle ayrı yazdım neyse onuda biara öğrenirim :)))
Eki Görüntüle 348944
Kırmızııı battaniyee :)) Güle güle kullan tatlımm çok güzel görünüyor..
Eki Görüntüle 348944
Hehealıntı ile cevapla nın yanında simge var ( ''+ ) tırnak işareti yanında artı ona tıklıosun tatlımm en sonra alıntı ile cevapla diyosunn :)) Ahh ahh nasılda özendiriyo çeyizz insanıı.. :)
çok güzelmiş canım :) güle güle kullan :)
Süheylacımmmmmm bana öğrettiğin bu bilgi için sana minnettarım :)) Hiç dikkatimi çekmemeişti valla o + işareti :))
İnsanoğlu işte heran yeni şeyler öğreniyor :) Dediğin gibi bu çeyiz heyecanın insanı kendinden geçiriyor bi baaşladınmı bırakamıyorsun .)))
Canım sen daha dün ben bekleyeceğim almak için dememiş miydin
Süheylacımmmmmm bana öğrettiğin bu bilgi için sana minnettarım :)) Hiç dikkatimi çekmemeişti valla o + işareti :))
İnsanoğlu işte heran yeni şeyler öğreniyor :) Dediğin gibi bu çeyiz heyecanın insanı kendinden geçiriyor bi baaşladınmı bırakamıyorsun .)))
Duyguuuu ahhhh Duygu ahhh ,dediydim dediydim ammaaa sor bi sor niye aldım :)))))
Ya şöyle bir bakındım beğendiklerimi beliredim Birde baktım indirim çeki kampanyası devam ediyor e herkez yüzlerce çek almış ya dedim stoklar tükenirde beğendiğim şeyleri bulamazsam , sepeti beğendiklerimle doldurdum en son eleye eleye bunları aldım ama napim bu istek beni öldürecek sürekli bişiler almak istiyorum :)):18:
Duyguuuu ahhhh Duygu ahhh ,dediydim dediydim ammaaa sor bi sor niye aldım :)))))
Ya şöyle bir bakındım beğendiklerimi beliredim Birde baktım indirim çeki kampanyası devam ediyor e herkez yüzlerce çek almış ya dedim stoklar tükenirde beğendiğim şeyleri bulamazsam , sepeti beğendiklerimle doldurdum en son eleye eleye bunları aldım ama napim bu istek beni öldürecek sürekli bişiler almak istiyorum :)):18:
Benn senden neler öğreniyorumm bi bilsennbi adım benden öndesiinn.. O kuponlardan bu ay kii sınırlarımı aştım diyee almamıştımm bi daha böyle bi fırsat çıkarsaa kaçırmamaya bakıcamm ki sende alırken bana söylee şöyle bi karlı alışveriş yapmayı planlıyorum diye..
İyi yapmışsın canım.Allah güle güle kullanmak nasip etsin.Ben mart ayında kullanacağım çekimi.Bu ay çok şey almış oldum.
bu arada çeklerinizi nereden aldınız?
o bendede var duramıyorum resmen .. kartımın limiti dolmak üzere .. geçen gün aldıklarımı odamın ortasına bi yığdım hepsi poşetlerin içindeydi 4 tane koli almıştım onları derli toplu bi hale getireyim diye.. süper oldu 4 koli derli toplu çeyizlerim oldu :))
Tamam canım Bundan sonra hep aklımdasın :)))
Bak çekler halen devam ediyor şimdi al martta kullanırsın bir aylık süresi var
Dekorasyon.comda Tüm Ürünlerde Geçerli 50 TL Değerindeki Harcamanız 9 TL!
Anladım canım inşallah zevkine göre bir alışveriş yaparsın :)
Hoşgeldiniz :)
çekler burdan alındı
Dekorasyon.comda Tüm Ürünlerde Geçerli 50 TL Değerindeki Harcamanız 9 TL!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?